Şimdi Ara

Diablo 2 Lod (Karakter)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler sizden bir diablo 2 hakkında bir kaç yardım isteyeceğim...

    Öncelikle ben paladin kasmış oynamış birisi olarak paladini iyi biliyorum fakat şimdi 2 karakter daha kasmayı düşünüyorum bunlar hakkında bilgisi iyi olanlar varsa detaylı bir şekilde yazarlarsa repleyeceğim...

    1.Karakter: Assasian

    Bu karakterde level başına gelen statlar nasıl dağıtılmalı ? Hangi skilleri 20'lemeliyim?Skilleri 20'leme sırası nasıl olmalı?

    2.Karakter : Sorceress

    Bu karakterde level başına gelen statlar nasıl dağıtılmalı ? Hangi skilleri 20'lemeliyim?Skilleri 20'leme sırası nasıl olmalı?

    Paladin artık baymaya başladığı için bu 2 karakterden birini istedim...Aslında Necromancer'ı da merak etmiyor değilim fakat büyüleri pek ilgimi çekmiyor :D



  • http://diablo.wikia.com/wiki/Diablo_II:_Lord_of_Destruction

    Umarım bu site sana yardımcı olur..
  • Necromancer zevklidir, bence onu oyna. Adamlarına havale ediyorsun herşeyi.
  • Arkadaşlar bu siteler ingilizce İngilizcemde o kadar iyi değil Bana birisi detaylı şekilde anlatsa :S

    Necromancer - Sorceress veya Assasian'ı çok makbule geçer...
  • Assassin çok bilmiyorum o yüzden yardımcı olamam.

    Sorc'da en işe yarayan cold büyüleridir. Frozen orb, cold mastery ve bunların yan skilleri 20 lencek. teleporta birkaç tane verebilirsin. onun dışında passıve korunma büyüleri vardır, energy shield gibi. ona vericeksın. thunderstorm verıceksın bır ıkı tane. blaze ve meteor'a da 3-4 tane vericeksin ki immune to cold çıkınca onlarla kesecekesin.

    necro bence kasma bosslara karşı zorlanıyorsun ancak lan gamelerde işe yarar necro keza 1.10 patcinden sonra sorcda öyle oldu.

    benim sana tavsiyem: sağlam bir sorc ve sağlam bir paladin kasacaksın ve lan game ile hell'de de bitirceksın oyunu. yoksa benım gıbı hell'de act 5'de ancıent oneslerda immune to ocld olan ile uğraşır durursun.
  • FO sorc açıcaksan sinerjisi olmayan iki skilli fulleyeceksin. Bunlar Frozen Orb ve Cold Mastery. Bir de açman için gerekli ön skillere vereceksin o kadar. Yan skill yok.

    Eğer Energy Shield'a vereceksen ya fulleyeceksin ve Telekinesis'e 10-15 tane vereceksin, ya da 15'de bırakıp Telekinesis'i fulleyeceksin. Energy Shield'ı düşünüyorsan ikinci elementi Lightning olarak düşünmen daha yararına olacaktır. Ayrıca attribute pointlerden bir kısmını energy'e vermen gerekecek (Aldığın damage manaya gittiği için).

    Çingene işi gitme. Bir tane ana, bir tane de yan element seç kendine. O skill tree üzerinden git. Çünkü oyun ilerleyince anlayacaksın ki bir skilli kullanacaksan o skille üç beş tane vermek kesinlikle yetmiyor. İşe yarıyor diye tüm skillere verme sakın. Eğer Lightning Sorc istiyorsan, yeni bir tane açarsın. Eğer Blizz Sorc istiyorsan, baştan başlarsın. Meteorb yapacaksan o karakteri bu iki skill ve sinerjilerini fullemek üzere geliştirirsin.

    İkinci element olarak Fire seçersen Fireball'u fulleyip sinerjilerine yavaştan verebilirsin. Ayrıca Meteor ve Fire Mastery ile Meteor'a sinerji veren skillere birkaç tane vererek de oyunda rahat edebilirsin. Ama defansif gidip tek elemente bağlı kalırsanız özellikle Single Player'da çok zorlanırsınız çünkü Merc'e verebileceğiniz -Cold Resistant'lı çoğu runewordlü item, yalnızca Bnet'te yapılabiliyor.

    Fire kasması kolay, itemleri kolay bir elementtir. Basit bir runeword vardı iki düşük rune ile yapılan. Onu yaparsanız sizi uzun bir süre idare ediyor zaten. Fire skillerine + veren itemler bulmak kolay. Pahalı (ve zor) olan Lightning kısmı. Cold ise bence en rahat edeni. Şaka maka level 30 olursanız (Act 4'te olursunuz sanırım) FO ile her yeri dağıtıyorsunuz. Normal mod çok kolay geçiyor. Nightmare biraz kassa da neredeyse hiç zorlamıyor. Hell'de ise sadece Frozen Orb ile ilerlemek imkânsız. Cold Immune'ları silen bir runeword vardı benim Merc'te, yine de kolay olmuyordu oyun. Yan skill olarak Fireball ve Meteor kullanıyordum.




  • Assassin'de, Trapper mı yoksa Charger mı olacağına karar vermen gerekiyor. Gerçi Finisher iken de Death Sentry'e vermek işe yarıyor, özellikle Hell zorluk seviyesinde. Ceset patlatma ile Minion öldürmek daha kolay oluyor.

    Charger'da çok ucubik damage vurmak, oyunu aşırı kolaylaştırmak için Tiger Strike ve Dragon Tail'i fullüyorsun, bitiyor. Verebileceğin damage puanını gördüğünde şaşıracaksın. Cobra Strike, Fist of Fire, Claws of Thunder, Blades of Ice ve Phoenix Strike'a bir veriyorsun. Özellikle Cobra Strike çok önemli. Muazzam bir HP/MP leech sağlıyor. Eğer pure damage istiyorsan karşındaki düşman Immune to physical değilse Fist of Fire kullanma charge alırken.

    Charger'da Shadow Disciples skill tabında Venom, Fade ve Mind Blast haricindeki tüm skillere bir veriyorsun. İsteğine göre Mind Blast'a da verebilirsin, Hell'de işe yarıyor çok. Shadow Mastery fullenebilir, Burst of Speed + skill veren itemlerle 7-8 olursa iyi olur. Weapon Block ve Claw Mastery oynayanın keyfine kalmış.

    Traps skill tabında sadece vermek istersiniz, işe yaradığını düşünüyorsunuz diye Death Sentry'e gelene kadarki skillere vermenizi ve Death Sentry dahil hepsine yalnızca 1 vermenizi tavsiye ederim. Çünkü bu trapi kullanma amacımız damage değil, ceset patlatmasını sağlamak.

    Şuan aklıma gelenler bunlar. Skill isimlerini yanlış yazmışsam affola. Ama sanmıyorum, severim Assassin'i




  • Ek olarak ben hiç players 1 felan gitmedim. Hell'de beş altı yer hariç sürekli players 8 yazılıydı. Tabi bosslarda düşürüyordum ama 5'ten aşağısını yazdığımı hatırlamıyorum Sorc ile oynarken. Haliyle benim anlattığım zorluk ve verdiğim kötü izlenim görecelidir. Players 1'de paşa paşa ilerlemek mümkün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dave Mustaine

    Ek olarak ben hiç players 1 felan gitmedim. Hell'de beş altı yer hariç sürekli players 8 yazılıydı. Tabi bosslarda düşürüyordum ama 5'ten aşağısını yazdığımı hatırlamıyorum Sorc ile oynarken. Haliyle benim anlattığım zorluk ve verdiğim kötü izlenim görecelidir. Players 1'de paşa paşa ilerlemek mümkün.


    Bende bütün zorluklarda players8 kullanıyorum :) Players1 çok basit geliyor bana Ayrıca bir kere Assasian kasmıştım...76 Level'e kadar şunları öğrendim ;

    Tiger Strike 20'lencek
    Burn of Speed 20'lencek

    Ama statların nasıl dağıtılcağını kavrayamadım hala ? Level başına 5 stat'i nasıl dağıtmalıyım ? Assasian zevkli bir karakter gibi :)




  • Evet, sevgili Diablosever arkadaşım. Assassin ile oynamak zevklidir. Yalnız;

    Burst of Speed fullenmeyecek, gerek yok o kadar hıza. Çok iyi bir skill, hem atak hızı veriyor hem de FRW'a muazzam bir hız. Ama Diablo'da alabileceğiniz maksimum skill ve stat point bellidir, haliyle bizim en çok yararlanabileceğimiz skilllere vermek gerekir puanlarımızı.

    Gerektiği kadar Str, gerektiği kadar Dex ve gerisi Vit'e verilecek. Tabi bu Charger Assassin için geçerli. Vit'in çok olacağını düşünüyorsan + damage için STR'ye biraz daha fazla verebilirsin. Bu yapacağın karakterle çok ilgili. Bilmiyorum ne tür bir karakter yaparsın, item olarak hedefin nedir. Maksimum block istiyorsan Dex'e Natalya'nın weaponları için gerekenden daha fazla vermelisin galiba. Oynamayalı çok oluyor, kapsamlı bir yardımda bulunamıyorum. Ama sen spesifik bir yardım istersen ben de daha net tavsiyelerde bulunabilirim.




  • Bir Hammerdin'in yerini hiçbirşey tutamaz.Ah ah o eski günler.Yukarıda link vermiştim ama arkadaşım ingilizce ile problemi varmış neyse artık.Buradan takip edeceğim ara sıra eğer Paladin karakteri açmayı düşünürsen her türlü yardımı yapabilirim.Diğerleri ile fazla ilgilenmedim desem yalan olmaz.
  • Ben diablo 2 lod v1.12 single player oyunucusuyum ve sorc la baslamak istiyorum!Stat ve skill leri nasıl dagıtmalıyım?[ana elment:cold yan elment :lightinig]

    bir de skill lere kısayol atama nasıl yapılıyor?

    cvp werirseniz sevinirim simdiden tessekkurler!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.