Şimdi Ara

diablo 2 takıldıgım yer var bi yardım edin size zahmet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diablo 2 oynuyorum towndaki tamirci kadın dan quest aldım

look for horadric malus in to monostery barracks dio

nerde yaw bu monestry barrcaks kafayı yıycem bulamadım

• Dark wood'u geç. Black March veya ondan sonraki kısımda Monastery gate'ten gireceksin.
    Yanlış hatırlamıyorsam
  • cok duygulandim modasi geçmeyen oyun işte
    bak bab stony field taki magaradan giricen ilk magarada 2 kapı war biri 2. kısmına gider biri de dark wood a dark wood a gidince black marshi da gecip monastery e gircen dikkat et act 1 ordan sora zorlasio
  • zaten act1'in son yaratığı orda "andariel ". Oldukça zorlu. 2 kez indirdi beni
  • Allaaaaah ortalık karışmış durun adam ne soruyo siz neler diyosunuz kardeş o quest e ilk önce stonly field de underground passage var onun bi tarafı 2 kata iner diğer tarafı dark wood a çıkar dark wooda çıkdıktan sonra devamı black march sonra bi yer vardı bişey highland onu unuttum daha sonrada monastery gate a gelicen orda zaten waypoint var daha sonrada monastery barracks orda bi abi var süper boss malus un başında orda bulucan malusu zaten haritada çekiç işareti çıkıyo yaklaşınca
  • evt o hell de ne güzel öle çekiçci boğa biz öle diyoz :D ligthing+cold karşı korunmalı bende soc olunca çökezliyodum :D tabiki yanımdaki barbar işi hallediyodu 1.10 versiyondan oyun bitiremedim ya ona yanıyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitane çekiç var onu istiyor. Haha ilk oynadığımı hatırladım da, o çekiçin olduğu yerde bitane manyak var. Gece oynuyorudum zati, höbele böbele bişiler diyor. Amanıınn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.