Şimdi Ara

|DH| > Your İmage Maker< (güncel giyim-ana konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tekrardan merhabalar arkadaşlar.Yeniden buradayım..Bu sefer bambaşka bi solukla..

Evet bazen forumda denk geliyorum,kimileri çok zevksiz olduğunu, dolapta ne bulduysa üzerine geçirdiğini söylüyor.İşte bu soruna bi el atıyorum.Giyim danışmanınız,güncel >image maker< 'ınız ben de_lorean sizleri baştan yaratmak için kolları sıvıyor ve -giyinmeyi seven, giyim alışverişini hobi haline getiren- dhlileri paylaşım yapmak üzere bu konu altına bekliyorum..

Övünmek gibi olmasın ama güzel ve şık giyimden gerçekten iyi anlarım.Ve bu tarz sıkıntısı olan arkadaşlara yardım etmek isterim.İlgilendiğim alanlar:

-Outdoor giyim( ev ile arası kısa olan mesafeler-bakkal,market,park..)

-Klasik giyim (her zaman tercih edilen fakat benim 4-5 sene önce bıraktığım giyim. Örn: Kot üstü polo yaka,kot üstü t-shirt)

-Tarz giyim (İlgilenilen hobi/uğraş üzerine giyim. Örn:bir metalci gibi giyinme,bir fizikçi gibi giyinme)

-Tematik giyim (İlgilenilen hobi/uğraş'ın giyilmesi. örn:bir metal grubunun sweat'ini giyinme..)

Özel gece ve gün giyiminden anlamıyorum..Zaten onun olayı da bi takım elbise bi kundura tamamdır Grup şeklinde açmadım konuyu ama katılmak isteyen arkadaşlar olabilir yinede,siz yazın ben eklerim..

Hadi DH Giyinelim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_lorean -- 10 Temmuz 2010; 2:56:19 >

• Ee ne yapıcaz şimdi ?

Yani sen ben sizin imajmekırınızım dedin bıraktın. Hani kıyafet önerileri ?

Orijinalden alıntı: atacanoral

Ee ne yapıcaz şimdi ?

Yani sen ben sizin imajmekırınızım dedin bıraktın. Hani kıyafet önerileri ?

• fotolar olsa daha iyi olurdu

Bαşκеиτ ϋиіveяsітesі тαчfα & Gfв ύмітκоч тαчfα
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH 2017 PC Setup Paylaşım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi resim falan koy nasıl konu açıyon sen

Orijinalden alıntı: this conversation is over

online degil suan , kafası güzel olabilir hergün açmakta oldugu günlügünün yerine bunu acmıs bugün

• quote:

Orijinalden alıntı: Revolutiøn

Abercrombie , hollister, fred perry, Tomy Hilfiger tarzı markalardan gıyınıyorum. Boyum 1.87 kılom 118 bana onerebılıcegın bırseyler var mı ?

Sana bir kastım yok ama o kiloyla bu markaları giyme, lacoste giy paul shark giy, ralph lauren giy.. 187 boya 118 kilo abercrombie, hollister giysen nolur giymesen nolur :D

Gora daki Arif diyoya sen felsefeyi anlamamışsın daha :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.