Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana ortaya karışık bir şeyler suncaklar gibi gelmeye başladı resim tam açıldığında sanki Starcraft 2, Diablo 3 ve Wordcraft karışımı bir resim çıkcak gibi gelmeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Haziran 2008; 13:15:55 >
  • Runelar Blizzard'ın oyunlarını temsil ediyor. Buyrun bakın. Yoksa Blackthorne mu geliyor?
     Diablo III [ANA KONU]

Blackthorne'dan bir ekran görüntüsü:
     Diablo III [ANA KONU]

Lich King olmadığının kanıtı. Gözlerin arasındaki kısım bir kaskın değil yüzün parçası.
     Diablo III [ANA KONU]

Sitenin master.CSS dosyasından Lost dizisindeki numaralar bulunuyor ve numaralardan bu resim çıkıyor.
     Diablo III [ANA KONU]

Bu da garip bir karşılaştırma.
     Diablo III [ANA KONU]

Ayrıca gözlerin Tassadar'a ait olup olmadığını tartışanlar var. Acaba ölmedi mi?

Bir diğer teori de Diablo 3'te bonus level olarak "Cow Level" değil de "Penguin Level" olabilirmiş.

Kısacası: Blizzard millete kafayı yedirdi.

Kaynak:www.blizzard.com --www.diablofans.com --http://www.blizzard.com/us/blizzclassic/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 27 Haziran 2008; 13:32:39 >

• Artık çıkarsalarda kurtulsak ne kaddar zaman oldu yha diablo oynamayalı şimdi silkroada sardım ama diablo gelirse dikey geçiş yaparım hatta balıklama atlarım
  • bu oyun beklemeye değer
  • Tıklayın ve gaza gelin.

Diablo III [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuanoM -- 27 Haziran 2008; 13:45:54 >
  • son eklenen resim kesinlikle Lost Vikings oyunundaki Viking Pusulası.

Diablo III [ANA KONU]
  • Kendimce duyurulacak olan oyunu çözdüm, bana göre gelecek oyun %90 Warcraft 4 olabilir.

Neden: Warcraft 3 FT oynayıp sonunu hatırlayan varsa mutlaka Arthas'ın en son buzların içindeki bir yerde kaldığını hatırlayacaktır.
    Blizzard ın sitesindeki son günlerde yayılan splash ekranlar bize neyi gösteriyor buzların içinden çıkan birşeyi bu ne olabilir Arthas geri dönüyor.

Not: bölüm sonu nu hatırlamayanlar ya da oynamayanlar aşağıdaki viedoyu mutlaka birşekilde izlesin ve sonrada blizzard ın sitesinde son günlerde yayılan açılış görüntüsüne baksın ve açık bir şekilde Warcraft 4 ün gelişini görebilirsiniz.

Söz konusu video:
    http://youtube.com/watch?v=5t_mRwXjcg0

Bunlarda kanıtlarım :
     Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Not : Ektekiler ve tesbitler tamamen bana aittir alıntı değildir. İddilarım tutmadığı taktirde atış serbesttir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 27 Haziran 2008; 14:47:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

Tıklayın ve gaza gelin.

Diablo III [ANA KONU]

Walla bu herşeyi açıklıyo.tabi Alcoholic kendi yapmadıysa...

• yarınki stream tr saatiyle kaçta başlicak?
  • quote:

Using the image numbers as separate digits, and applying them to their corresponding css class names to get the letters, using 0 as (learn to crop images anonymous) you can get 2 letters per day.

Tundra - 04: T, R
    Glacier - 15: L, E
    Icy - 23: Y, I
    Cold - 16: O, L

Knowing that there will be 4 more letters, you can create TYR_EL I_ LO_ _ With the Valenzetti Equation from Lost being 4, 8, 15, 16, 23, 42 which so far fits the numbers we have, the final result can probably be guessed to be TYRAEL IS LOST.

So then, 08 will be Artic, giving us A from 0, and T from 8. Leaving us with 42 something like _ _ S _ S

Adamlar kafayı yemiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: neuro

quote:

Using the image numbers as separate digits, and applying them to their corresponding css class names to get the letters, using 0 as (learn to crop images anonymous) you can get 2 letters per day.

Tundra - 04: T, R
    Glacier - 15: L, E
    Icy - 23: Y, I
    Cold - 16: O, L

Knowing that there will be 4 more letters, you can create TYR_EL I_ LO_ _ With the Valenzetti Equation from Lost being 4, 8, 15, 16, 23, 42 which so far fits the numbers we have, the final result can probably be guessed to be TYRAEL IS LOST.

So then, 08 will be Artic, giving us A from 0, and T from 8. Leaving us with 42 something like _ _ S _ S

Adamlar kafayı yemiş.

Tyrael çıkarmış harbiden bi düşünün.

• Bence yarın bu konuda çok büyük bir mesaj ve okunma patlaması olacak.

Yeterince açık olmuştur sanırım

Şu linke bakın derim.Kısca özetlemek gerekirse adamlar içeriden WWI'da Diablo 3 ün duyurulacağı haberini aldıklarını söylüyorlar ama kendimi yine de hayale kaptırmamaya çalışıyorum.
    http://www.diabloii.net/n/667423/diablo-3-announcement-at-wwi
  • beyler yarın türkiye saatiyle kaçta başlicak wwi ? live streamden izlicem saati bilmiorum >_<
  • bllizard.com her sabah saat 10 dan sonra güncelliyor siteyi...resim o zaman değişiyor...sabah 10 da bakın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alcoholic

Kendimce duyurulacak olan oyunu çözdüm, bana göre gelecek oyun %90 Warcraft 4 olabilir.

Neden: Warcraft 3 FT oynayıp sonunu hatırlayan varsa mutlaka Arthas'ın en son buzların içindeki bir yerde kaldığını hatırlayacaktır.
    Blizzard ın sitesindeki son günlerde yayılan splash ekranlar bize neyi gösteriyor buzların içinden çıkan birşeyi bu ne olabilir Arthas geri dönüyor.

Not: bölüm sonu nu hatırlamayanlar ya da oynamayanlar aşağıdaki viedoyu mutlaka birşekilde izlesin ve sonrada blizzard ın sitesinde son günlerde yayılan açılış görüntüsüne baksın ve açık bir şekilde Warcraft 4 ün gelişini görebilirsiniz.

Söz konusu video:
    http://youtube.com/watch?v=5t_mRwXjcg0

Bunlarda kanıtlarım :
     Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Diablo III [ANA KONU]

Not : Ektekiler ve tesbitler tamamen bana aittir alıntı değildir. İddilarım tutmadığı taktirde atış serbesttir

Warcraft 4 olma ihtimali yok çünkü blizzard daha önce açıklamıştı bir daha warcraft yapmıyacaz diye. Yeni bir oyun duyuracaklarını söylediklerine göre starcraft 2 yada wotlk olma ihtimalide yok çünkü onları açıkladılar zaten. Bu durumda ya yepyeni bir oyun olacak ya da Diablo III

• quote:

Orjinalden alıntı: leco

Warcraft 4 olma ihtimali yok çünkü blizzard daha önce açıklamıştı bir daha warcraft yapmıyacaz diye. Yeni bir oyun duyuracaklarını söylediklerine göre starcraft 2 yada wotlk olma ihtimalide yok çünkü onları açıkladılar zaten. Bu durumda ya yepyeni bir oyun olacak ya da Diablo III

blizzard elinde klasikleri varken yeni oyun çıkaracağını sanmıyorum açıkçası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostban3

quote:

o zaman geriye bir tek seçenek kalıyor....

• quote:

Orjinalden alıntı: Alustriel

quote:

Orjinalden alıntı: Frostban3

quote:

o zaman geriye bir tek seçenek kalıyor....

yarım saat uğraşıp şekilli bir diablo yazısı yazmıştım ama boşlukları dhforumları yiyomuş şimdi öğrendm...
    neyse konumuza donelim

DIABLO 3 !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exceedinglimits -- 28 Haziran 2008; 2:21:01 >

• of cok büyük bir heyecan kasırgası. deliriyorum resmen. diablo çıkmasa dahi çok heyecanlı. kendimi kaybediyorum. babaneme babama saldırıcam sonunda.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.