Şimdi Ara

Diablo 2 GWOD_II server (oyuncu listesi!) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.298
Cevap
2
Favori
83.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • server patch 1.10 destekliyor onun dışında herşey var!
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS

peki server da über diablo ve 1.11 deki yeni bölümler varmı varsa kesin gelirim bende

uberi destekliyo. bnetteki gibi soj satman gerekmiyo. uniq yada set ringler ile de çıkıyor.
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polwenan -- 22 Mayıs 2006; 1:57:34 >
  • Arkadaşlar ben bu işi beremedim.
    Forumuna üye oldum..Yaklaşık üç gün önce Kalle den acount istedim.
    Accountum açıldı herhalde ama şifresini filan öğrenemedim.
    Bu Gwood server için bana yerdım edebilirmisiziniz.

• Beni de DiabloII'ye tekrardan başlatacaksınızLevel 96 Paladinim var dı beİki yıl oynamıştım bu oyunu,bırakana kadar akla karayı seçmiştim.
    Şimdi öncelikle oyunun orjinali gerekmiyor değil mi?İkinci olarakta bende 256 k sınırsız bağlantı var,bu bağlantı ile oyunu yavaşlama olmadan oynayabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lawyerzzz

Beni de DiabloII'ye tekrardan başlatacaksınızLevel 96 Paladinim var dı beİki yıl oynamıştım bu oyunu,bırakana kadar akla karayı seçmiştim.
    Şimdi öncelikle oyunun orjinali gerekmiyor değil mi?İkinci olarakta bende 256 k sınırsız bağlantı var,bu bağlantı ile oyunu yavaşlama olmadan oynayabilirmiyim?

Orjinal gerekmiyor, ayrıca bağlantı hızın yeterli oynaman için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27

Arkadaşlar ben bu işi beremedim.

Şifren mailine gitmiştir, mailini kontrol et!

• quote:

Orjinalden alıntı: ExtrameBOY27

Arkadaşlar ben bu işi beremedim.

yok. şifren mailine gitmedi. forumdan duyuruluyor. pm olarak gönderdim.

• yaw Polwenan dostum nerdeyse 2 gun oldu verdiğin linkteki forum sayfasında halen tık yoq
  • Orjinal yok mu?
  • @ doom

admine sorayım bakayım.
  • Diablo II'yi Xp'de sorunsuz oynamak için bir patch vardı galiba....link verebilecek biri var mı?
  • xpde sorunsuz çalışıo zaten
    illa yama diosan. yukarda link var. 1.10 yaması.
  • drdoom , tale__be , ve ashkael accountları açılmıştır. şifrelerini benden öğrenebiliriler.
  • yaw benimde canım çekti şimdi hee ama kendi barbarımın kayıtlarını kaybettim biriniz şöyle guzl kılıklı bi barbar ayarlayabilirse guzel lvllısından bende takılabilirim
  • baştan başlamak zorundasın.
  • up
  • arkadaslar daiblo 2 için siteden account talebinde bulundum 2 gün önce hala açılmadı yardımcı olabilirmisiz? cok madur durumdayım hiç bişey istediğim gibi olmuyor gittim wow aldım ko***n onada server baktım ordanda account aldım siteden ama deniyorum deniyorum girilmiyor lütfen bana yardımcı olun... saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzy_304 -- 25 Mayıs 2006; 12:10:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy_304

arkadaslar daiblo 2 için siteden account talebinde bulundum 2 gün önce hala açılmadı yardımcı olabilirmisiz? cok madur durumdayım hiç bişey istediğim gibi olmuyor gittim wow aldım ko***n onada server baktım ordanda account aldım siteden ama deniyorum deniyorum girilmiyor lütfen bana yardımcı olun... saygılarımla

merak etme, Polwenan arkadaşımız bu işle ilgilenir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzy_304

arkadaslar daiblo 2 için siteden account talebinde bulundum 2 gün önce hala açılmadı yardımcı olabilirmisiz? cok madur durumdayım hiç bişey istediğim gibi olmuyor gittim wow aldım ko***n onada server baktım ordanda account aldım siteden ama deniyorum deniyorum girilmiyor lütfen bana yardımcı olun... saygılarımla

arkadaş daha açılmamış ben yarın sabah konuşurum adminle. sana şifreni sölerim.

bu arada oynamak isteyen olursa 1 tane boş acc var. nick: tale__be
    arkadaş ısrarla şifresini benden almıyo. forumdaki nicki ne onu da bilmiyorum. yarın akşama kadar almazsa isteyene verebilirim.

geceleri 3 kişi oynuyoruz genelde. bazen 4. katılmak isteyen olursa burdan msg atsın. ama lvl 60 a şimdiden ulaştık (3 gün) :).

kolay gelsin bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polwenan -- 25 Mayıs 2006; 5:16:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.