Şimdi Ara

DİABLO 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde bu var ama cd key istiyor ama bulamıyorum.
    birde bu oyun güzelmi.

• başlangıçtaki cd key se kolay 123456... diye yaz oyun açılır ama internetten oynamak istiyorsan orjinal cd key bulmalısın bununda tek yolu orjinal oyun almak.
  • hazır diablo ile ilgili konu başlığı bulmuşken ben de sorayım hemen bişeyler
    Ya bu charsi denen alet edevatı takım taklavatı tamir eden elemanın istediği bir alet vardı. Onu buldum getirdim. Dedi ki bana " oh iyi ki getirdin, artık ben de senin pusatlarına büyü müyü felan ekleyeyim gözün gönlün şenlensin, vurduğun yerden ses gelsin, düşmanlarının yüreğine korku, dostlarınınkine sevgi dolsun bla bla bla" buraya kadar tamam. Şimdi bu elemanın alet ekipmana büyü eklemesi için (imbue diye geçmektedir oyunda) ne gibi bir uygulama içine girmem gerekiyor. Bir türlü yapamadım. Yok dalacam kafa göz dağıtçam yazık olacak elemana
  • beyaz yazılı bi item koy imbue 'ye sana büyülü yapıp geri vercek.
  • imbue yapmak için magic veya socketli item olmaması gereklidir yalnızca normal itemlere basılır bence git vewndordan güzel bi item al sonra bas imbue yi sana sarı renkli çok güzel bi silah yapıcak
  • karışık bir oyunmudur bu acaba.yabancı dilim
    ingilizce var biraz ama yeterli olurmu
  • olur kardeş ing olmasada olur yani anlarsın gene sözcüklerden ama oyun güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 android
    11 yıl önce açıldı
    Diablo 3 vs Skyrim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.seriall.com yanlış hatırlamıyorsam
  • burda bulabilirsin
  • quote:

Orijinalinden alıntı: pullsarr

hazır diablo ile ilgili konu başlığı bulmuşken ben de sorayım hemen bişeyler
    Ya bu charsi denen alet edevatı takım taklavatı tamir eden elemanın istediği bir alet vardı. Onu buldum getirdim. Dedi ki bana " oh iyi ki getirdin, artık ben de senin pusatlarına büyü müyü felan ekleyeyim gözün gönlün şenlensin, vurduğun yerden ses gelsin, düşmanlarının yüreğine korku, dostlarınınkine sevgi dolsun bla bla bla" buraya kadar tamam. Şimdi bu elemanın alet ekipmana büyü eklemesi için (imbue diye geçmektedir oyunda) ne gibi bir uygulama içine girmem gerekiyor. Bir türlü yapamadım. Yok dalacam kafa göz dağıtçam yazık olacak elemana

Beyaz item bul socketsiz özelliksiz sana rare item yapcak abisi benim tavsiyem act5 e kadar beklet sonra baba bi itemi imbulersin ben öyle yapıyorum :)

he bide Diablo2 iyimidir diye sorma valla taş olursun taş allah çarpar

• Sağolun millet.
    Ya diablo2'yi oynayan bitiren arkadaşlar gece 2-3'e kadar oynayıp sabah erken işe gitmek zor oluyor, peki bunun kolayı yok mu?
    Bir de istediğimiz zaman imbikletebiliyormuyuz bu tabancaları sermet erkin taklidi charsi'ye, eğer öyleyse iyi ticareti olmuyor mu bu işin, büyületir satarsın daha pahalıya, olmuyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pullsarr -- 17 Ağustos 2005, 9:24:02 >
  • her zorluk seviyesinde 1 kere imbue yapma hakkı var.bu işin başka yolu diablo seni esir ettiyse kurtulman bi 5 sene alır tabi anormal bi oyuncuysan ben yeni yeni bıraktım oda WoW oynamak için.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: boracakir

quote:

Beyaz item bul socketsiz özelliksiz sana rare item yapcak abisi benim tavsiyem act5 e kadar beklet sonra baba bi itemi imbulersin ben öyle yapıyorum :)

Bu act'lar ne zaman açılıyor Lvl 16 oldum daha act 1'den başka açılmışı yok. yok yani burda açılmışı var deyip önümüze de koymuyorlar ki...

Ha bir de elimde bir tane mace var, hiç bir yerde satamıyorum, bu alet burda satılamaz diyor herkez. Elimde patladı atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Şöyle kol gibi bir şey, nereye koyacaz bunu kime satacaz. Cebe de girmiyor meret. Yanımızda minibüs şöförü gibi sopayla geziyoruz yani

• dün kurdum.ve ilk defa oynıcam.bana biri
    biraz anlatabilirmi oyunu. ne yapmam gerekiyo
    harita varmı,silah nasıl alınıyor az buçuk akşam
    baktım mesela başımın üstünde meşale el oluştu
    bu ne dir can nasıl alırım..çok mu konuştum...
  • quote:

quote:

Orijinalinden alıntı: boracakir

quote:

Bu act'lar ne zaman açılıyor Lvl 16 oldum daha act 1'den başka açılmışı yok. yok yani burda açılmışı var deyip önümüze de koymuyorlar ki...

Ha bir de elimde bir tane mace var, hiç bir yerde satamıyorum, bu alet burda satılamaz diyor herkez. Elimde patladı atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Şöyle kol gibi bir şey, nereye koyacaz bunu kime satacaz. Cebe de girmiyor meret. Yanımızda minibüs şöförü gibi sopayla geziyoruz yani

o sopa senin inekler şehrine gidiş yolun. act2 den bi küp alacaksın. act1 e geri dön ve küpün içine bir tane teleport kitabı ve sopayı (aslnda tahta bir bacak) koyup birleştirdiginde bir teleport (tp) acılacak. iste bu inekler şehrine senin giriş yerin. küçümseme cok ii vuruyolar.

• quote:

Sağolun millet.
    Ya diablo2'yi oynayan bitiren arkadaşlar gece 2-3'e kadar oynayıp sabah erken işe gitmek zor oluyor, peki bunun kolayı yok mu?
    Bir de istediğimiz zaman imbikletebiliyormuyuz bu tabancaları sermet erkin taklidi charsi'ye, eğer öyleyse iyi ticareti olmuyor mu bu işin, büyületir satarsın daha pahalıya, olmuyor mu

7. veya 8. kere baştan oynuyorum ama kaydedip kapattıktan sonra bir daha açmaya korkuyorum çünkü başlayınca en az 4-5 saat başından kalkamıyorsun dur açayım bari en son act 2 nin son görevinde mabette böcek arıyordum

• çokmu güzel bu oyun .banada öğretin lütfennnn
    quote:

Orijinalinden alıntı: fuzbing

quote:

Sağolun millet.

7. veya 8. kere baştan oynuyorum ama kaydedip kapattıktan sonra bir daha açmaya korkuyorum çünkü başlayınca en az 4-5 saat başından kalkamıyorsun dur açayım bari en son act 2 nin son görevinde mabette böcek arıyordum

• ben çıktığı ilk gün (6-7 yıl önce) aldım o günden beri bitirip bitirip yeniden başlıyorum.Çoğu kişi multiplayer özelliği için oynuyor ama ben hiç multi oynamama rağmen bıkmadım.Gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan birisi belkide en iyisi öğrenilecek birşeyi yok oyuna başla anlarsın zorlanırsan internette tam çözümü mevcut.
  • bütün karakterlerle bitirmişliğim var bir tek barbarla oynamadım :D ben çoğunluk multi oynadım lan üzerinden ama single da güzel oluyor
  • bence bitirmesi en zor oyuncu barbaryanla amazon...

diğerlerinin büyüler daha iyi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.