Şimdi Ara

DİABLO GİBİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Diabloyla knightı karsılastırıosanız size diyecek sözüm yok...
  • walla ben knıght oynuordum bır anda onlıne oyun maduru oldum
  • her oyun gercek hayattan esintiler tasıdıgı için farklı oyun yoqtur
    way bea ne laf ettim be kendimden hiç bu kadar güzel bir özlü söz beklemezdim
    türkceci hakkımı yedi knight la ne alakası varsa
  • ya inanmıyorum adamların muhabbete bak ya neymıs knight diabloya benzıyormus hic bır fark yokmus arkadasım sen kac yasındasın galıba yasın 15-13 belkıede 17 cunku dıablo oynayan kısıler dıablonun bır sahaser oldugunu bılırler afedersın ama knight diablonun tırnagı olamaz bırıncısı dıabloda konular mukemmel ve buyuler ıse enfes ırklar ıse tam bır cılgınlık bır necro bır paladın yada mage bence dıabloda bunlarla ıyıcene oyna o zaman farkı anlarsın knightta sıradanlık var ama dıabloda oyle degıl knightın gectıgı alan cok dar oysa dıablo evrenı cok genıs itemlar ıse yuzlerce cesıt dıyebılırım aynı sekılde sılahlar ve zırhlarda oyle dıablonun tek eksık yanıkı bunu oyun otorıtelerıde kabul edıyor tam bır rpg degıl daha zıyade action rpg dedıklerı tarzda bır oyun yanı arkadaslar bırseylerı kıyaslarken o oyunu ıyıce oynayın defalarca bıtırın ondan sonra yorum yapın ben ılk kez dıabloyu 96 yılında oynadım ve o yıldan berıde cıkmıs tum dıablo serısını bıtırmısımdır bunlar dıablo , dıablo hellfıre,diablo 2,diablo2 lord of destruction bence sende hepsını dene ondamn sonra yorum yap hatta sana sukadarını dıyım bır dıablo turevı olan divine divinity bile knight onlinedan daha guzel haaa aranızda madem memnun degılsın nıe oynuyorsun dıyen arkadaslaraada olayı sole acıklayayım ben ko yu begenmıyor degılım tabıkı koda guzel bıre oyun en azından 3d ve online vede bedava sayılır bu ozellıkler yuzunden ko oynuyorum bıde dıabloyu defalarca bıtırdım artık 3. sunu beklıyorum her ne kadar 3. su cıkmayacak olsada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vethakan -- 22 Haziran 2006; 15:31:32 >

• diablonun aynısı KO zaten dogaldır cunku diablo RPG nin BABASIDIR
  • KO mu diabloya benziyomuş

onlar önce MU online ı görsünler
  • ko yu diabloya benzetmek;diablo serilerine hakarettir,
    quote:

Diablo için de Knight'tan alındı diyorlar
    diablo ko'dan alıntıdır demek tam bir cehalet ve ömür boyu katıksız ağırlaştırılmış hapis cezası demektir.
  • her firma başka firmalardan ilham alır tabiki
  • BEN BAZEN ULTİMA ONLİNE OYNUYORUM VE ÇOK FARKLI ORDA AT VAR BİLİRSİNİZ SİLAHLAR DEĞİŞİK YARI OKCU YARI MEG OLABİLİRSİN İSTEDİĞİN 2 ÇEŞİR ŞEY OLABİLİRSİN BR ADAMDA MESELA BEN HEM OKCUYUM HEM SAVAŞCI AMA ÇOK YAVAŞ DEX FALAN GELİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

Orjinalden alıntı: alijinjin

quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

quote:

Orjinalden alıntı: King0fGangster

ætilla hocama katılıorm

eyw kardeş

deiştirdim nasıl olmuş sana küstüm alijin

Ben Ne Yaptım Ya? Suç Yine Bana Geldi Uyarmasam 7 Gün Dolaşamıcan Ama...

pm atcaktım artık özele girio konu sabıo die ama pm çalışmıo..Şaka yaptım ya kanka küsermiyik hiç

beyler isterseniz biz bu topiği sana atillaya bırakalım siz burda sohbet edersiniz biz sizi rahatsız etmeyelim
    başka topiğe arkadaşlar bunlar bizi takmıyo

• DİABLO hayatımda gordugum en iyi RPG oyunudur onun üstüne RPG tanımam son olarak bütün RPG oyunlarının Babasıdır...(gecen gün eskileri hatırlayım dedim yukledim lwl 73 barbarm vardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 22 Haziran 2006; 15:46:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: encrypted

ko yu diabloya benzetmek;diablo serilerine hakarettir,
    quote:

Diablo için de Knight'tan alındı diyorlar
    diablo ko'dan alıntıdır demek tam bir cehalet ve ömür boyu katıksız ağırlaştırılmış hapis cezası demektir.

O mesajı ben yazmıştım keşke tamamını alıntı yapsaydın.

Bende sana katılıyorum. Onu diyenler Diablo dan anlamayan insanlar herhalde, Knight ı daha üzerinde koskoca yazılar yazan açıklamaları anlamayan insanlar oynuyor (Mesela Green Pearl (Yeşil bir şey, sürekli canını dolduruyor, Abbys lulabaly) ama Diablo 'yu ingilizcesiz oynayamazsın. Diablo'yu daha kaliteli kişiler oynuyor.

KO'nun Diabloyla uzaktan yakından ilgisi yok zaten çok saçma yapmışlar 3 boyutlu diye geçiniyorlar ama hiçbirşey belli olmuyor Diablo'da herşey çok net belli oluyor.

• ARKADAŞLAR BEN DİABLOYU YILLARDIR OYNUYOM ŞU AN ORDA BARBARIM PALADİNİM ASSASIM VE DRUİDİM BAYAĞI ESKİTTİĞİM ADAM VAR DİABLO ŞAHESER ÖTESİ BİR OYUN AMA BAKARSANIZ Kİ KNİGHT ONLİNE'I ONA BENZETMİŞLER BEN DİABLO'YA TAPIYORUM VE ONA BENZEYEN OYUNLARI ÇOK SEVİYORUM DİABLO TAPILACAK BİR OYUNDUR BENCE O KADAR GÜZELKİ BEN ONU AÇAYIM DEDİMMİ KNİGHT'I UNUTUYORUM (DİABLOYA TAPIYORUUM)YILLARDIRDA OYNUYORUM İLERİDE AMAZON İLE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOM (DİABLODA)
  • quote:

Orjinalden alıntı: vethakan

ya inanmıyorum adamların muhabbete bak ya neymıs knight diabloya benzıyormus hic bır fark yokmus arkadasım sen kac yasındasın galıba yasın 15-13 belkıede 17 cunku dıablo oynayan kısıler dıablonun bır sahaser oldugunu bılırler afedersın ama knight diablonun tırnagı olamaz bırıncısı dıabloda konular mukemmel ve buyuler ıse enfes ırklar ıse tam bır cılgınlık bır necro bır paladın yada mage bence dıabloda bunlarla ıyıcene oyna o zaman farkı anlarsın knightta sıradanlık var ama dıabloda oyle degıl knightın gectıgı alan cok dar oysa dıablo evrenı cok genıs itemlar ıse yuzlerce cesıt dıyebılırım aynı sekılde sılahlar ve zırhlarda oyle dıablonun tek eksık yanıkı bunu oyun otorıtelerıde kabul edıyor tam bır rpg degıl daha zıyade action rpg dedıklerı tarzda bır oyun yanı arkadaslar bırseylerı kıyaslarken o oyunu ıyıce oynayın defalarca bıtırın ondan sonra yorum yapın ben ılk kez dıabloyu 96 yılında oynadım ve o yıldan berıde cıkmıs tum dıablo serısını bıtırmısımdır bunlar dıablo , dıablo hellfıre,diablo 2,diablo2 lord of destruction bence sende hepsını dene ondamn sonra yorum yap hatta sana sukadarını dıyım bır dıablo turevı olan divine divinity bile knight onlinedan daha guzel haaa aranızda madem memnun degılsın nıe oynuyorsun dıyen arkadaslaraada olayı sole acıklayayım ben ko yu begenmıyor degılım tabıkı koda guzel bıre oyun en azından 3d ve online vede bedava sayılır bu ozellıkler yuzunden ko oynuyorum bıde dıabloyu defalarca bıtırdım artık 3. sunu beklıyorum her ne kadar 3. su cıkmayacak olsada

ewet çok doğru söylemişsin ayrıca şunu söylemeliyim knight kadar dandik grafikli bir oyun daha görmedim çok çeşitli silahlara sahip diablo gibi bir oyunla ko karşılaştırılmamalı bile

• bu diablodan KO daha iyi diyenler dibaloyu alsınlar lod olsınlar bi oynasınlar skilleri gorsunler nasılmış RPG oyunu gorsunler bakalım
  • DİABLO ŞAHESERDİR KARDEŞİM DİABLONUN YANINDA KO BİRŞEYCİK KALMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gondor

ARKADAŞLAR BEN DİABLOYU YILLARDIR OYNUYOM ŞU AN ORDA BARBARIM PALADİNİM ASSASIM VE DRUİDİM BAYAĞI ESKİTTİĞİM ADAM VAR DİABLO ŞAHESER ÖTESİ BİR OYUN AMA BAKARSANIZ Kİ KNİGHT ONLİNE'I ONA BENZETMİŞLER BEN DİABLO'YA TAPIYORUM VE ONA BENZEYEN OYUNLARI ÇOK SEVİYORUM DİABLO TAPILACAK BİR OYUNDUR BENCE O KADAR GÜZELKİ BEN ONU AÇAYIM DEDİMMİ KNİGHT'I UNUTUYORUM (DİABLOYA TAPIYORUUM)YILLARDIRDA OYNUYORUM İLERİDE AMAZON İLE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOM (DİABLODA)

+1 tek kelimeyle mükemmel bir oyun diablonun yaptıgı skill hala aklımda alev ile elelktirik karısımı bişey

• ARKADASLAR EDANADA 61 LVL ORC MASTERLI WARIOR SATILIR ANKARA ICI OLURSA DAHA IYI OLUR ITEMLERI LESANT 400 M PARA BIDE +1 REBİRT GOYUSLUK CITIN VAR SIZ YAZIN ANLASIRIZ ankarali_kurtadam@hotmail.com
  • DIABLO yu arıyorum bende sekiden çok oynardım cd si bozuldu dahada bulamadım inidirebileceyim site bilen varmı
  • beatle attack cı demek oluor priestlerde yada benim dediim battle miydi
    quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

evet bence de benziyor tek farkı knight online online oyunu diablo ise değil

battle.net ne oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.