Şimdi Ara

diablo 2 karakter seçimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • diablo lod v 1.13 var sizce hangi karakteri seçeyim necro kasıyorum o birz sıkıcı da

• adamları tanklıyım pataküte dalıyım diyosan barbarian

kurtlar kargalar yılanlar ayılar yaratıyım diyosan druid

skilller novalar yağdırıyım diyosan sorcerers (kağıt gibi kesiliyo)

range oliyim bowlar crossbowlar kullanıyım diyosan amazon (tavsiye etmem)

assassin, paladinin pek numarası yok bana göre. paladin en güçlü sınıf diye ortalıkta dolaşan nooblar var aldırma.

tavsiyem barbarian yada druid
  • diablo3 1ay sonra çıkıyor bence boşver
  • 1 ayda biraz oyunu kavrayım . paldin zaten pek sevmedim.

necro druid yada barbar bi karar vereyim
  • Battle.net'de oynayacaksan arkadaşlarınla oyna ve hepiniz bir sınıf seçip ona göre organize olun. Single player oynıcaksan Amazonu tek geçerim ama Bow kullanarak. Javelin benim savaş stratejilerime uygun düşmüyor eleştiri gelebilir diye söyleyeyim dedim :)

Diablo III çıksın ilk kasacağım karakter Demon Hunter olacak ve sonra diğerleri. Single'da oyunu bir tam kavrayayım da battle.net'de dumur olmayalım :)
  • bunlar sanırım hep dengeli karakterler biri hepsinden iyi deil 1 3 ünü yeniyosu dier birini onu yener yani. güzel ve hoş olanı secçeyim ben yaa
  • Sağla barbariana adam dayanmaz assainler geliodu o daha tuzak atmadan ben indiriyordum aşağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diablo IV [ANA KONU] | 9. Sezon
    6 yıl önce açıldı
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • horttttttttttttttttttt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ases1no

adamları tanklıyım pataküte dalıyım diyosan barbarian

assassin, paladinin pek numarası yok bana göre. paladin en güçlü sınıf diye ortalıkta dolaşan nooblar var aldırma.

Şef ben barbarian oldum gayette memnunum ama nedense 2 Paladin 1 Sorce uniq attı şu ana kadar
    Ama bu oyunu ben niye hiç görmemişim anlamadım yahu... Nasıl es geçilir bu oyun nasıl üstüne düşülmez şimdi ben nerelerden atlayam nerelere gidem?

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: Ases1no

adamları tanklıyım pataküte dalıyım diyosan barbarian

Şef ben barbarian oldum gayette memnunum ama nedense 2 Paladin 1 Sorce uniq attı şu ana kadar
    Ama bu oyunu ben niye hiç görmemişim anlamadım yahu... Nasıl es geçilir bu oyun nasıl üstüne düşülmez şimdi ben nerelerden atlayam nerelere gidem?

kafanı daşlara vur taşlara gardaşş :D. ben şuanan kadar 1 barbar 1 necro 1 de pala 99 yaptım.bnette oynasam gelmiyo 3 çıkcak diye.

• Ya Dungeon takılırdım hep, Diablo'yu da bilirdim ama hiç böyle detaylı oynamamıştım. Hani oyun güzel falan ama sarmaz diye başlamıyordum, şimdi masaüstünde Barbarian kasıyorum, lap top'ta da Asassin ya da defansif barbarian girmeye niyetim var En olmadı Sorce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.