Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.473
Cevap
72
Favori
1.557.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

Gold farm yapan varsa yaptığı yerleri yazarsa mükemmel olur..İnferno yüzündne inanılmaz seviyede gold lazım oluyo...

Aşağıdaki farmı yapıyorum, günde 200-300k geliyor ama az gibi, daha iyi yer bilen varsa hani...

bu farm alanını 3-4 gün önce forumda paylaşmıştım... çok güzel geliri olan bir yer.... MF değerli eşyaları giyip.(185 luyor) farmlamaya çıokıyorum.... 1 günde 1M gold topladım. bu şekilde....

• quote:

Orijinalden alıntı: etoo9

herkese merhaba, bir bölüme geldim sivri sinekler var hiç kalkanları çözülmüyor ne yapıcağımı bilemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

hallettim
  • bu arada Real money Auction House tarihi hazirana sallamışlar hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Beyler standart edition almış biri melek kanadına nasil sahip olabilir, AH'de satılıyor mu veya takas edilebiliyor mu?

Olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanat ne işe yarıyor süsmü sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

kanat ne işe yarıyor süsmü sadece

CE sahiplerinde var o kanat. Evet süs gibi birşey.
  • Sanırım oyunda bir dupe yöntemi var. Son 24 saatte bir oyuncu 1 milyarın üzerinde altın satmış çinli sitelere. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

bu arada Real money Auction House tarihi hazirana sallamışlar hayırlı olsun...

önce bunu halletsinler de gerçeği sallasınlar. dün aldığım itemde sorun oldu. ticket açtım saatler sonra geldi. sürekli bi sorun oluyor mevcut yapıda. gerçek paraya geçildiğinde neler olur düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 29 Mayıs 2012; 18:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YapışkanKağıt

quote:

salla o zaman
  • quote:

quote:

quote:

salla o zaman

güzel oluyor ama mboların arasında vs yerini görüyorsun hemen

• Beyler , siz hangi region'da oynuyorsunuz ? çoğunluk nerde ? The america mı Eurepa mı ?
  • eu serverda oynuyoruz
  • AU da Gem satın alma bölümü dünden beri felç, çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 29 Mayıs 2012; 18:40:46 >
  • Yol yakınken döndüm valla , 12 level Barbar yapmıştım amerikada. Şimdi EU döndüm , Demon Hunter kasıyorum dehşet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco

quote:

quote:

quote:

salla o zaman

güzel oluyor ama mboların arasında vs yerini görüyorsun hemen

olabilir mantıklı

• Bu treasure hunterı normalde bile kesmek o kadar kolay değildi, nightmareda açık alanlarda resmen imkansız oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

INFERNO oynayanlar kendilerini bu şekilde mi hissediyor merak ettim ?

http://www.youtube.com/watch?v=dZCsXsg4k_g

off öldüm gülecem diye :)
  • serverlar bakıma giriyormuş yine...
    "We will be performing scheduled maintenance on Tuesday, May 29th. Maintenance will begin at 3:00 AM PDT and conclude at approximately 11:00 AM PDT. During this time, servers and many web services will be unavailable. "
    3 am PDT bizde kaç oluyor?.... database bakımı yapacaklar sanırım... 8 saatte anca biter:P
  • hell seviyesindeyim 55 lv çok fazla ölüyorum co op da oynasam tek de oynasam demon hunter ım atack salam ama defans yok çok sıkıldım ölmekten oyundan soğudum gerçekten monk yada barbarian açsam bu 2 karakter salam dimi tank görevi görür yani zırt pırt ölmez anlamında:) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

hell seviyesindeyim 55 lv çok fazla ölüyorum co op da oynasam tek de oynasam demon hunter ım atack salam ama defans yok çok sıkıldım ölmekten oyundan soğudum gerçekten monk yada barbarian açsam bu 2 karakter salam dimi tank görevi görür yani zırt pırt ölmez anlamında:) ?

hell de ölmez ama infernoda zırt pırt ölür...

Demon hunter oynuyorsan arkadaşlarınla oyna... tank olması lazım... yoksa sıkar oyun....arkadaşın yoksa public yap... bir tank gelir elbet...:))
  • 
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.