Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.055
Cevap
404
Favori
842.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu beta'da lvl 20 olduktan sonra world boss kesersek ödül veriyormuş. yeni bir barbar karakter açmayı planlıyorum zaman ayırabilirsem :)

barbar'a bir göz atıp çıkmıştım ilk beta'da. bir tek el bir de iki elle kullandığı item vardı. bir türlü iki elle kullanılana geçememiştim. barbar nasıl silah değiştiriyor? inventory'ye girmeden tek tuşla olması lazım. bir de barbar rehberi varsa makbule geçer. teşekkürler :)

• Diablo karakterlerinden en sevdiğim karakter Necromancer. Hiç şüphesiz onunla oynayacağım. Hem uzaktan uzaktan rahatça düşmanı yenebildiğimiz için hem de minimum mouse tıklaması gerektiren karakter olduğu için. Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon Herhalde oyun sonunda Barbarian karakteriyle oynayan birinden yarı yarıya daha az mouse tıklaması gerçekleştiriyoruzdur. Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon 

• metabor kullanıcısına yanıt
    Barbar skillerine göre siyah kullanıyor. Yani kendi ayarlıyor. Siz saldırı anında hangi skilli kullanırsanız ve hangi skilleri seçmişseniz ona göre kullanmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 8 Mayıs 2023; 11:16:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • metabor kullanıcısına yanıt

İlk iki betada insanlar barbar hakkında yeteri kadar bilgi sahibi olmadığı için zor dediler. Halbuki lvl25te en baba boss 15 saniye sürüyordu ve hatta thorns barb necronun falan iki katı hızlıydı tuşa basmadan 3 mobility skill ile dungeon temizliyordu. 2 kere butcher çıkmıştı 20 sn falan sürmüştü kesmesi.

Barbar oynayacaksanız ilk işiniz char ekrana gelir gelmez shift+c'ye (veya s unuttum) basmaktır. Expertise ekranını açın bir tur okuyun. Oynamak istediğiniz buildlere göre hangi silahları ilerletmek istediğinize karar verin. Örneğin bleed barb oynayacaksanız 3 dps fazla diye 2h swordu çıkarıp 2h axe takmayın. 2h sword skilliniz ilerlesin.

Level düşük olduğu için skille göre silah değiştirme çok fark etmiyor. Genelde o skill için en uygununu otomatik seçiyor. Ancak benim önerim mesela vulnerable üzerine bir buildle oynayacaksanız başta atanabilecek tüm skillere axe atayın ki expertise ilerlesin.

Silahları skillere manuel atama şöyle: S tuşuna basıyorsunuz. Bardaki skilleriniz yukarı doğru açılıyor. Silahını değistirmek istediğiniz skillin üstüne gelip mouse'un orta tuşuna basın. Bu o skill için kullanılabilecek inventory ve üstünüzdeki silahların hepsini tek tek o skille atar.

20 levelda buildlik guidelık öyle aman aman bir şey yok zaten. Yeniyseniz skill tree'de search ekranını mutlaka kullanın. Kutudan örneğin bleed, injured, overpower vb. şeyleri aratıp bunlar üzerine etki eden skilleri oyun içi görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim bildiğim diablo oyunları hiç bir zaman komplike oyun mekaniklerine veya skill sistemlerine sahip bir oyun olmadı, basit ve eğlenceli olduğu için sevildi d2r yi bile her sezon keyifle oynarım. D3 11 yıl oynadılar diyorsun da kim ne kadar oynadı, oyuncu popülasyonunda zirveyi gördü de biz mi kaçırdık?(çıkış zamanı hariç).

D3 fiyaskoydu tüm dünya bunu böyle kabul etti, tabi ki bazıları sevdi oyun sonuçta herkesin kendine göre sevdiği bir yanını bulur. Herkesi de memnun edeceksiniz diye bir şeyde yok. Dünyanın en güzel oyununu da yapsa birileri bundan memnun olmayacak oyuncular çıkacaktır.

D4 bu hali d3ten daha iyi bir oyun olduğu kesindir bazı, gameplay mekaniklerini bende beğenmedim, beğenmedim diye de oyunun "endgame" ini bile oynamadan gömmek için bahane aramıyorum oyun çıkacak göreceğiz neymiş ne değilmiş tartacağız. Beğenen oynamaya devam ederi beğenmeyen iade eder, bazılarıda daha sonra tekrar bakmak için rafta bekletir.

O niye böyle oldu bu niye böyle olmadının sonu yok.

Kimse d4' ü dünyanın en iyi arpg si geliyor diye beklemiyor, yeni bir diablo geliyor diye heyecanlı insanlar o kadar. Bu bile çoğu insan antipatisini kazanmasına sebep olabiliyor bazı insanlar böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killitbhr -- 8 Mayıs 2023; 12:11:10 >

• Yine hafta sonu iş yok Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon 

Guild vs açarsanız eğer bildirin arkadaşlar.

D3'de 10yıl geçirdik. DH olarak açarsanız yazın girelim.

PS5 'de deneyimleyeceğim. PC'de zaten Ultimate Edition – PC aldık.

Ps5'i mutlaka deneyeceğim Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon 

Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon

• Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon

Dün açtığım anketin sonuçları güncel olarak bu şekilde. Forumun yarıdan fazlası Necro ve Barbar ile başlayacak gibi gözüküyor. Açıkçası beta deneyiminden sonra daha fazla Sorceress tercih eden olur diye düşünüyordum. Tam tersi en düşük oyu Sorceress almış Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon .

• Kreus kullanıcısına yanıt

Ankete katılamadım ama Rogue başlarım ben de. :)

• yıllarca D3 oynadığım için; D4 başlangıcında farklı bir class olan Druid kasmayı düşünüyordum.

ancak 2 beta'da da Druid'den hiç keyif alamadım.

end-game de zevkli olabilir belki ama leveling keyifsiz geldi.

---

sonra Rogue oynadım. Ranged buildi çok hoşuma gitti.

D4 ilk char Rogue kasacağım ;)

• BoRriZ kullanıcısına yanıt

beta geribildirimerine bakarak druid in güçlerini artırdılar. son betaya güçlenmiş olarak gelecek. aklınızda olsun.

• Herkese merhaba arkadaşlar. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.Türkçe menü olur mu acaba ? Bilgisi olan varsa yazabilir mi ?.İyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temocan -- 8 Mayıs 2023; 20:2:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen katılıyorum yalnız ek olarak D3 fiyasko kısmının nedeni oyun, oynanış, çeşitlilik vs. değil. Oyun, oynanış, tempo hala çok güzel ama endgame boş, bomboş. Bunun en büyük nedeni de gelir modeli. Aynı şey yıllar içinde D4'ün de başına gelecek.

Şimdi bize sattılar, birkaç yıla expansion satarlar, arada da yeni classları satarlar belki. Bu gelir modeli ile sürekli güncelleme isteyen bir oyunun hep zirvede kalmasına imkan yok. Bu alandaki iyi oyunların hepsi 5+ yıl yaşamak istiyorsa ya aylık ödeme sistemine geçmeli ya da oyun içi sürekli bir şeyler satmalı.

Yani D3'e 10 yıl önce 50 dolar vermişiz, adamlar onun üstüne bir exp bir de necro satmış (5 euro), devam eden bir gelirleri yok neden endgame falan kassınlar ki? Hayır kurumu mu bu? Onlar da bıraktı zaten ucunu 5-6 yıl önce. Ben şaşırıyorum D3'e neden 5 kuruş almadan hala sezon falan uğraşıyorlar diye.

Yoksa D3'e yapamayacağından değil, para almıyor, niye yapsın?

20 yıldır wow'da tüm sektöre "endgame nedir, nasıl yapılır?" dersi veren Blizzard, Diablo gibi basit bir izometrik arpg'yi uçururdu aylık ödeme veya oyun içi satış olsa.

Ne kadar ekmek o kadar köfte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83FB9EC72 -- 8 Mayıs 2023; 20:40:17 >

• betayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Diablo IV [ANA KONU] | 8. SezonDiabloyoutube
    The verdict is in: Hell reigns supreme. See why #DiabloIV players can’t wait for 6.6.23. The Server Slam begins on May 12. Pre-purchase and get up to 4 days Early Launch Access: https://diablo4.com http://Diablo.com Subscribe! http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=Diablo
    https://www.youtube.com/watch?v=kfYhcC4b_Ys
  • Diablo aylık 50tl olabilir. 2,5$ bize. 5$ dünyaya. Hatta 3aylık 6aylık 12aylık ödemeleri olabilir. Battle pass i ücretsiz yapıp.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Off gece gece yine gaza geldik Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon .Diablo IV [ANA KONU] | 8. Sezon 

• diablo markasını, 4'le arpg'den çıkartıp, lost ark'a rakip olarak direkt mmorpg yapsalar daha mı iyi olurdu acaba

• Brazian B kullanıcısına yanıt

WoW'dan aylık 15 dolar alan Blizzard, hayır kurumu mu ki yeni yaptıkları oyundan 5 dolar alsın :) Aylık ödeme değil de, gelen expansionlardan ücret alacaklar. Her sezon değil de 2 veya 3 sezonda gelecek diyorlar. Onlar da minimum 20 dolar olur diye düşünüyorum. Kimlik gerekliliği olmayan bir oyunda böyle şeyler güzel bence, veletleri-korsan oyuncuları-Rusları ayıklıyorlar. Çin'e de açılmayacakmış oyun, yaşadık.

• Beta indirmeye ne zaman açılacak ?

• Lahmacun Küreği kullanıcısına yanıt

10 Mayıs Çarşamba günü 22:00'de indirmeye başlayabileceğiz.

• betada lvl20 de kapışacağımız  Ashava boss hakkında ufak bilgi verseniz.

nerelerde çıkar, aynı anda kaç kişi bu evente girebilir. birden fazla kez kesilir herhalde.

şu noob kardeşinizi bir aydınlatın :)

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.