Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Brazian , Brazian Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.026
Cevap
404
Favori
841.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah bir aydınlanma yaşadım ve dedim ki niye bu silaha Resource cost rollemiyorum. %17 geldi. Sürekli resource cost düşüren iksir de içiyorum zaten bir şeyler keserken baya toparladı. Spirit sorunum çözülmüyordu. Çok geç gelen bşr aydınlanma oldu

Neyse sandıkta greater affixli balta vardı ama baltanın healthy damage ilk vuruştan sonra pek işe yaramıyor boss keserken çünkü %80 canın altında healthy olmuyor diye biliyorum o yüzden Staff kullanıyorum crowd controll damage veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mayıs 2024; 9:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu net söyleyebilirim ki oyunda Ruby fragments drop rate ciddi düşük. Dungeon dönüyorum whispers tree için sürekli diğer fragmentler düşüyor. Çok nadir ruby. World boss olmasa 10k imkanı yok. Hala royal ruby eksiğim var 3 tane

• Resmen charı bozdum. Yüzük ve Kolyede damage to close vardı. 1 tanesini distant yapayım derken 2si de crowd controlled dmg oldu. Şu an 65 piti zor döner oldum.

• Merhaba dostlar 30+ arkadaşların olduğu hem oyun sohbeti yapacağımız hem diablo oynayacağımız bir grup var mı? Sanırım sohbet işi discord sesli den oluyor bilemiyorum nasıl yapıyorsunuz?

• Sorc frozen oynuyorum. Uzaktan hasar ne demek arkadaşlar. Ne kadar uzak oluyor. Melee nin vurmayacağı her uzaklık uzak mı oluyor.
    Silah temper yaparken normal hasar artışı var. +%40. (Herhalde yakın uzak hepsi oluyor.). Uzak hasar artışı var oda +%150. Sorc için uzak roll lemek daha mantıklı olmuyor mu eğer uzaktan kasıt 1 2 adım ise. Zaten bütün vuruşlarım 1 2 adım uzaktan çünkü frozenda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 25 Mayıs 2024; 10:39:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    10 adım dan sonrası uzak hasar diye biliyorum

• elinizde hangi silah varsa o silahı savurma mesafesi melee oluyor. yani doğru bildiniz... diablo 4 de hemen hemen herşey uzaktan hasar.

istisnai durumlar: temper (tavlama) ile yakın yeteneğin mesafesini arttırdınız, örneğin barbar ın double swing (çifte savurma) vuruşunun mesafesini arttırdınız, 10metre ötedeki adama vurduklarınız melee sayılıyor ama 10metre ötedeki artık uzak hasarı ile arttırılıyor.

• Brazian B kullanıcısına yanıt

Druid buildi yapan iyi iş yapiyor evet, En ufak bir gelişmede yenileme, ekleme yapıyor. En son spirit sikintisi cekenler icin ayri bir paragon agaci eklemisti tornadoda.

• radyohead R kullanıcısına yanıt

Kabaca char boyunun 3 katından fazla mesafe uzak (distant). İçi close. Sorc için frost nova mesafesi dışındakiler diye düşünebilirsin

• mecekaa kullanıcısına yanıt

şimdi rob un youtube vidyosuna baktım sonra patch notlarına baktım, aynı değiller. bash ile alakalı şeyleri kaldırmışlar patch notlarından. tabi denemeden bilemeyiz 28mayıs da eklenecekmiş patch o zaman görürüz.

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    O halde %40 hasar artışı yerine %150 uzaktan hasar artışı rollemek daha mantıklı bu durumda. Çok fark var.

• @C-TRanger benim char takıldı sanki tier 65 gelen bossa bağlı olarak zorluyor. Onların çağırdıkları da zorluyor :) Bir de yüzükle kolye bozdum biraz. MW atmam lazım onlara.

• 87 lvl sorcerer ile tier 49 dungeon i bitirebildim sizce iyi mi ? Yoksa az mı ?

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Bende level 90 büyücüyüm. Tier 70 nm yapabiliyorum.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Bana da yeni eşya düşmüyor uzun süredir. O darladı biraz.

Zaten o pit bosslarinin Lilith ekosu cagirmasi nasil bir insafsizliktir kac kere ona öldüm.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Mayıs 2024; 12:22:37 >
  • 100 level necro ile hiç ölmüyorum gayet op olmuş gerçi yinede d2 necro kadar op değil ama olsun.

80 level asasin de var onunla ölüyorum ama feci damage vuruyorsun onunla oynaması daha keyifli açık ara. Asasin de 2 kere dodge un beklemedeyken duvar örenler gelirse ayvayı yedin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 25 Mayıs 2024; 13:19:45 >
  • 1 milyon altınım kaldı. Sanırım whispers tree puanı veren normal dungeon yapmak lazım hep.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ben de çok direndim de maalesef discorddan satış yapmadıkça bu sezon gold yetecek gibi durmuyor.

Özellikle stygian stone'ları tormented bosslarda kesinlikle harcamayın. İşinize yaramayacak her boss matını satın. Gemleri satın, üşenmezseniz item da satın. Item alma işini sevmiyorum da satış çok rahat ve bu sezon özellikle çok gerekli.

Buying kısmında sürekli boss matları arayan oluyor. Sadece btag yazıp iki dakikada halloluyor.

Baya farm falan çırpındım sonra ne varsa sattım. 8 milyon için 10 dakika farm yaparken 10 dakikada 800m goldum oldu. O da iki günde eridi :)

Özellikle yüksek pit işlerine farmlayarak gold asla yetmez maalesef.

• dombiliya D kullanıcısına yanıt
    Peki neyin ne kadar ettiğini nasıl bileceğiz? O sorunu ortadsn kaldırsam 1 kasa unique var çer çöp de olsa

• Ben çok ekstra bir şey olmadıkça pek item satmıyorum da girip bak, para edenler belli şeyler zaten. Stygian stonelar tanesi 20-30 arası, gemler 20, uber setleri de 20+ falan.

2+ ga razorplate, skill amulet, skill pantalon/chest vs düşerse zaten piyango. Dün vuln 3 ga bow sattı biri 3b'ye.

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.