skilller novalar yağdırıyım diyosan sorcerers (kağıt gibi kesiliyo)
range oliyim bowlar crossbowlar kullanıyım diyosan amazon (tavsiye etmem)
assassin, paladinin pek numarası yok bana göre. paladin en güçlü sınıf diye ortalıkta dolaşan nooblar var aldırma.
tavsiyem barbarian yada druid
diablo3 1ay sonra çıkıyor bence boşver
1 ayda biraz oyunu kavrayım . paldin zaten pek sevmedim.
necro druid yada barbar bi karar vereyim
Battle.net'de oynayacaksan arkadaşlarınla oyna ve hepiniz bir sınıf seçip ona göre organize olun. Single player oynıcaksan Amazonu tek geçerim ama Bow kullanarak. Javelin benim savaş stratejilerime uygun düşmüyor eleştiri gelebilir diye söyleyeyim dedim :)
Diablo III çıksın ilk kasacağım karakter Demon Hunter olacak ve sonra diğerleri. Single'da oyunu bir tam kavrayayım da battle.net'de dumur olmayalım :)
bunlar sanırım hep dengeli karakterler biri hepsinden iyi deil 1 3 ünü yeniyosu dier birini onu yener yani. güzel ve hoş olanı secçeyim ben yaa
Sağla barbariana adam dayanmaz assainler geliodu o daha tuzak atmadan ben indiriyordum aşağı
assassin, paladinin pek numarası yok bana göre. paladin en güçlü sınıf diye ortalıkta dolaşan nooblar var aldırma.
Şef ben barbarian oldum gayette memnunum ama nedense 2 Paladin 1 Sorce uniq attı şu ana kadar Ama bu oyunu ben niye hiç görmemişim anlamadım yahu... Nasıl es geçilir bu oyun nasıl üstüne düşülmez şimdi ben nerelerden atlayam nerelere gidem?
quote:
Orijinalden alıntı: goodorevil
quote:
Orijinalden alıntı: Ases1no
adamları tanklıyım pataküte dalıyım diyosan barbarian
Şef ben barbarian oldum gayette memnunum ama nedense 2 Paladin 1 Sorce uniq attı şu ana kadar Ama bu oyunu ben niye hiç görmemişim anlamadım yahu... Nasıl es geçilir bu oyun nasıl üstüne düşülmez şimdi ben nerelerden atlayam nerelere gidem?
kafanı daşlara vur taşlara gardaşş :D. ben şuanan kadar 1 barbar 1 necro 1 de pala 99 yaptım.bnette oynasam gelmiyo 3 çıkcak diye.
Ya Dungeon takılırdım hep, Diablo'yu da bilirdim ama hiç böyle detaylı oynamamıştım. Hani oyun güzel falan ama sarmaz diye başlamıyordum, şimdi masaüstünde Barbarian kasıyorum, lap top'ta da Asassin ya da defansif barbarian girmeye niyetim var En olmadı Sorce
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme