Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon (1032. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.682
Cevap
404
Favori
897.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10301031103210331034
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bug lı kaos zırh larının olduğu bir liste var mı? Benim bildiklerim şunlar;

* mantle of mountain's fury (depremler patlamıyor) barbar.
    * aridiah bilmem bir şey (druid ulti yüzüğü)
    * dolmen stone (druid in etrafında dönen kayalar)
    * starfal coronet (meteor lar düşmüyor mana gidiyor)
    * yeni spiritborn şeyi. Heşa keşa neyse adı goril ulti item i.

Daha da vardır. Bugün gelecek patch ile;

* Fixed an issue where Chaos Armor Heshe e Kesungi was displaying it had one more Greater Affix than it actually did. Spiritborn şeyi duzeltilecekmiş.

Bu kadar, patch not larında daha fazla chaos armor lar ile ilgili bir şey yazmıyor. Sezon 2 ile yarışan bu sezon da emin olmadan sırf kaos zırhı düştü diye build yapıp zaman kaybetmeyin diyeceğim kendi build ini yapan arkadaşlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

paragon agacını döndürebiliyorsun seçimi tamamlamadan önce

Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Tempering değişiyor.
    Masterworking değişiyor.
    Combat değişiyor.
    Renown sistemi güncelleniyor.
    Birkaç hafta içinde detayları verecekler.

Büyük bir değişim olacağı için yakında tarihi açıklanacak olan PTR test sunucusunu herkesin denemesini istemiş.

Battle.net uygulamasında oyunu başlattığın yerde PTR başlat diye ayrı bir buton olmalı sanırım. Bende blizzard dan almadığım için hiç PTR ye girmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 7 Ekim 2025; 12:39:4 >
  • radyohead R kullanıcısına yanıt
    Battlenettn aldım ben bakarım ptr gelince

döndürebiliyorsun derken? 90 derece şeklinde sağa sola mı hocam?

eyv hocam akşam bakayım bi:) sesli oynayabilir miyiz bu oyunu beraber akşam?

o zaman benim için sezon bitti, lilith'e tek atan bir druid'im var, sıkıntıdan barbarian ya da rogue açsam mı diyordum, vessel of hatred çıktığından beri bi onların üstünü dizmemişim, büyük ihtimal yeni sezon gelince eski itemlerin üstünde legacy yazacak

Last Epoch veya PoE gibi oyun başındaki düz beyaz itemı maviye, maviyi sarıya, sarıyı legendary ye çevirebilmeliyiz. Oyunun başındaki item ı gerekirse end game de kullanma lüksünü getiriyor bu. Yukarıdaki arkadaşın sorusu bununla ilgili mesela. O yüzden T1 geçmeden item larını yükseltmiyor çünkü biliyor ki çöp olacak. Zaten bir yerden sonra yere düşen beyaz ve mavilere bakmıyoruz bile artık. Neden onlar düşüyorsa. Sanırım son 1-2 sezondur torment zorlukta legendary ve unique dışında düşen item lar otomatik kırılıyor.

Birde sürekli town a gitme olayından ben çok sıkılıyorum. Nasıl LE de F tuşuna basıp oyunun her tarafında crafting yapıyorsun. Keşke bunda da böyle olsa.

Level 60 dan T1 e geçerken tüm item larım 750 item gücünde ve legendary olmalı. Tempering ler ile eksik affix leri tamamlanmış olmalı.

T1 den T2 ye geçerken tüm item larım 800 item gücünde ve legendary olmalı. Tempering ler ile eksik affix leri tamanlanmış olmalı.

T2 den T3 e geçerken o 800 item gücündeki item larım, 8 seviye usta işeme yapılmış olmalı.

T3 den T4 e geçerken o 800 item gücündeki 8 level item larım, 12 seviye usta işeme yapılmış olmalı.

Artık mitik farmlama zamanı.

Build sitesi kullanmıyorum. Gözüme hoş gelen ve doğru olduğunu düşündüğüm yetenek ve item ları seçiyorum. Böyle bir yöntem, benim ne zaman zorluk değiştireceğimi bilmeme yardımcı oluyor.

Tesekkur ederim😊

Daha önceden deneyiminiz yoksa siz yine de kaynak bir siteden ilerleyin, çok zaman kaybetmeye gerek yok. Aspectler, skiller, pasifler ve itemlar arası sinerjileri kedinizin bulması çok zor.

Theorycrafting yapan, işi gücü bu olan insanlar var. :) En azından ne neyle birlikte iyi gider bilirseniz ona göre kendi buildlerinizi yapabilirsiniz.

Levelling sırasında önemli olan silah ve kolyeye, kullandığınız ana skilli destekleyen aspect basmaktır. Occultist'e gidip kullandığınız ana skillin adını yazın ve silah ve kolye için bunlara buff veren aspect var mı kontrol edin. Bu hızlı ilerlemenizi sağlar, savunma içinse eşyalara Aspect of Might ve Aspect of the Protector basılabilir, botlarda olabildiğince hareket hızı veren ve evade cdr düşüren özellikler aranmalıdır.

Resistance ve Armor, torment seviyesine geçerken artık iyice önem kazanır. Resistancelar mutlaka caplenmeli, helm, body armor ve pantolona temperingle armor alınabilir. Genelde (intelligence sınıfı bir classla oynamıyorsanız) lolye ve yüzüklere diamond gem eklenir.

Oynadıkça zaten bunları veya karakterinizin ihtiyaç duyduğu özellikleri anlayacak hale gelirsiniz. Çabuk ölüyorsanız muhtemelen resistler ve armor düşüktür, canınız azdır, savunma aspct'i kullanmıyorsunuzdur vs.

Bir de en önemlisi: Ayağımızın altına açılan zararlı alanlarda durmamamız gerekir. Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon 

• paragon 110 oldum fakat armour 0(sıfır) yazıyor ama itemlerimde 60 armour falan geliyor yazıyor yani görüyorum neden sıfır yazıyor ki?

bu arada netten buildinglere bakıyorum skill tree adamınki gibi aynı tıpa tıp ama bi şeyler eksik gibi:) sesli konuşarak yardım edecek biri var mı bana

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.