Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
20.308
Cevap
407
Favori
854.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana hikâye görevleri için 47. seviyede olmak yeterli mi sizce?

• Bu itemlerde gözüken bariyer özelliği ne oluyor? Bariyerin char’a getirisi ne oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NesetUraL kullanıcısına yanıt

Eksik hocam baya. Poe oynadım daha önce bu tarz diablo ilk kez oynuyorum .Durid ile oyunu tanıdım diyim büyücü ile bu sefer uzun yolculuğa baslıyorum.

Baya keyifli oyun cok sevdim. Kendine uygun karakterle oynamak daha zevkli melee beceremiyorum ben baya zorlandım kasarken druidle. Birde solo olunca baydı bakalım 50 olmak cok kolayda sonrasını kavrayamadım onuda yavas yavas kavrıycam. Yıllık izindeyken oynuyorum bol bol Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon 

• Özgü® kullanıcısına yanıt

anladım bende diablo da ve bu türde yeniyim beni de sardı.. keyifler oyunlar size :)

• Yeterli zaten ortalama 45 levelde bitiyor sadece ana görevleri yaparsanız. Ben 48 de lilith kesmiştim bittiydi.

• T4 zorluğunda world boss ve legion eventler hemen bitiyor. Skill dahi atmıyorum resmen.

Bana biraz saçma geldi tamam insanlar sağlam ama zorluk da ona göre olmalı. World boss 2 dakika sürmedi inanın.

• DUKE_ouranus kullanıcısına yanıt

Can barın maviye dönünce aldığın darbeleri emiyor canın gitmiyor

• Oyun haritasında şu an bug var. Endgame de 1 saat civarı süre verilen ve yaratıklardan düşen ateş temalı nesneleri belli sayıda toplayınca açılabilen sandık açma görevi var gibi bölge kırmızı fakat şuan o bölgede öyle bir görev yok.

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon

• Cevap icin tesekkur ederim. Reownlari kazanmak icin bizi ugrastirmalari ok. Ama yan görevler tekrarı, altar vs olmasi bayagi can sikar

Yeni gelisme olursa bilgilendirin lutfen

• Noctivagant kullanıcısına yanıt

Whispers of tree görevleri onlar harita altındaki barı doldurup ağaca gidip xp ve eşya alınıyor onlarla.

Öteki 2 saat başı çıkan helltides mutlaka yapılması gerek mistik chesti bulup 175 tane naneyi toplayıp çok kalite legend item düşürülüyor giyinme ve lvl kasmak için on numara yer deli gibi elit packler oluyor.

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon
  • Bu boss figtlar necro ile bu kadar aptalca yapılabilir miş iskelet basıyorsun 10.saniye ilk hamlede hepsi yerde sonra koş koş koş dur . Kral brol bossu 2kere denedim oyunu silicem 😂😂 ne anladım ozaman ben iskeletler bu kadar çöp olursa keşke barbar rog falan açsaydım .

• _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt

Yeşili silaha takarsan savunmasız bıraktığın düşmanlara ek hasar verir

• mert1905x kullanıcısına yanıt

Hocam o bişey değil inan bana 4. Seviyeye geçmek için ellias ile karşılaş o zaman silersin kesin Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon 

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Dur daha dur :)

Felaket tellallığı yapmak istemiyorum da özellikle Diablo'da yeni arkadaşların bilgi eksikliği var: Tier 1-2-3-4 arasında çok fark yok ve evet tier 4 çok kolay.

Yani "tier 4'te tek atıyorum, world boss anında bitiyor" vs gayet normal. Oyun zaten 7 yaşından 77 yaşına herkes levellayabilsin diye dizayn edilmiş. Oyunun endgame'i ise tier 100, leveling tier 4 dünyada yapılıyor.

Şöyle izah edeyim daha açıkça: Tier 4'ten endgame'e "96" tane tier daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83FB9EC72 -- 19 Haziran 2023; 19:36:6 >
  • speedycihan kullanıcısına yanıt
    Bunları biliyorum zaten. Heltides görevi var göstermesine rağmen yoktu bölgede

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Tier değiştirdin mi? Dün bize de oldu. Tier 3 - 4 değişince görev varmış gibi duruyordu. Oyundan çıktım girdim düzeldi harita.

• 25 dk sonra world boss

• 21:18 de Dünya Patronu yani Word Boss var. Scosgle bölgesinde

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Değiştirecektim ama T4 geçme Bossu kesemedim o sebeple günlerdir hala t3 deyim

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.