Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
27
Favori
28.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
18 oy
Sayfa: önceki 1...11...19202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Diablo 3'ü böyle almıştım. PC de çok pahalıydı. Son çıkan ıvır zıvırına kadar full paketti. Kol'la oynayamam demiştim. Gayet rahat oynamıştım.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt

Evet. Diablo 3'ü sonradan konsollara, özel bir arayüzle çıkarmışlardı. O sayede çok güzel oynanıyor. Ayrı bir tat veriyor.

D3'ü yazın konsolda tekrar bitirdim. PC'de oynamadığım Expansion'ı da konsolda bitirdim. Expansion bölümlerinde renk paletini değiştirmişlerdi. Yeni TV'lerde gayet güzel görünüyor. Bir de oyun native 4K ve TAA kullanmıyor. O sayede keskin gözüküyor.

(Diablo 4'te native 4K ama maalesef TAA var.)

Ben esas Diablo 2'den çekiniyordum ama o da gamepad'le gayet oynanıyor. Hatta D2'nin geniş haritaları, gamepad'le daha keyifli oluyor  Parmağı yormuyor.

Tabii gamepad'te inventory yönetimi daha zor ve bazı build'ler (Blizzard Sorceress gibi) mouse'la tat verir. Sonuçta, Blizzard'ın, Diablo 1'i konsola çıkarmasına rağmen, Diablo 2'yi çıkarmamasının bir sebebi var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aldım. Sırf QoL için bile alınabilir ama keşke en azından bir kısmını ücretsiz verselerdi.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Aynı fiyatı PoE'de versek 30$'a 300 puanla şuan D2'ye getirdikleri stash tableri alabiliyoruz sadece. Ki PoE gibi oyuna 3-4 stash tab yetmiyor, ben PoE 2 ye 600 coins harcadım eksik oyun olmasına rağmen anca yetiyor. O yüzden bence de 25$ sadece stash tabler için adil bi fiyat. En azından diablo 2 sevenler ekstra olarak hem yeni içerik sahibi oluyor hem de blizzard'a mesaj veriyor oyunu güncelle diyerekten.

Duyduğuma göre blizzard satışlardan memnunmuş şimdiden, insanlar çok isterse değişiklik yapmak sorun değil yaparız demişler, bu paketle gelen feedbacklere göre karar vereceklermiş iyice. Ancak kafadan 2 sene gelmez, o 2 sene içinde laddera ayar çektikleri sürece bence 25$ değiyor ya.

Ben de ladder sezonuna yakınlaştığımızda alacağım muhtemelen, çok keyifli oyun immunity sistemi bayıyor ama genel oyun keyifli geliyor. Yeni sunder charm ve ekstra - resist craftlarıyla bi tık olsa da rahatlayacak gibi duruyor. En kötü warlock oynarım sanıyorsam immunity'den etkilenmeyen buildleri varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Şubat 2026; 16:26:55 >

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• Oyunun base'i battlenet'te vardı ama dayanamadım steamden aldım. Steam candır. Bu arada aklınıza takılırsa diye söyleyeyim, steamden aldığınızda bir kerelik battlenet üyeliği istedi, girdim profilimi onayladı vs base gamedeki tüm online karakterim vardı ve işin güzel tarafı oyuna girerken kısayoldan direk giriyoz battlenet launcherine bağlanma falan yok.

Adamlar stash tabları güzelleştirmiş ama inventory kısmını unutmuş, tek eksik o. İnventoryde Last epochtaki gibi sadece charm slotu olan bişey getirmeleri lazım. Ya bunu düşünmek bu kadar zor mu? eski oyuncular kızar falan demesinler bence kimsenin itirazı olacağını düşünmüyorum acayip rahatlatırdı loot olayını.

Bunu aldıktan sonra ben de düşündüm ama PoE bir şekilde bunu tatlı tatlı yapıyor. Ya da bana öyle geliyor. PoE'de 34 tab var bende, oyuna yeni başladığımda gaza gelmiş olur olmaz şeylerle envanteri doldurmuş almışım. Gerçi ben doların bir küsür liradan sayıldığı ama hafızam beni yanıltmıyorsa aslında 12-13 lira olduğu zamanda almıştım. Çok uyguna aldım yani. Yine de ne gerek vardı dedirtiyor. İyi ki PoE 2 geldi de, bu alımlar anlamsızlaşmadı.

Rune tab'i ortak olabilirdi, diğerleri yine ek paketle gelebilirdi. Ana oyuna sahip olanlara ve eski oyunculara ufak bir jest iyi olurdu.

Immunity çok mühim değil, sunder var, runeword'ler var.

• Dostlar ben de warlock paketini alacağımız, warlock için önerdiğiniz eğlenceli bir build var mı 

• Blizzard dün itibari ile d2r rotw'a sahip olanlara anket yollamış mail olarak, d2r'de gelecekte hangi içerikleri görmek istersiniz gibisinden birçok güzel şey ve kötü şeyler var. Belli ki Rotw deli satmış, suitlerden full yeşil ışık almış gibi duruyor. D2R'yi bundan sonra sürekli güncelleyecekler gibi duruyor hayırlı olsun  

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Blizzard:

Bundan sonra karakterinizi hareket ettirmek için sadece 19.99 usd vermeniz lazım.Bu fiyat tabiki her karakter için ayrı ayrı verilecek.İsterseniz aylık battlepass ile sadece 9.99 usd a paket içeriğinde bunu sunuyoruz.

Oyuncular:

Muhteşem.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • Oyunun lig mantığındaki ladder kısmında olabilecek en iyi Warlock item'larına sahibim. Unique olarak da, runeword olarak da, base item olarak da. Oyunu bıraktım, Dota 2'ye geçtim. Bu sebeple item'ları satıyorum, satın almayı düşünen varsa özel mesaj atabilir.

Dota 2 item'larıyla ya da Steam bakiyesiyle takas yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 28 Mart 2026; 17:15:45 >

• merhabalar.

d2lod 1.07 versiyon karakter save dosyalarini, resurrected kayit dosyasi klasorune atmama ragmen single player sekmesinde karakteri goremiyorum. yardimci olabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • 
Sayfa: önceki 1...11...19202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.