Şimdi Ara

Diablo 2 : Resurrected [Pc Anakonu] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
25
Favori
24.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir şey çıkmayacak muhtemelen. Her indirim sezonunda ticket atılıyormuş türkler tarafından d2r için ama gelen cevap aynıymış. Bununla ilgili blizz forumlarında türkler konu açmış 2 sene önce ordan bakındım biraz. Ticketa gelen cevap yukarıda dediğim gibiymiş hepsine, oyunun full fiyatı zaten indirimliymiş bir daha indirime gerek yokmuş vs vs. O zamanlar bile indirimli dolar ile alındığında, tr mağazasındaki full fiyattan daha ucuza geliyormuş. Şuan dolar çok daha arttı zaten, bölgesel fiyatlandırmanın bi espirisi kalmadı, oyunun full fiyatı 40 dolar, bize 1k. Oyun yeni çıksa anlarım, kaç senelik oyun ve sürekli indirime giriyor. 13.19$ bizde 500 tl, ben niye 1k ödeyeyim sürekli indirime giren oyuna. Güncellemeleri lazım oyunun full fiyatını, 1.3k olsun ama indirim uygulasınlar da alabilelim.

Dün bi türk daha ulaştı bana redditten, ticket açsan bile alacağın sonuç aynı, türkler bu konuyla ilgili çok ticket açıyor ama oto cevap gibi hep aynı cevabı veriyorlar kimse ulan şu oyunun fiyatına güncel çekelim demiyormuş. Umarım farklı cevap alırsın ama sanmıyorum.

• Kage. kullanıcısına yanıt

bakalım yoksa dolar alıp alamayacağımı sorarım adamlara ama dolar alırken ekstra kesinti vs olur mu o da ayrı bir sorun.

• scalloped_neck S kullanıcısına yanıt

Ben aldım us store'dan. Fakat oyun kütüphanede görünmüyor. Launcher'dan baktığımda store sayfasına atıyor ama kütüphanede diyor oyunu satın aldırtmıyor. Fakat kütüphanede yok, muhtemelen amerika storedan aldığım için buga giriyor. Yine de ticket attım belki manuel aktif edilir diye, hem belki kendi kendine düzelir o zamana kadar diye bekliyorum. Olumsuz yanıt gelirse refund atacağım.

1k ödemeye zorluyorlar gibi duruyor, es geçerim. Oynamayı çok istiyordum yazık oldu.

Edit: Dostum edit geçiyorum benim salaklığım tamamen. Ticketa cevap geldi, bug vs dedi login ekranında region değişerek çözebilirsiniz dedi. Login ekranına baktım amerikaya giriyormuş hesap, avrupaya girmesi lazımdı. Avrupa olarak değiştirdim login oldum şimdi oyun görünüyor kütüphanede. Yani sorunsuzca dolar ile alıp oynayabilirsin. Benden 514TL para çekti enpara kredi kartım ile aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Nisan 2025; 17:55:44 >

Hayırlı olsun dostum ben de sordum pek umut verici cevap gelmedi. Yöreden yöreye fiyatlar değişiyor dedi ama belki fiyatı güncellerler dedi. Bu arada login ekranı neyin login ekranı? Battle.net'in mi? Oyunun login ekranı mı? Orayı tam anlamadım.

Bu arada Güney Kore sayfasından alırsam 422 TL'ye geliyor acaba oradan denesem mi?  

https://kr.shop.battle.net/en-gb/product/diablo_ii_resurrected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped_neck -- 25 Nisan 2025; 20:48:17 >

Launcherı açtığında email, şifre girme yerinde çark var köşede, oradan region değiştirebiliyorsun, amerika, eu vs diye. Normalde eu olması lazım bizim hesaplar eu'ya bağlı olduğu için ama benimki amerika'da kalmış, o yüzden sorun yaşıyormuşum ordan eu yaptığımda sorun çözüldü.

Eyvallah benimki otomatik login oluyor eu'dan hep. Oyunu Kore'den almaya çalışacağım. Papara kart var içine 450 TL koyup alacağım. Ekstra ücreti vs olursa en kötü yetersiz bakiye der. Alırsa da alır. Umarım kütüphaneye eklenir. Olmazsa bakarız. Sonuçta Aliexpress vs çin parasıyla alımda direk çeviriyor TRY'ye umarım bunda da sorun çıkmaz. Papara da yazıyor zaten her ülkede geçerli diye. Göreceğiz. İndirim daha devam ediyor. Haftasonu geçsin de kur şimdi yüksektir alınmaz.  

Not: Kore'yi seçince ödeme yöntemi olarak kredi kartı seçilmiyor. Sadece battle.net balance seçiliyor. Ben de us'den alacağım. Sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalloped_neck -- 26 Nisan 2025; 8:34:52 >

Oyunu US üzerinden 530 TL'ye aldım şimdi. Şu an yüklüyorum. Yalnız Battle.net'te Account Settings'de Transaction History kısmına girip Region'u America seçince orada yaptığım ödeme Pending olarak gözüküyor. Umarım iptal etmezler. Sende de aynı mı yoksa Comleted olarak mı görünüyor? Bilgi verirsen sevinirim.

Bende direkt completed yazdı. Pending olayı eskiden oluyordu bende de, sanırım yoğun oldukları zaman yaşanıyor. İptal edilmesi gibi bi durum söz konusu değil, sistem otomatik olarak kontrol ediyor eğer yoğunsa sürebiliyor o yüzden. Akşama kadar completed olmuş olur, indirimler başladı ya herkes oyun alıyordur.

Eyvallah. Bakalım 48 saat sürebilirmiş pending olayı sitelerinde de yazıyor. Neyse yine 1000 TL vermeden alabildik. 2022 yılında ilk çıktığında 199,50 TL'ye alıp iade etmişim. Hangi kafayla iade ettiysem. Ama dolar olarak aynı fiyata gelmiş oldu şimdi de. Yükleme de tamamlandı şimdi girerim. Sana da teşekkürler verdiğin bilgilerden dolayı.

Rica ederim iyi oyunlar, oynadığım en iyi arpg şuana kadar. Millet modern arpg üzerinden boşa kavga ediyor, abartısız 100k civarı bi aktif oyuncu tabanı var diablo 2 resurrected'ın. Hem old school havası, hem zor ama dengeli zor, hızı olsun, combatı olsun, grafikleri olsun harikulade. Ladder oynarsan trade için D2JSP sitesini kullanabilirsin en aktif olan site orası, saniyede 10 tane falan trade isteği açılıyordu HC de. SC çok daha kalabalıktır. HC'de act 2 son bossuna öldüm   SC oynayacağım oyun zor.

Bir de bu site var trade için, burası çok daha popülermiş; https://traderie.com/diablo2resurrected

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Nisan 2025; 12:48:44 >

Hocam bu türde çok oyun denedim POE vs. Hepsini sildim. 2001 yılından beri oynarım bu oyunu ki orijinalini 99 TL'den almıştım Battle.net'ten yüklü duruyor hala. Diablo 1'i de 1996 yıllarında oynuyordum. Diablo 3 için de sırada bekledim ilk satıldığı gün ama o oyunu beğenmedim zaten oynanmıyor artık ama şimdi bunu oynadım ve bir 20 sene daha bunla gideriz Re-Resurrected çıkana kadar  Trade vs bakarım. Biraz level kasalım zamanla o işlere de gireriz. Sana da iyi oyunlar. HC girmem genelde çünkü emeklerim çöp oluyor ölünce ama belki denerim ileride.

• Dostlar son durum ne oynayabiliyor musunuz? Biliyorum oyun orijinal oyunun skin giydirilmiş hali ve bütün kütüklük aynı devam ediyor. Hele hele de karakter öldüğü zaman öldüğünüz yere gidip itemlerinizi ve altınlarınızı almak zorunda olmanız saç baş yolduruyor. Düpedüz Dark Souls zorluğu yani. 12 level sorcerer ile acı çekiyorum. Kafama koydum en azından oyunun hikaye modunu bir kez bitirmek istiyorum bu sefer ama du bakalım bir yerde sinirden fare kırdırabilir.

• Dün akşam Duriel kesip 24 level ile Act 3'e geçtim. İlk kez bu kadar ilerledim. Araya 12 saat civarı Rdo sokmasaydım aslında çok daha ilerlerdim de neyse bakalım. Çok keyifli gidiyor valla açıkçası. Şu oyunu çıktığı sene oynayan birisi iflah olmazmış gerçekten. Oyun beğenmeyen dinozorları anlayabiliyorum.

• Zebercet kullanıcısına yanıt

İleride çok güzelleşiyor oyun, başlarda çok acı cekiyor çoğu sınıf. Aoe yeteneğini açınca akmaya başlıyor, sorc bildiğim kadarıyla en rahat blizzard ile kasıyor ama 36 da mı ne açılıyor galiba o da. Birçok sorc buildi var çeşit çeşit, genelde blizz oynuyorlar kasarken. Onu aç, nightmare modu çok daha keyifli geçicek. Ayrıca runewordları öğrenmeni tavsiye ederim early level runewordlar çok op. Sorc oynuyorsun mana çok kullanıyorsundur, runeword değil ama 2 slot bi helmete TirTir rünlerini koyarsan yaratık öldürdükçe mana veriyor bayağı sağlam. Body armor olarak mesela 2 slotlu bulup TarEth rünlerini eklersen Stealth adında bi itema dönüşüyor, level kasarken bayağı güzel idare ediyor.

Bu tarz şeyleri öğrenmek şart oyunu rahatlatıyor, build oturunca da kolaylaşıyor oyun. Hell zorluğu bayağı problem çıkarıyor başlarda ama belli başlı itemları elde ettiğinde rahatlıyorsun. Çok keyifli oyun, ben resmi yeni ladder sezonu bekliyorum, tradei aşırı aktifti başladığımda 1.5 aylık sezondu ona rağmen çoğu arpgden aktifti. Sezon başlangıcını düşünemiyorum.

Eyvallah. Disket Kutusu'nun Diablo 2 Resurrected inceleme videosunun altında biri "Runewordleri çoğu kişi bilmiyor ve oyunu dümdüz oynayıp bitiriyor, asıl olay runewordleri çözmekte." benzeri bir şeyler yazmıştı. Üstüne de senin bu yorumu görünce tamam dedim. Benim amacım başından beri hikaye modunu oynayıp bitirebilmekti konuda da defaatle yazdığım üzere ancak madem ki başladım bari hakkını vereyim de oyunun temel mekaniklerini adamakıllı öğreneyim istiyorum. Ben Sorcerer ile alev püskürttüğümüz yeteneği - Türkçe yamayla oynadığım için İngilizcesini de bilemiyorum - ile devam ediyorum. Mana regen pasifiyle de mana problemi yaşamıyorum. Bu tek skill bana oyunu bitirmeme yetecek kadar yardımcı olacak diye düşünüyorum ancak üst zorluklarda illa ki build bakınmak gerekebilir. Ben dümdüz oynuyorum açıkçası.  

Normal zorlukta hikayeyi bitirirsin her türlü, bosslar çok zor değil hatta en zoru Duriel bence Act 2 bossu, diğer bosslar çok daha kolay diablo dahil. Ama hell zorluğa geçince daha ilk baştaki dandik impler ve zombilerde zorlanırsın ve hell de her yaratık herhangi bir şeye dokunulmaz oluyor. Ates ya da buz ya da fiziksel kesin olarak birine sahip oluyorlar. Haliyle tek element oynanmıyor, Blizzard sunder charms diye item eklemiş, düşürürsen tabi. Dokunulmaz yaratıkların dokunulmazlığını kaldırıyor ama %95 resistli yapıyor, fakat aynı şekilde senin de o elemente ya da fiziksel hasara resistini kırıyor. -5 resistli yaratığı da kolay kolay öldüremiyon itemsız. O yüzden runewordlar ve unique itemları öğrenmek çok önemli.

Bir de üzerine bu modifiyelerin iyisi kötüsü var, runeword dahil. Craftlasan bile şansına düşük roll de gelebiliyor, öğrenmek şart en yüksek seviye olayım diyorsan.

Bu arada ilginizi çeker mi bilmem ama project diablo2 diye bi mod var, malesef eski diablo2 ye uyarlı. Resurrected'a yapamıyorlar bu modu, malesef. Oyunu kendilerince geliştiriyorlar, yeni itemlar yeni runewordlar, rünler, yartıklar, bosslar, denge vs yapıyorlar. Haftaya yeni sezonu başlıcak, eski grafikler problem değil diyorsanız bakabilirsiniz, d2 topluluğunda çok popüler. Çok iyi iş çıkarıyor devler diyorlar, 25-30k oyuncuya ulaşıyorlarmış her sezon ama işte grafikler pixel  

Dün Mephistoyu kestim ama açıkçası cheese oldu biraz. Onun bana hasar vuramadığı ancak benim hasar vurabildiğim bir yerde durup kestim. Diğer türlü zorlardı diye düşünüyorum sanırım ateşe karşı dayanıklıydı çünkü canını çok az indirebiliyordum. Neyse bir şekilde kestim sonuçta ve 28 level gibi Act 4'e geçtim. Dlc ile birlikte zannedersem toplam 5 act var. Act 4 bossu Diablo olacak galiba ama dlc bossu ne olur bilmiyorum. Baal diye bir elemanın ismi geçiyordu incelemelerde, odur belki. İşin aslı bu hafta içi gelen giden oldu yatılı misafir vakit ayıramadım. Haftasonu da şehir dışında olacağım anca salı gibi adamakıllı devam edebileceğim. Yoksa toplasan sekiz on saatlik oyun çoktan biterdi hikaye modu. En azından dip köşe dolaşıp bütün yan görevleri falan yapıyorum güzel bonuslar veriyor. Bugünün Poe 2 gibi en güncel Arpglerinin bile temellerini bu oyunda görmek çok ilginç hissettiriyor. Diablo 2 yapılmış ve diğer oyunlar sürekli olarak onun üzerine eklemeye çalışmış, çoğu zamansa geri gitmiş gibi.

Üst zorluğa geçince karakteri sıfırlamayı düşünüyorum. Her zorlukta bir kez mi hak tanıyor? Blizzard önermiştin sen. Alan genişliği olarak en mantıklısı da o gibi. Alev püskürtme skilli bazen kanser ediyor çok rahat kaçıyor moblar.

Ateş elementi ile oynayamazsın zaten, nightmare zorluğa kadar yine biraz idare ediyor ama ondan sonra çok kötüleşiyor, sebebi ise yaratıkların doğal olarak ateşe direncli olması. İlerledikçe ateşe dirençleri artıyor, mantık sanırım loredan geliyor cehennemden geliyorlar diye herhalde  Act1 deki kadın sayesinde respec atılıyor evet her act 1 kere, toplam 5 olması gerek.

Her act için resetliyor muydu ya ben her zorluk içindir diye düşündüm aklıma da gelmedi gidip kontrol etmek. Gerçi ben diğer actlara geçilebildiğini de dün fark ettim. 

Eyvallah.

Yok senin anladığın doğru, ben sabah sabah iyi ayıkmamışım. Her zorluk act 1 deki kadından. Toplam 3 kere yani.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.