Şimdi Ara

Diablo 2 -GWoD II ServeR- Sık Sorulan Sorular (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
408
Cevap
1
Favori
41.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: maelle

load a tıkladığımda unable to (un)load R2D2:Error Kode[0x45A] gibi bi hata verdi, yardımcı olabilirseniz cidden çok sevinirim.

Bu sorun maelle tarafindan da dile getirilmiş, aynı problemi yaşamaktayim. Oyun normal bir şekilde çalişmakta. Ama C3p0 sorunlu. Anti virüs calismiyor, kapalı. CD image kullaniyorum. diger laptopumda bu sorun olmiyor. ama bunda oluyor. her seyi ilk sayfadaki gibi yaptim. yabanci forumlardanda baktim lakin bir çözüm söylenmemiş. 2-3 kez yeniden kurup bütün aşamalari tekrarladim.lakin olmiyor hep ayni hata : unable to (un)load R2D2:Error Kode[0x45A]. Bu sorunu çözen biri varsa yardim etsin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnwolf -- 3 Ekim 2008; 21:44:53 >
  • şu anda online biri varsa yardımcı olabilirmi ? eski d2 oyuncusuyum bikaç soru sorucam özelden msn yollarsanız sevinirim hayatımın oyuu nede olsa
  • bende herseyı hazırladım bı kullanıcı adım eksık

savi mumkunse :)

deilse giritli pls
  • Arkadaşlar şu an aktif mi server.Uzun yıllardan sonra heveslendim sayenizde.bilgilendirirseniz sevinirim serverın aktifliği konusunda.saygılarımla...
  • üye olmak istiyorum kullanıcı adı : copcopdiki

bu arada dediğin herşeyi adım adım yaptım,şu hatayı verdi : we got a big error here:( ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenbasar -- 31 Ekim 2008; 17:07:45 >
  • lawyerzzz özel msj almadigi için buraya yaziyorum Fubar acc 90 gün kullanilmadigi için kilitlenmis eger onu tekrar aktif hale getirebilirseniz veya ayni isimde tekrar bi acc acabilirseniz cok iyi olur simdiden teşekkürler
    acc: Fubar
    e-maik: k_e_arslan@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenbasar

üye olmak istiyorum kullanıcı adı : copcopdiki

bu arada dediğin herşeyi adım adım yaptım,şu hatayı verdi : we got a big error here:( ne yapmalıyım?

dostum genisletme paketinin cd si takılı olmali yoksa bu hatayi verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 28 Kasım 2008; 21:15:40 >
  • evt özel msj atılmıyo bende katılmak istiyorum tabi hala açıksa serwer

acc : brkstyle
    msn : brkstyle@hotmail.com
  • selamlar bende sayın lawyerzz a ö.m yoluyla ulaştım ilgilenirseniz çok sevinirim gerçekten...Diablo oynamam lazım
  • Herkese tekrar selam...öncelikle uzun zamandır P.M alamıyormuşumCep telefonu ile aktivasyon gerekiyormuş ve ben yapmamışım.
    Neyse halen GWOD sitesinde adminliğim devam ediyor ve halen Account isteyen varsa hesap açabilirim.Ama şu an GWOD2 açık olmasına rağmen,online kullanıcı sayısı neredeyse sıfır gibi.Her akşam sadece 1 veya 2 kullanıcı online oluyor.Bende artık oynamıyorum(zamanım olmadığından)
    Buna rağmen yok ben tek başımada oynarım diyen psikopat diablo2 oyuncusu varsa bana buradan yazsın açayım accountunu
  • Güzel paylaşım
  • merhaba,
    yazilanlari yaptim ve 1.11b patchini verdiginiz linkten kurdum ama gwodii 'ye baglanmak istedigimde

unable to identify your application version

hatası alıyorum. yukarıda biri aynı hatanın ekran görüntüsünü koymus, nasil asabilirim bu sorunu acaba?

iyi günler.
  • Lawyerzzz..Biz geldik.Sanırım pm lerine bakarsan anlarsın.Yeniden oynamaya karar verdik ve acc için pm attık.Biz her akşam gireriz valla.Sabırla beklıyoruzz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Lawyerzzz..Biz geldik.Sanırım pm lerine bakarsan anlarsın.Yeniden oynamaya karar verdik ve acc için pm attık.Biz her akşam gireriz valla.Sabırla beklıyoruzz.

İstediğiniz acc'leri birazdan açacam.Fakat şimdiden sizi uyarmak zorundayım;Server şu an itibariyle tam bir ölü server tadında.Hemen hemen hiç online oyuncumuz kalmadıAma server devam ediyor.Server sahibi Kalle inatla serverı kapatmıyor.Eğer siz ve bir kaç oyuncu daha başlarsa bende tekrar Diablo oynamaya dönebilirim.
  • Lawyerzzz dostum.Oyunu indirdik ve su an için 2 kişi hazırlanıyoruz.Yakında 3 kişi daha gelecek(2-3 güne kadar)..Belki zor olacak ama canlandıralım derim ben.Millet hala United Offensive oynuyorsa Diablo oynanacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

Lawyerzzz..Biz geldik.Sanırım pm lerine bakarsan anlarsın.Yeniden oynamaya karar verdik ve acc için pm attık.Biz her akşam gireriz valla.Sabırla beklıyoruzz.

İstediğiniz acc'leri birazdan açacam.Fakat şimdiden sizi uyarmak zorundayım;Server şu an itibariyle tam bir ölü server tadında.Hemen hemen hiç online oyuncumuz kalmadıAma server devam ediyor.Server sahibi Kalle inatla serverı kapatmıyor.Eğer siz ve bir kaç oyuncu daha başlarsa bende tekrar Diablo oynamaya dönebilirim.

SEAL4EVER, sizin gibi sadik d2'cileri gormek hos oluyor keske daha erken gelseydiniz, zira rahatlıkla "siz bu serveri 2 sene once gorecektiniz" diyebilirim. o zamandan bu zamana oyuncu sayısı cok cok azaldı. ben, lawy ve birkac kisi daha yine de direndik gerci bir muddet daha sonra server cok tenhalasinca biz de cekildik. ben zaten wow'a sardım

d2severler birbirlerini anlar, ne zaman olursa olsun unutulmaz bu oyun.o atmosferi hep yasarsin hatirladikca. act1 de ilk koyden ciktiginda o yesillikleri, çölü, boss'lari, kasvetli d2 ortamini.. hep ozlersin. az mi uykusuz kaldik, az mi kastik :) muhtesem soundtrack'ini ise halen sıklıkla dinlerim..
    diablo'nun yeri her zaman ayri elbet.. ancak artik oyunu cok uzun sure oynayıp da yapacagi gorecegi cok fazla bir sey kalmayinca, insan sadece muhabbetine server'a giriyor, ki o da guzel, ancak server'da oyuncu olmadan muhabbet de edemiyorsun :D

LAWY Kalle'deki şu inada hayranim her zaman da mutesekkirim kendisine bizlere bu ortami sundugu icin. d3 ciksa da yine beraber oynasak, çekçe'yi unutmaya basladim

• Arkadaşlar Gwod dan umudu kestik.

Alkar(ukrayna) serverina bekliyorum herkesi, yeni reset geldi ve online sayısı inanılmaz 150-200 civarı.

http://games.alkar.net/games/d2lod/files/d2internet.zip

adresinden reg dosyasını bulabilrsiniz, acc açma olayını oyundan yapıyoruz direk kimseye başvurmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gwannatar

quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

quote:

SEAL4EVER, sizin gibi sadik d2'cileri gormek hos oluyor keske daha erken gelseydiniz, zira rahatlıkla "siz bu serveri 2 sene once gorecektiniz" diyebilirim. o zamandan bu zamana oyuncu sayısı cok cok azaldı. ben, lawy ve birkac kisi daha yine de direndik gerci bir muddet daha sonra server cok tenhalasinca biz de cekildik. ben zaten wow'a sardım

d2severler birbirlerini anlar, ne zaman olursa olsun unutulmaz bu oyun.o atmosferi hep yasarsin hatirladikca. act1 de ilk koyden ciktiginda o yesillikleri, çölü, boss'lari, kasvetli d2 ortamini.. hep ozlersin. az mi uykusuz kaldik, az mi kastik :) muhtesem soundtrack'ini ise halen sıklıkla dinlerim..
    diablo'nun yeri her zaman ayri elbet.. ancak artik oyunu cok uzun sure oynayıp da yapacagi gorecegi cok fazla bir sey kalmayinca, insan sadece muhabbetine server'a giriyor, ki o da guzel, ancak server'da oyuncu olmadan muhabbet de edemiyorsun :D

LAWY Kalle'deki şu inada hayranim her zaman da mutesekkirim kendisine bizlere bu ortami sundugu icin. d3 ciksa da yine beraber oynasak, çekçe'yi unutmaya basladim

gwan valla gözlerim doldu okurken.....

2 ocak tan itibaren başlamaya karar verdim yine...
    97 lik pala ve amazonla geliom laddera gümbür gümbür...
    2-3 kişi olsa yeter benim için...
    geceleri 2-3 saat uğrasaniz yeter 9-10 bh falan yaparız..
    eski günleri hatırlarız..

• quote:

Orjinalden alıntı: Gwannatar

Gwan sesini tekrar duymakçok güzel valla.Kalle ile arada sırada team speak'den konuşuyorum hala.Diablo 3 çıkınca eğer mümkün olursa bu server üzerinden Diablo3 hizmeti de sunacağız

• quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_karaca

Arkadaşlar Gwod dan umudu kestik.

Alkar(ukrayna) serverina bekliyorum herkesi, yeni reset geldi ve online sayısı inanılmaz 150-200 civarı.

http://games.alkar.net/games/d2lod/files/d2internet.zip

adresinden reg dosyasını bulabilrsiniz, acc açma olayını oyundan yapıyoruz direk kimseye başvurmaya gerek yok.

Bana lawyerzzz ismi ile acc alırmısın:))
    Uğrayım bi ara....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.