Boğaz kesme diyebiliriz. |
Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (493. sayfa)

-
-
Dungeon yapmak en hızlı yöntem..
-
Türkçesinde yok bu ifade.
Sanıyorum cani olarak çevrilmiş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buildlik bir durum yok bence hocam, bende gölge + zehir oynuyorum ama bu inanılmaz güzel bir özellik. %16 az bir rakam değil hele rogue gibi seri vuran bir karakter için gerçekten bazı düşmanları buzdan çıkardan öldürüyorsun üstelik dönen bıçaklar aspecti ile alan etkisine de sahip.
-
Ice Shard Sorcerer oynuyorum ben sizce endgame için iyi bir class mı? Senaryoyu yeni bitirdim barbar hep aklımı çeliyor ufaktan ufaktan.
-
O zaman deneyim hocam merak ettim valla.
-
nerede düştü bu parça. bir de güçleri uygulamak için ihtiyaç olan malzeme için efsane parçaları hurdaya atıyor musunuz? ayrıca efsanevi parçalarda bulunan güçleri hurdadan önce çıkartıyor musunuz?
-
Yani çeviriler fena değil, daha önce bahsetmiştik bazı terimleri motamot çevirmişler o sırıtıyor, ama biraz da bizim dil konusunda asimile olmamızdan kaynaklı galiba...
-
Hikaye falan bitti zaten döndüm İngilizceye. Yoksa bu karşılaştırmalar zor oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
an itibari ile lvl 76 ice shard sorcerer'ım. nynpkl@gmail.com. yakın seviyelerdeysek arkadaş olarak ekleyebilirsiniz birlikte kasarız.
-
-
Unique itemlerin aspect sökülmüyor veya üstüne başka eklenmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nightmare dungeon dan düşü hocam. Ben efsanevi yada kutsal itemlarda önce aspect e bakıyorum işime yarıyorsa alıyorum yaramıyorsa hurda için kırıyorum. Aspect i aldığın zaman eşya yok oluyor zaten hem aspecti alayım hem hurdaya satayım diyemiyorsunuz.
-
denedim çıkışa koşmayı zaten başka bişi yapmadım, birincisinde hook attı, ikincisinde sürekli charge attı bana. Adam beni görmüyor, ekranımda yok aramızda engeller var ona rağmen charge atıyor her türlü. Hareket hızı falan gerek, levelim 25 falandı denk geldiğinde, neyse yine denicez yapacak bi şey yok hc nin tadı tuzu burda
-
Evet haklsınız hocam oynama yapılmıyor bu itemlarda. Bu arada oyunda item karmaşası var ilk başlarda kafam fena karışmıştı. Turuncu itemları oyunun en iyi itemları sanıyordum ama onlar da aralarında ayrılıyormuş efsanevi en düşük seviye, daha sonra kutsal geliyor en son da kadim ama bunlar da kendi aralarında ayrılıyor eşsiz(unique)leri var misal bulduğum eldiven gibi hem kadim hem de eşsiz.
-
Benim bu oyuna Türkçem yetmediği için İngilizce oynuyorum, Hangi kaynaktan faydalansam isimler, açıklamalar, yönergeler vs İngilizce; Türkçe karşılıklarını bulmakta zorlandığım için İngilizceye geçtim.
-
Evet maalesef hiç Türkçe kaynak yok. Build falan denerken çok zor oluyor.
-
Benim anladigim kadariyla yakin dovus yada melee dedikleri yetenekler bu cutthroat, marksman de uzak olan. Mesela skill agacinda twisted blade skill'in uzerine gelince cutthroat yaziyor. Rapid fire yada diger range olan skillerde marksman yaziyor.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X