Şimdi Ara

Dhlilerin Sırları Ortaya Çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes böyle sadece kendi bildiği sırlarını filan burda itiraf edecek şuanda aklıma pek gelmedi siz diyin sonra belki yazarım.

• itiraf ediyorum

bugün okula gitmedim
  • İtirak ediyorum sümüğümü giysime sildim
  • itiraf ediorum msj sayım çok az :D
  • bugün okula gitmedim
  • Onu gerçekten seviyorum fakat inanmıyor.
  • Onu gerçekten seviyorum fakat inanmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • itiraf ediyorum bir kızı 4 yıl boyunca sevdım yapmadıgım kalmadı en sonunda demesın mı ben senı arkadasım olarak sevıyorum ohaa oldum

simdi burada degıl unı okuyor yoluna gıttı bende okumadım calısıyorum....
  • Faraday Kafesini yaparken bir arkadaşım hayatını kaybetti. Cesedini Belgrad ormanına gömmüştüm. Bu da benim bir sırrım artık açığa çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibritVsÇakmak

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Faraday

Faraday Kafesini yaparken bir arkadaşım hayatını kaybetti. Cesedini Belgrad ormanına gömmüştüm. Bu da benim bir sırrım artık açığa çıktı.

Arkadaşım mizah kısmında konu açılmış. ya dediğimi ciddiye aldın , ya da Michael Faraday hakkında bir bilgin yok. Hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Faraday -- 3 Ocak 2013; 13:06:53 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Faraday Kafesini yaparken bir arkadaşım hayatını kaybetti. Cesedini Belgrad ormanına gömmüştüm. Bu da benim bir sırrım artık açığa çıktı.

Arkadaşım mizah kısmında konu açılmış. ya dediğimi ciddiye aldın , ya da Michael Faraday hakkında bir bilgin yok. Hangisi?

O an olayı biraz ciddiye aldım sanki Gömme olayını

Sorun değil. Tahmin ettiğim şekilde oldu. Saygı sınırını aşmadığımız sürece yanlış anlaşılmalar olabilir :)

• Yaş 17 bir kere bie aşık olmadım , mutsuzda deilim :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O an olayı biraz ciddiye aldım sanki Gömme olayını

Sorun değil. Tahmin ettiğim şekilde oldu. Saygı sınırını aşmadığımız sürece yanlış anlaşılmalar olabilir :)

Merak ettim la bu Faraday'ı? Kabadayı gibi bir şey mi yoksa?

araştır bak gerçekten hayran kalırsın. :) Nicola Tesla ile birlikte araştırırsan daha bir faydasını görürsün.

• Edisonla yediler gençliğimizi :( Tesla konusunda katılıyorum sana adam gibi adam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.