Şimdi Ara

Diablo III'e Sahip OLAMAYANLAR Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar CE ve SE alamayan dostları buraya davet ediyoruz.Aralın sınırlı sayıda getirdi paketler belli.Sanırım TR'de bu oyun fazla tutmaz diye stok çekmediler.Belirli bir sayı getirttiler ve anında bitince şoklandılar.

Şuan alamayan bulamayan ve netten indirmeyen üyelerin konusu olsun.Yakın zamanda herhalde 2. bir parti satış olağanı olur gibime geliyor.

Ben CE için bekledim ama alamadım,standart oyunuda alamadık.Kaldık öyle...

Varmı benim gibi alamayanlar?

Buyrun bu konu sizindir...

• Silinebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrium -- 15 Mayıs 2012; 21:13:10 >
  • Söylediğin cümle biraz saçma olmuş kardeşim.Tutmaz diye az getirmişler diyorsun da adamlar tutmasa büyük etkinlik yaparlar mı Taksimin ortasında :) O kadar çok kişi aldıki kalmadı tabi
  • Ben parasal yönden dolayı alamadım ama yakında almayı düşünüyorum. Alacağım güne kadar starter editionda bütün classları oynamayı düşünüyorum.
  • Yalnız olmadığıma sevinmem mi gerek yoksa şuan Aral yüzünden hala fellik fellik CE arıyor olmama sinirlenmem mi gerek bilemedim.
    Bu oyunu yurt dışından alacağım sanırım. Umarım orada da bir Aral vakası yaşamam...
  • BİMEKS hala satmakta dostlar alabilirsiniz ama bizim kiler hala elimize ulaşmadı
  • Arkadaşlar alıncaya kadar guest pass verebilecek var mı?En azından alıncaya kadar bir kaç level geçebilirim.Hevesimi şu boş vakitlerimde almak istiyorum...Böyle bir kıyak geçen bir dost çıkabilir mi acaba?Aslında istemek bana garip gelsede kusuruma bakmayın en azından oyunu buluncaya kadar tadına bakmış olurum sayenizde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fulloyundan indirirsiniz 2 gün sonra. dert etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.