Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.710
Cevap
395
Favori
965.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
74 oy
Giriş

aynen denemeyin boşuna masraf çıkarmasın :)

Path of Exile'nin release olduğu dönemlerde HC oynardım hep, Desync muhabbeti yüzünden öldüğümde az eşya kırmadım Diablo IV [ANA KONU] 

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Necro Bone Spear buildini de bir görün bence. Tek atıp geçiyor dümdüz çizgide.

ben düşe kalka düşe kalka en sonunda 50 ye getirebilmiştim, rahat rahat oynuyodum 54 mü neydim nightmare yapardak bi yandan mesaj atmam gerekiyodu CC yediğimi farketmemişim pota abandım ama cc yediğimi farkettiğimde çok geçti Diablo IV [ANA KONU] sezon 1 e kadar saldım gibi sanırım ya sezon 1 de oynarım herhalde değmez 1 hafta oynamaya gibi.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Benim o iş yattı. Bilgisayarın arkasını açtım sdd takma kısmında vida var mı diye çünkü alma olasılığım olan iki sdd modeli vidasız geliyor ve uyumlu vida bulmak lazım mış.

PC de varsa sıkıntı yok deniyor. Ama pc açınca tatsız bir sürprizle karşılaştım. Cihazda 2 adet değil 1 adet SDD takma yeri varmış ona da mevcut SDD takılı.

Tak çalıştır yapma düşüncem tarih oldu.

Diablo 4 şuan için SDD bir diskle oynama işi hayal oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 13 Temmuz 2023; 22:13:4 >

Uniqe itemler için 92 level üstü moblar kesmelisiniz.

İşletim sistemi : Windows 11 Pro | İşlemci : İ5 12600K | Anakart : Gigabyte H610M | Ekran kartı : ZOTAC Trinity RTX 4070 Ti | Ram : GSKILL Trident Z 2x8 GB 3200 mhz cl 9 | SSD : Samsun 960 Pro 1TB | HDD : WD black caviar 1TB | Kasa : Thermaltake View 27
  • furerg kullanıcısına yanıt

Ne alaka?

pvp aşırı aşırı iyi

Bildiklerimiz,

- barbar hotA alan hasarı düşürülecek.

- necromancer bone spear hasarı düşürülecek.

Başka da kesin bilgi yok. Varsa paylaşalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gerekenler;

- tempest roar başlık (olmazsa olmaz)

- wax gibbons balta (olmasada olur ama kritik şansınızı yukseltmeniz lazım)

- ayarlardan oto aim seçip, klavye mouse kullanmak

Diğerlerini yazmıyorum çünkü tempest roar dusurene kadar diğer herseyi düşürürsünüz. Tempest roar olmadan sadece wax gibbons ile yapabilir misiniz, tabi ki yaparsınız ama bu kadar hızlı olmaz, mana sorunu olur ve zehir ana hasar kaynağınız olur.

Edit: tempest roar dusurene kadar diğer herseyi en az 20 kere düşürürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 14 Temmuz 2023; 7:36:35 >

Hocam itemler güzel frostburn olsa daha güzel olur. size chill applies lazım eğer alıntıladığınız gibi her atak birşeyleri dondurmasını istiyorsanız. Paragon da 3-5 tane puan var icefall ağacında, yeteneklerde de pasif var bariyer varken daha hızlı dondurur diye.

Eğer yukarıdaki gibi oynamak istemiyorsanız, yani daha çok frost nova ile dondurayım diyorsanız pek sorun yok gibi duruyor. Gerçi o site de paragon ağacı ile yetenek agacini göremiyoruz bu yüzden detay veremiyorum.

Tek diyebileceğim yüzükte ulti aspect i var, skill bar a ulti koyup ice shard ı çıkarabilirsiniz, boss larda tam tersi ulti yi çıkarıp ice shard koymak şartı ile... Ya da yuzukteki aspect i hoşunuza giden başka aspect ile değiştirebilirsiniz.

• 78 Level bone spear necro build kullanıyorum. Silahım kötü olmasına rağmen 44 level nm zindanı rahat dönüyorum. Bu buildin olmazsa olmazı "Aspect of Exposed Flesh" dün çıktı ama yüzüğüm 4/4 olmadığı için basmadım henüz. Bu aspect olmadığı halde bone spear buildi fazla güçlü gibi geliyor bana. Sezon başladığı zaman nerf gelir mi acaba?

Psn:Kolbozuk-
  • Brazian B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, deneyim öyle. Paragon için tavsiyeniz var mı, hangi paragon tablolarını kullanıyorsunuz ve neler takılı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam muhtemelen sizle aynı şeyler, yanana fazla vurma donana fazla vurma vulnerable a fazla vurma standart şeyler... sadece icefall paragon tahtasını en sona bıraktım.

Ama şunu diyeyim ben büyücü eksperi değilim eminim benim 5katım 10katım bilgiye sahip olanlar vardır aramızda.

Hocam git aç t3 ü. 47 de kesersin hepsini..

hocam sezona kaldı 6 gün. deneyimleyeceğiniz herşeyi deneyimleyin bu sürede.

zaten sıfırldn başlayacağız, oyun ve karakteriniz hakkında maksimum tecrübeyi edinmeye çalışın.

dediğiniz gibi 6 gün sonra sezon başlayacak yanlış bilmiyorsam 3 ay kadar sürecekmiş. Biz bu süre sarfında günde 2 saat oyun süresiyle oyunun sonuna gelemez yada sezon içeriklerini tamamlayamaz mıyız ?

Ben durid açmayı düşünüyorum sezonda şuan karakter hakkında çok fazla bilgim yok. Sezon içinde tecrübe edinsem ne gibi kaybım olur.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.