Şimdi Ara

Diablo 3 oynadığım için Wow account hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 - 5 gün önce böyle bir mail geldi bana. Mist of Pandoria'ya kadar olan ek görev paketleriyle beraber oyunu hediye etmişler bana. Başka bu şekilde mail alan var mı? Mail fake değil bu arada onu da belirteyim. Battlenet accont'dan da girince de verdikleri key'i girdim wow aktivasyonu açıldı. Ama şöyle bir durum var 1 aylık da bedavam olduğunu söylüyor mail. Fakat oyunu aktive ederken gene kredi kartı bilgilerim ve kaç aylık üye olacağım fiyatları ile belirtilmiş. Ve bunlardan birini seçmem isteniyor illaki. Kredi kartı bilgisi vermeden üye olamıyormuyum? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigger_agc -- 4 Aralık 2012; 9:09:11 >

• Banada Battle Chest göndermişler. keyi ekledim kredi kartı bölümü geldi kapadım direk. Oyun account a eklenmiş olarak gözüküyor.
  • Catalysm de mi vermisler size? Bana sadece BattleChest verdiler. Pandariaya kadar demissiniz ama orada bir yanlisiniz olabilir. Pandariadan once Catalysm ondan onceki paket ise BattleChest yani Lich King dahil olan paket. Sizinde boyledir diye dusunuyorum. Eger degilse epey bonkor davranmis Blizzard
    Kredi karti kismina gecmesinin sebebi gametime eklemeniz icin. Ben direk kapattim orayi ve accountumda wow1 olarak gorunuyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam bendeki de battle chest ben Catalysm mi unuttum :D. O zaman herkese verilen bir hediye olmuş demek ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Steam'e geliyor.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.