Şimdi Ara

Diablo 3 reaper of souls kurulumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. diablo 3 bilgisayarım da kuruluydu. bugunde diablo 3 reaper of souls aldım. onu yükledim fakat ne cd key sorusu soruldu. ne de farklı bir şey. play tuşuna bastım ve oyuna girdi. fakat diablo 3 olarak oyun açıldı. yani paket yüklenemedi. bu paket nasıl yüklenir?

• Arkadaşım Blizzard firmasının sayfasından key gireceksin. Bu arada cd den boşuna kurmuşsun. Ek paket cd'in den oyun kurulamıyor. Zaten senin bilgisayarında ek paket kurulu ve resmi siteden hesabına girip keyi ekleyince Ek paket sende aktif olacak bir kaç ufak güncelleme yapılacak ondan sonra oyunu oynamaya başlayabilirsin.

DVD den ek paketin kurulamadığını nereden biliyorsun dersen bir yakınımın bilgisayarına oynamak için kurmak istediğim de Diablo 3 kurulduktan sonra ek paketin tamamını İnternet'ten indirdi. Bilgisayarına önce Diablo 3 kurdum sonra ek paketi kurayım dediğimde baktım oyunu netten indiriyor.
  • Hocam add a game yesil butonlu yere tikladigimizda karsimiza cikan yere yazcaksak eger denedim fakat olmadi. Baska bir yerden mi yaziliyor. Yoksa komple butun oyunu silip tekrar diablo 3 kursam ordan sifreyi yazsam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun zaten kurulu, diablo 3 oynuyorsan yeterli, ros key girince sadece kapalı özellikler açılacak, sen battle net add key kısmından cdkeyini yaz yeterli
  • Hocam şifreyi dediğin gibi girdiğimde böyle bir hatayla karşılaşıyorum. Acaba farklı bir yere mi girmem gerek? Sayfada görüldüğü gibi Code Redemption istiyor. Benim cd keyimde ''Diablo III Authentication Key expansion Reaper of Souls - EU'' şeklinde yazıyor.

https://store.donanimhaber.com/31/95/7a/31957aaace42e994d48b6a4b58c8d3f3.png
     Diablo 3 reaper of souls kurulumu

• keyi girdiğin hesapta normal diablo 3 yok mu?
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.