Şimdi Ara

Diablo II LOD Patch 1.10 Multiplayer için Yardım Lütfen..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diablom orjinal değil o yüzden Battle.net'den atamıyom. Biz sadece arkadaşlarla Multiplayer oynuyoz. Bi karakterimdeki itemleri diğer karakterime aktarmak istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa lütfen temasa geçelim. Zaten 10 dakka falan sürer heralde. Hemen itemleri aktarcaz bitcek.

Olay gözünde büyüyenler için nasıl yapılacağına gelince. Size kendi save dosyamı vereceğim. Siz oyun kurcaksınız ben yeni açtığım karakter ile sizin kurduğunuz oyuna bağlancam itemleri aktarcaz. Bu kadar basit. Lütfen yardım edin.

Birde bi sorum daha var. Abim'de arkadaşıyla oynuyo Diablo'yu. Ben kurunca arkadaş bağlanabiliyor, o kurunca ben bağlanamıyorum dedi ( yada tam tersiydi ) Neden kaynaklanır bu?

Herkese şimdiden teşekkür ederim...

Edit: Assassin'e hangi set item gider?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Eylül 2007; 1:47:00 >

• Birde bir assassinin skill-stat dağılımı nasıl olmalıdır? hangi skille vermeliyim? ne kadar vermeliyim? en az ne kadar str dex energy vitality vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Eylül 2007; 5:55:55 >
  • Birinin kurup diğerinin kuramaması windows güvenlik duvarıyla alakalı olabilir. Assasin kullanmadım.
    İtem aktarcam diyorsanda 2 kullanıcıdan diablo aç ve kendi kendine multiplayer kur böleceitem aktarabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 2 için trainer linki.?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.