< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 7 Ekim 2025; 12:39:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
döndürebiliyorsun derken? 90 derece şeklinde sağa sola mı hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
|
Arkadaslar daha torment zorluklara gecmedim ekipmanlarimi su asamada demirciden gelistirmem gerekiyormu yoksa torment gecince mi gelistiriyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
o zaman benim için sezon bitti, lilith'e tek atan bir druid'im var, sıkıntıdan barbarian ya da rogue açsam mı diyordum, vessel of hatred çıktığından beri bi onların üstünü dizmemişim, büyük ihtimal yeni sezon gelince eski itemlerin üstünde legacy yazacak |
|
|
|
Daha önceden deneyiminiz yoksa siz yine de kaynak bir siteden ilerleyin, çok zaman kaybetmeye gerek yok. Aspectler, skiller, pasifler ve itemlar arası sinerjileri kedinizin bulması çok zor. Theorycrafting yapan, işi gücü bu olan insanlar var. :) En azından ne neyle birlikte iyi gider bilirseniz ona göre kendi buildlerinizi yapabilirsiniz. Levelling sırasında önemli olan silah ve kolyeye, kullandığınız ana skilli destekleyen aspect basmaktır. Occultist'e gidip kullandığınız ana skillin adını yazın ve silah ve kolye için bunlara buff veren aspect var mı kontrol edin. Bu hızlı ilerlemenizi sağlar, savunma içinse eşyalara Aspect of Might ve Aspect of the Protector basılabilir, botlarda olabildiğince hareket hızı veren ve evade cdr düşüren özellikler aranmalıdır. Resistance ve Armor, torment seviyesine geçerken artık iyice önem kazanır. Resistancelar mutlaka caplenmeli, helm, body armor ve pantolona temperingle armor alınabilir. Genelde (intelligence sınıfı bir classla oynamıyorsanız) lolye ve yüzüklere diamond gem eklenir. Oynadıkça zaten bunları veya karakterinizin ihtiyaç duyduğu özellikleri anlayacak hale gelirsiniz. Çabuk ölüyorsanız muhtemelen resistler ve armor düşüktür, canınız azdır, savunma aspct'i kullanmıyorsunuzdur vs. Bir de en önemlisi: Ayağımızın altına açılan zararlı alanlarda durmamamız gerekir. |
|
paragon 110 oldum fakat armour 0(sıfır) yazıyor ama itemlerimde 60 armour falan geliyor yazıyor yani görüyorum neden sıfır yazıyor ki? bu arada netten buildinglere bakıyorum skill tree adamınki gibi aynı tıpa tıp ama bi şeyler eksik gibi:) sesli konuşarak yardım edecek biri var mı bana |