Şimdi Ara

DIABLO 3 ABARTILIYOR DİYENLERİN KONUSU (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
5.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem konu üstte. Arkadaşlar bana teker teker Diablo 3'te beğenmediğiniz, sıkıntı ettiğiniz durumları açıklarmısınız? İlk sayfayı oku demeyin, tüm bu konunun amacının ''onlar 10 senedir bekletiyor bizi, Diablo 3 abartılıyor!!!'' ve daha oyunun senaryosu bile çok belli değilken ''bu oyunda senaryo yok iyice gerilemiş bla bla bla'' diyebileceğinize ihtimal vermiyorumda o yüzden. Mantıklı bir kişi bu söylemlerin objektif olmadığını, hatta Blizz fanları aksine anti-Blizz odaklı bir çeşit fanatik, taraftar kitlesi yorumları olduğunu anlar.

10 yıldır bekletmekmi sıkıntı? 10 yıldır bekliyorsa oyunun şuan kötü olması ne alakadır efenim? Üstüne senaryosu çok az belli. Neye göre hack&slash bu ama böyle b.k gibi senaryo olmaz diyorsunuz?

Gerçekten nedir sıknıtı? Anlatın lütfen. Ben öyle Diablo 3 abartılıyor diyorsunuz diye gözüm kapalı saldırmam lakin mantıklı sebepler bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Madem konu üstte. Arkadaşlar bana teker teker Diablo 3'te beğenmediğiniz, sıkıntı ettiğiniz durumları açıklarmısınız? İlk sayfayı oku demeyin, tüm bu konunun amacının ''onlar 10 senedir bekletiyor bizi, Diablo 3 abartılıyor!!!'' ve daha oyunun senaryosu bile çok belli değilken ''bu oyunda senaryo yok iyice gerilemiş bla bla bla'' diyebileceğinize ihtimal vermiyorumda o yüzden. Mantıklı bir kişi bu söylemlerin objektif olmadığını, hatta Blizz fanları aksine anti-Blizz odaklı bir çeşit fanatik, taraftar kitlesi yorumları olduğunu anlar.

10 yıldır bekletmekmi sıkıntı? 10 yıldır bekliyorsa oyunun şuan kötü olması ne alakadır efenim? Üstüne senaryosu çok az belli. Neye göre hack&slash bu ama böyle b.k gibi senaryo olmaz diyorsunuz?

Gerçekten nedir sıknıtı? Anlatın lütfen. Ben öyle Diablo 3 abartılıyor diyorsunuz diye gözüm kapalı saldırmam lakin mantıklı sebepler bekliyorum.

Asıl sorun Troll olmaları. Tek çözüm bloklamak ve cevap vermemek. Boşuna yormuşsun kendini. Tek amaçları polemik.

• Yahu oyunu bekletiyorlarsa keyiflerinden bekletmiyorlar herhalde. Bug bulmak ve temizlemek öyle kolay iş değil. Adamlar mükemmeliyetçi oldukları için pürüzsüz bir şekilde piyasaya sürmek istiyorlar. Diablo 2'ye bugün bile hala bug fix içeren patchlerin geldiğini düşünürsek, beklediğimiz sürenin çok fazla olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

imzada uo gördüm

harbi mi? vay be, aferim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

quote:

Madem konu üstte. Arkadaşlar bana teker teker Diablo 3'te beğenmediğiniz, sıkıntı ettiğiniz durumları açıklarmısınız? İlk sayfayı oku demeyin, tüm bu konunun amacının ''onlar 10 senedir bekletiyor bizi, Diablo 3 abartılıyor!!!'' ve daha oyunun senaryosu bile çok belli değilken ''bu oyunda senaryo yok iyice gerilemiş bla bla bla'' diyebileceğinize ihtimal vermiyorumda o yüzden. Mantıklı bir kişi bu söylemlerin objektif olmadığını, hatta Blizz fanları aksine anti-Blizz odaklı bir çeşit fanatik, taraftar kitlesi yorumları olduğunu anlar.

Asıl sorun Troll olmaları. Tek çözüm bloklamak ve cevap vermemek. Boşuna yormuşsun kendini. Tek amaçları polemik.

senaryo hakkında yorum yapmam, eski oyunlarda çok iyiydi, bu oyunda nasıl olacak bilmiyorum.

ben kendi açımdan neden abartılıyor yazayım:

1) günümüzdeki 'modayı' devam ettirip wow + japon animesi karışımı biraz torchlight'la harmanlanmış kötü renk paleti. 1 yıl önceye göre görüntülerde, grafiklerde de pek bir değişiklik yok, yetersiz bence. grafikten kastım 'crysis iyidir' tarzı deği, renk paleti seçimi.

2) eski gotik havadan fazlasıyla uzaklaşmış olması. path of exile'ı gördüm, eski dark rpg havasını çok iyi vermişler, küçük bir firma için çok başarılı buldum. kaldı ki blizzard çook çok büyük firma ve o firma artık bence eski blizzard değil, oyunları gittikçe 'genele' hitap eder oldu. nasıl anlatsam eski oyunlarında starcraft 1'de de diablo'larda da daha sert bir hava vardı, bundan uzaklaşmışlar. (yapımcılar değişti)

3) necro nerde? paladin nerde?

4) 1 ay sonra oyun çıkacak, ama tahminimce kendi istedikleri tarihten erken piyasaya sürüyorlar (bizim için geç ). yakın zamanda patch gelebilir, sadece tahmin.

bunlar benim yorumlarım, günümüzde artık 'karanlık rpg' tercih edilmiyor, bu konuda bir şey yapamam. ama benim anlamadığım insanlar neden konu blizzard olunca körü körüne eleştirmeden savunmaya geçiyor. ben de adamların oyunlarını oynuyorum ama kendim için yetersiz gördüğüm şeyleri eleştiriyorum bu da gayet doğal.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Diablo ve diablo 2 ciktigi zaman bu tarz oyunlar cok azdi ve bilgisayar oyunlarinin tam da kabuk degistirdigi bir donemdi. Diablo 2 o zamana gore bir milat olabilir. Ama bu devirde diablo 3 un ayni basariyi tekrarlamasi cok zor gorunuyor

Oyun ciktiktan bir hafta sonra oyun sarmadi, fail gibi yorumlar gelevilir. Beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim

evet, doğruya doğru arkadaşlar. diablo 3 bir "devrim" değil. yeni bir hayran kitlesi oluşturacağını da sanmıyorum. bizim gibi fosiller var işte hayran kitlesi olarak. yeni nesil konsolcu, laptopcı, ipadci mal bir nesil. saygı yok sevgi yok bağlanmak yok. yeni nesilden umudum yok açıkçası.

biz diablo'yu abartıyoruz da sevdiğimizden. yoksa diğerleri için herhangi bir oyun, "tüketilecek" yeni bir ürün.

+1 mi yazayım ne yazayım

• Kısa ve net ;

Ahanda burası D3 forumu. İçi benim ve bana benzer fanboy mu dersin manyağı mı dersin fetişine mi kaçmış dersin öyle zatlarlan dolu kardeş.

Buraya "Abartıyonuz lan" misali bir konu açmanın gayri mantığı nedir? "Arı Kovanına baş parmaamı soktum arılarıda kendi mentaliteme inandırdım onları emperyalist blizzard'dan kurtardım" düşüncesi midir ?

Valla abartıyoruzdur çıldırıyoruzdur. Hastalık kardeş. Ne yapacan. Bünye bu. Bende biraz taş kafalıkta var farklı bir takım düşünceleri absorbe edemiyor beyin.

Kendince belki haklısın belkide böyle haklı olan bir kitle de var ve sarmıyordur. Şayet diablo 1 den bu yana bu seriyi seven aşık olan biri olarak, ufak 1-2 sebebten (Chat sistemi , Bazı olayların fazla basitleşmesi) bu olmadı d3 e blizzard desemde geri kalan tüm benliğiyle koynuma sokacam d3 ü 15 mayısta.

Ha Mass Effect okudum bir yerlerde hızlıca geçerkene, o oyunda beni sarmaz bende onu abartmayın derim. Olayın içine girip oynamamışımdır, şayet gıcık tırıs yapacaz diğer forumlara post atacaz ya görevimi yapayım.

ME 3 oynamayan ama her yutub vidyosunun bi yerinde her forumda gördüğüm kadarıyla "ending" ine şöyle böyle diyolar ya hacı.

i.e ;

http://kotaku.com/5892676/why-mass-effect-3s-ending-was-so-terrible

Birde bunu izledim aklımda bir yer edindi ME 3

http://www.youtube.com/watch?v=crgEIhI3y_o&feature=sh_e_top&list=SL

Edit : Gaza geldim tekrar izledim, izleyinizhttp://www.youtube.com/watch?v=y-ZaYUEEKOM&feature=related

Oyunun 10 senede çıkması emekten o lore u çıkarmaktan en cinciğinden en basitinden dünya yaratmaktan ve üstüne tüm dünyayı 9 aylık çocuk bekleyen hamile dişi şahıs tribine sokacak kadar iyi tasarlamaya adanmışlıktan başka nedir ?

Haaaaaa bu arada sevgili şahıslar demişsiniz ki "BLIZZARD IZLE OGREN"

bi sonraki postla geliyor anacım blizzard' ın bioware den neyi izleyip öğrenmeyecekleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 13 Nisan 2012; 1:43:13 >

• Çivi çiviyi söker arkadaş. Hakket söker. Troll'e troll olacan.

quote:

neden BioWare tartışılmıyor

Tartışılıyor ya hacı

http://www.computerandvideogames.com/339821/mass-effect-3s-ending-did-bioware-blow-it/

Bazılarımız görememiş.

Bioware döver kırar süper bu adamlar hakket oyuncularına karşı adil davranıyorlar demi

Tabi ki öyle Blizzard ' ın öğrenmesi lazım

http://www.youtube.com/watch?v=QyL9jYFa8Wk

Bioware o kadar süper mega seksi firmadır ki;

Bir internet memesini bu kadar ciddiyetle karşılar ve ardından adamı forumda meme kullandı diye oyundan forumdan her bişiden banlar. Böyle aptalca gerizekalıca (diye nitelendiriyor sevgili oyun sever abimiz force) birşeyi blizzardda yapmalı katılıyorum ki forumlarda adaplı buzinis diliyle konuşulup tartışılsın. Adamın kullandığı meme de şudur " I am 12 and what is this?". Oyunlarımız +13 tür oynamanız yasak diye banlarlar kısacası.

Süperdir Bioware çok önem verir böyle şeylere. Bayılırız.

Lore yazarları da çok iyidir onların, gamerlardan anlarlar ki onlara nerdrage bile aşılar bu amcalar. Saçma sapan şeyler söyler;

"Games almost always include a way to "button through" dialogue without paying attention, because they understand that some players don't enjoy listening to dialogue and they don't want to stop their fun. Yet they persist in practically coming into your living room and forcing you to play through the combats even if you're a player who only enjoys the dialogue." [ yorum : teyze bu oyun, oynıcaz bunu interaktif film mi bu? ]

Buna millet gülüp dalga geçince, twitterına sen neden burdasın bacım diye ağır sövünce (Bunu tasvip etmiyorum şayet troll işidir zannımca) sonra müşterilerine " fucking moron " diye hitap edip ortama rezil bile olur bu amcalar.

bknz :http://www.destructoid.com/bioware-writer-s-vagina-versus-the-internet-222206.phtml

birde şöyle süperlerdir kendi oyunları hakkında çalışanları propaganda yapıp batırırlar;

bknz :http://www.ripten.com/2011/03/15/bioware-employee-caught-in-a-review-scandal-over-dragon-age-ii/

Bu tür süper şeyler yaptıktan sonra merak ediyorum zamanında diablo kadar deli olduğum Baldurs Gate ve Icewind Dale i nasıl yaptı ? Olur böyle randomize şeyler sanırım.

Şu cevabı şöyle bitireyim bir vidyo ile favori dizimin vidyosuyla izin verin sevgili troll kardeşlerim;

http://www.youtube.com/watch?v=a8Sg8xtDH8U

Adama özür diletir böyle "fucking moron" demeler memeler kardeş rezil olursun mazallah.

Demek ki ?

O kadar güvenmiycen kendine.

veya arkasında fanboyluk yaptığın firmaya.

Not : Bu konuda bu kadar agresif bir kişilikle trollük yapmamın sebebi fanboyluğumdandır ne kadar pandalarla wowa devam etmiyorsamda. Ayrıca belkide vardır Blizzardın böyle olayları ama bu kadar düşük ve enteresan olaylar olduğunu sanmıyorum.

Ayrıca hakkat ibretlik bir paylaşımdır gösteriniz , göze sokunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 13 Nisan 2012; 2:38:10 >

• @Kagore
    Şu 2 enerjik postundan sonra şu aklıma geldi ne yalan söyliim.

http://28.media.tumblr.com/tumblr_lyrwbhn5u01qankvno1_500.png

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

@Kagore

Kahvem boğazıma kaçtı açınca resmi

Ya hacı güne renkli başlamama sebeb oldun seninde günün renkli oluversin.

Edit :http://www.youtube.com/watch?v=CpeRk1YFn8s&feature=BFa&list=ELXCi6_5yWbr4&lf=sh_e_top

Edit 2 : Çarpıcı bir video bayıldım hayretler içinde kaldım -> http://www.youtube.com/watch?v=o9C9OKMyZng

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 13 Nisan 2012; 12:06:20 >

• @kagore

Kısasa kısas diye buna denir.. Resmen püskürtmüşsün kinini! Süper! Ben hep diyorum; bir firmanın fanıyım, oda Blizzard. Ana başlığı Diablo olan forumda eğer bu tür yazılar yazıyorsan sonuçlarına katlanacaksın. Evet abartıyoruz, evet fanboyuz.. Bunuda inkar etmiyoruz.

Ben başından beri renk paletine takılmadım, japon anime esintileri özellikle zırhlarda mevcuttur, doğrudur. Hele erkek wizard ile demon hunter yokmu, ıııyyghh. Katlanamıyorum. Süper efemine(başka şey derdim de ban yerim). Fakat, oyunun betasında bile kendimden geçtim o ayrı. Beta ile beklentilerim bazılarının aksine daha da yükseldi. Özellikle random map sistemi oyunun tekrar oynanabilirliğini çok arttırıyor. Üstüne üstlük daha 2 ek paketi var, yamaları var... Bu oyun bizi 5 sene süründürür maalesef. Çoluk çocuk torun torba Diablo 4 de bekleriz biz. Üstüne üstlük, Türkçe altyazıda geliyor. Daha ne isterim bir fanboy olarak. Biri Aral'dan(Aral'ı uyguladığı politikadan dolayı kendimce ödüllendirdim) biri shopto.net(yaklaşık 1,5 yıl önce siparişimi vermiştim) ten iki tane parası ödenmiş önsiparişim var benim. Bu oyun için trollükde yaparım.

Oh be!

• Diablo'nun abartısını istiyorsan aç youtubeyi acun diablo yaz izle kardeşim Bu arada helalinden 10
  • Güzel video yani :D
  • quote:

@Kagore

Harbi @Kagore son 2 mesajla uçmuş. Noktayı koymuş olsa gerek. Doğrusu @broodofqueen'in bana dediği gibi amaçları trollük yapmak. Yormuşsun kendini Kagore hocam. O arkadaşlar yine bir kılıf uydurup gelirler.

• quote:

quote:

@Kagore

Harbi @Kagore son 2 mesajla uçmuş. Noktayı koymuş olsa gerek. Doğrusu @broodofqueen'in bana dediği gibi amaçları trollük yapmak. Yormuşsun kendini Kagore hocam. O arkadaşlar yine bir kılıf uydurup gelirler.

Açıkcası zevk alarak yazdığım bir makale idü kendisi. Gereksiz posta gereksiz cevaptan başka bir değil tabi. Hobi misali birkaç bira da çakınca dalıveriyom böyle.

• GW2 diyenler olmuş konuda ben de onlara itafen bir şey söyleyim. SWTOR dahi silemedi WoW'u GW2 mi silecek? Üstelik StarWars hayranı milyonlarca insan varken. Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok, Blizzard bir oyun yaparsa onu ancak kendisi siler piyasadan. Oyun piyasasını baştan yaratan belli oyunlar var, bu oyunların pastasının en büyük payını Blizzard almış durumda.
    MMORPG> Ultima sonrasında WoW
    FPS> CS 1.6
    RPG> SC, WC
    RPG+Kolidor sistemi> DotA(WC altyapısı olduğunu hatırlatayım)
    bu yazdığım türlerdeki oyunlara rakip daha gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Kolidor

• bu kendine thunderwatcher diyen sahsiyet kendinin bir sey bildigini saniyor galiba.
    10 sene olmus da bunu mu cikarmislar diyor.
    starcraft 3 un gecikmesinden bahsediyor.
    anladigim kadariyla lore ile de yakindan uzaktan alakasi yok.
    su ana kadar internet uzerindeki tum forumlari dolastim, tum iletileri okudum ama bu kadar sacmasapan bir seyle karsilasmadim. evet evet boyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

GW2 diyenler olmuş konuda ben de onlara itafen bir şey söyleyim. SWTOR dahi silemedi WoW'u GW2 mi silecek? Üstelik StarWars hayranı milyonlarca insan varken. Hayal dünyasında yaşamaya gerek yok, Blizzard bir oyun yaparsa onu ancak kendisi siler piyasadan. Oyun piyasasını baştan yaratan belli oyunlar var, bu oyunların pastasının en büyük payını Blizzard almış durumda.
    MMORPG> Ultima sonrasında WoW
    FPS> CS 1.6
    RPG> SC, WC
    RPG+Kolidor sistemi> DotA(WC altyapısı olduğunu hatırlatayım)
    bu yazdığım türlerdeki oyunlara rakip daha gelmedi.

RPG+Kolidor sistemi lafından kastın RTS galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.