Şimdi Ara

Diablo II: Resurrected | 2021 - ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
12
Favori
4.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Diablo II: Resurrected | 2021 - ANA KONUDiabloyoutube
    Join leads from across the Diablo Franchise as they reveal the future of Diablo II: Resurrected, Diablo IV, and Diablo Immortal.
    https://www.youtube.com/watch?v=KnAsWN-6hvw

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Sadece chronicle ve QoL update için aldım dlc yi. Yeni sınıf bonus gibi oldu benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben oyunu hem Pc , hem xbox hem de playstationdan oynuyorum. Ayni blizzard hesabimdan girdigim icin cross play vasitasiyla 3 konsolda da devam edebiliyorum. Ek paketi sadece birinden aldigimda uc yerde de aktif olcak mi? Heryerde fiyat ayni sizce nerden almak en mantikli Pc de direk blizzard arayuzunden alsam playstationda aktif olur mu?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.