|
Oynayanlar sürekli save yedeği oluşturun. |
|

|
Oynayanlar sürekli save yedeği oluşturun. |
|
PSN: false_shepherd_6
Steam: false shepherd 666 |
|
Merhabalar. Diablo 2 Resurrected karakter tanıtımlarında bu videoda FURY DRUID buildi anlatıyorum. Video ile ilgili yorum yapabilirsiniz.Keyifli seyirler.
#diablo2resurrected #d2r #druid #fury https://www.youtube.com/watch?v=kht2TluUVxA&feature=youtu.befiziksel damage fury druid buildi Breath of Dying ve brand runeword kullanan. offline oynayanlar save yedeği alsın. stash dosyası bozulabiliyor. |
|
Bitirip Slayer oldun mu? 42 level oldum ve Slayer oldum. Oyun sadece buradan sonra zevkli hale geliyor. Bir kez daha bitirip Hell seviyeye geleceksin. Sonra her farklı karakterle tekrar baştan 3 seviyeyi oynayacaksın. Oyunun zevki ancak böyle çıkıyor. Normal seviye zevkli değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Temmuz 2025; 7:32:4 > |
|
Barbarian fakat, sürekli kendin kesiyorsun, yorucu, dumduz giriyorsun, sürekli potion kullanman lazım, iyi item bulman lazım ama Necromancer da cok iyi sen iskeletleri sal onlar tokatlasin sonra da patlayan ceset yaparsin. Necromancer ile iskelet ustalığı ve patlayan ceset sayesinde ilk bölümleri çok hızlı geçersin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Temmuz 2025; 5:12:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
#diablo2resurrected #d2r #AMAZON #JAVAZON https://www.youtube.com/watch?v=L6PxHiGSeWg&feature=youtu.beLIGHTNING FURY/CHARGED STRIKE AMAZON (JAVAZON) Build Videosu |
|
Barbarian ile Slayer, Necromancer ile de Act 3'deyim. Her ikisiyle Hell seviyeye geldikten sonra, paladin ve amazon ile de karakter oluşturacağım. Benim favorim necro ama tüm karakterlerle tek tek Patriarch olma hedefim var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Temmuz 2025; 18:28:54 > |
|
#diablo2resurrected #d2r #Horadric Cube #Crafting https://www.youtube.com/watch?v=ZUNkd6iN6CY&feature=youtu.beHoradric Cube tarifleri ve Crafting ile ilgili video |
|
|
Necromancer ile oyuna sardım eski sürümünü oynuyorum, çevrimdışı güzel itemler düşmez mi. İskelet ordusu, golem ve kiralık asker olmasa işim zor. Act4 yeni açıldı ama satıcılarda hala leş zırhlar, silahlar var :(. Google amca güzel sitelere yönlendirmiyor :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Düsmez pek Hell seviyeye gelmen lazım ama orada da pek düsmez bossları defalarca kez Hell'de kesersen düsebilir. Oyunu 2 kez bitirmen gerekiyor yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Eylül 2025; 15:28:35 > |
|
|
Yeni ladder sezonu 3 ekimde başlayacakmış, bizim için 4 ekim. BF6'ya kadar güzel oyalar |
|
NM Act 4 cok z0rlasıyor simdiden söyleyeyim, tüm karakterlerle z0r, Hell cok daha z0r. NM'de Act 1'de, Tamoe Highland civarında The Chieftain Axe haric hic esya bulamadım onu da Horadric Cube kullanarak Elite yaptım ama yeterli degil elbette, Hell'e bayağı z0r gectim, Hell'de su an Act 1'deyim ara verdim bir 10 gündür oynamıyorum keyfim gelince devam edeceğim. Necro ile NM Act 4'deyim Yani NM'de bile esya düsmüyor 1000 boss kesmede 1 tane belki düsürürsün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 27 Eylül 2025; 17:9:46 > |
|
O küpten bir şeyler yapılıyor galiba, ama interneti iyi kurcalamadım. Yazılı liste gibi bir şey buldum kombinasyonlar gıl gamış destanı gibi gözüktü geri adım attım. Act4 karakteri çok pataklatmadan geri döndüm, orada bir yerde ölürsem ekipmanı almayı gözüm yemedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Oyunda 3 tane zorluk var normal - nightmare - hell. Normal ve nightmare zorluklarını illa yaparsın ancak hell'e geldiğinde şöyle bir durum var; Büyük küçük her yaratıkta herhangi bi elemente ya da fiziksel hasara dokunulmazlık var. Sen buz odaklı büyücü oynuyorsan, hell zorluğunda yaratıkların bazıları buza dokunulmaz oluyor. Haliyle hasar vuramıyorsun, ya es geçiceksin ya da party ile oynayacaksın. Ya da buildini karma yapıcaksın, buz yanına ateş de gideceksin. Ancak oyunda karma gitsen bile yan hasarın malesef iyi olmuyor. Mesela ateş de gidiyosun, bu sefer ateş düşük kalıyor buza göre, haliyle yaratığı öldürmek için bayağı zaman harcıyorsun. Ekstra olarak hell zorluğunda yaratıklar dehşet gömüyor, hiç acımaz. Özellikle büyücü gibi karakterlere hiç acımıyorlar. Oyun şuana kadar yapılmış en zor arpg benim gözümde, ancak çok tecrübeli insanlar artık işi çözmüş tabi bir de çoğu parti ile oynuyor. Hell bitirince zaten her buildin farmlanacağı alanlar var. Sen buz büyücü oynuyorsun ve hell bitti diyelim, bazı haritalarda hiç buza dokunulmaz yaratıklar olmuyor oralarda farmlıyorsun hep. Onun gibi işliyor, zor oyun onu bilin. Ancak çok da zevkli oyundur, old school kafasındaysanız her arpg oyunundan daha keyifli bi oyundur. İtem sistemi falan harika. |
|
|
|
|