Şimdi Ara

DİABLO 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalinden alıntı: fuzbing

ben çıktığı ilk gün (6-7 yıl önce) aldım o günden beri bitirip bitirip yeniden başlıyorum.Çoğu kişi multiplayer özelliği için oynuyor ama ben hiç multi oynamama rağmen bıkmadım.Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi belkide en iyisi öğrenilecek birşeyi yok oyuna başla anlarsın zorlanırsan internette tam çözümü mevcut.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: splendour_splendid

bence bitirmesi en zor oyuncu barbaryanla amazon...

diğerlerinin büyüler daha iyi...

Barbarla insan baya zorlanıyor
  • dehşet oyun nalla sonuna kadar tavsiye ederim
  • ben ilk barbarla bitirmiştim en güçlüsüde bana göre oydu büyücüler iyi ama süper yaratıklar çıkınca çok zor oluyor çünkü yaratık bi vuruşta senin elemanları öldürüyor sende yaratıkla başbaşa kalıyorsun.

Bu arada tam çözümü :http://oyunsitesi.gen.tr/cozumler/cozumler.asp?oyun=diablo2-coz

edit : bu arada necromencer la act 2 yi bitirdim 3 e geçişteki sinematik i izledim hatırlayınca ne kadar harika olduğunu gördüm hemde 6-7 sene önceki bir oyun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuzbing -- 17 Ağustos 2005, 18:15:53 >
  • ilk oynaken nerye gitmem gerekiyor.yada harita
    varmı amaç ne
  • diablo oynanmazmı arkadaşlar etmeyin eylemeyin yaw blizzard üstüne tanımıorum okadar yıllarımı yiyen ve yiyecek tek oyundur
  • sen oyuna bi neco(necromancer) ile başla gerisi gelir bildigin en basit rpg işe yaa. oynanış cok kolay. ilerledikçe charmları, itemleri ögrenirsin. ben seni alkara bekliyorum.cok güzel bi server. forumda bu konu mevcut bi ara oku. multiplayer gercekten cok zevkli.
  • Ha bir de elimde bir tane mace var, hiç bir yerde satamıyorum, bu alet burda satılamaz diyor herkez. Elimde patladı atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Şöyle kol gibi bir şey, nereye koyacaz bunu kime satacaz. Cebe de girmiyor meret. Yanımızda minibüs şöförü gibi sopayla geziyoruz yani

o sopa senin inekler şehrine gidiş yolun. act2 den bi küp alacaksın. act1 e geri dön ve küpün içine bir tane teleport kitabı ve sopayı (aslnda tahta bir bacak) koyup birleştirdiginde bir teleport (tp) acılacak. iste bu inekler şehrine senin giriş yerin. küçümseme cok ii vuruyolar.

Ya act III e kadar geldim senin dediğin gibi bir şey çıkmadı. Gerçi denemedim hiç ama, decard cain amcam dedi ki "ben araştırcam bakacam horadric küpün yeni bi özelliğini bulursam sana haber veririm " ama şimdilik sadece 2 oktan 1 bolt yapıyorum o kadar. Bu yolu bana anlatacak mı decard yoksa gizli bir görev felan mı bu? yok yani oyunun akışını bozmayalım. İlerde anlatacaksa o zamanı bekliyelim.
    Bir de bu duriel denilen eleman bayağı uğraştırdı beni 120000 altınımı yedi şerefsiz.
    Son olarak başka imbue çıkmadı bana act'lardan sonra çıkmıyor mu bu?
    Kestene Kebap acele cevap
    Selamlar, saygılar!!!

• quote:

Orijinalinden alıntı: sakkin

elimde bu var ama cd key istiyor ama bulamıyorum.
    birde bu oyun güzelmi.

internette bisürü sitede var nası bulamadın????
  • ya madem diablo 2 nin bukadar hayranı var tabi bunlardan biride benim sadece diablo 2 ile ilgili bi forum sitesi falanmı açsak diablo 2 oynanmaz yaşanır
  • bey ler bu kadar merek etmeyın istediginiz karakterı,set parcasnı,aklınıza ne gelırse verebilirim.
    her karakterle bitirmişligim var hemde 2 3 kere en güzeli bence hepsi . cünkü hepsının ayrı ozellıklerı var hepsını ayrı sevıyorum
    heeeee ben nerdenmı buldum bu setparcalarını falam tabıkı .......... bi yaması var hilleli gibi bişey ama hile degil sadece herseyı alabılıyosun assassin icin 'shadow killir' bile alabiliyosun vs işte boyle ben artık astım oyunu heeee
    siz hic bi helm de 10 socket gordunuz mu? yaa anlatılmaz bunlar isteyen pm atsın
  • Hayatımda oynadıgım en ii 5. oyun
  • Hayatımın oyunu hatta bir ara hayatım da olmustu züpper yaa
  • benimde hala oynarım daha uzun yıllarda oynıcam gibi
  • Bu oyun oynanmaz mı... Süper bir oyun bence de. Cıktığı seneye bakın yaptığı etkiye bakın. Ben cıktığı senenin bukadar ustunde bir oyun daha gormedim. Kesinlikle bir klasik, belki de en iyisi
  • sen ne dediğinin farkındamısın kardes...hiç bir oyunu oynama sadece diablo oyna ...bende cd key 111111111111111111111111111 di bi dene
  • quote:

Orijinalinden alıntı: sakkin

birde bu oyun güzelmi.

bu soruya abimin uykusuz gecen gecelri cevap versin
    bence coooook güzel bi oyun sinematikleriyle falan cidden güzel
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.