Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 saatten fazla telefon görüsmesi ve genelde wifi ,bazen edge
  • ayrıca 2g/3g geçiş içinhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.cygery.togglenetworktype bu uygulamayı kullanıyorum pratik bir uygulama tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 11 Ocak 2015; 23:04:07 >
  • Size bir kaç sorum olacak.
    1) İleride bu rom yüklüyken OTA dan güncelleme yüklenir mi?
    2) Bu rom soak test mi yoksa normal rom mu?
    3) SS lerde bildirim çubuğunda Cast Screen görünüyor acaba Miracast çalışıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto38 -- 12 Ocak 2015; 14:54:51 >
  • eto38 kullanıcısına yanıt
    1) Asia sürümü değil, OTA alır fakat brezilya sürüm OTA alır.
    2) 5.0.0 soak sürümdür. 5.0.1 ile güncel romdur. Yeni sürüm geldikçe alırsınız.
    3) Deneyebileceğim bir ortamım yok malesef ama cihaz araması açık kullanabilen varsa buradan belirtir.

Eğer denemek istiyorsanız öneririm, Asia sürüm gecikecek gibi duruyor. Bu sürümde deneyimleyip Asia sürüm çıkınca tekrar dönüş yapabilirsiniz. Aynı şekilde onun içinde bir konu açarım.
  • Bu Romu yükledikten sonra orijinal sürüme dönüp bootloader kapatıp garantiyi geçerli yapabilir miyim?
    Bootloader lock işlemi her zaman çalışmayabilir. Stock konumdaki "oem lock" satırlarını yaparsan eğer izin verirse bootloaderı kitleyebilirsin. Açılıştaki bootloader unlocked yazısından kurtulmak için logo.bin flashlaman gerekir. Gerekirse sana verebilirim. Eğer çok fazla bilgili değilsen hiç uğraşmamanı öneririm. 2-3 ay daha bekle, belki gecikebilir ama en azından OTA ile direk kurulur birşey yapmana gerek kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 12 Ocak 2015; 19:45:04 >
  • Bundan 2 önceki telefonum Galaxy Mini 2 idi. Odinden çok rom flaşladım. Bravia Engine falan yükledim. OverClock yaptım. Fakat bunun işlemleri biraz farklı gibi görünüyor. Telefonumun da 23 ay daha garantisi var. Beklemek en mantıklısı herhalde.
    Lollipop gelmis forumda mesajlar var. Bence bekleyin ugrasmayin hic. 5.0.2 direk gelmis hadi hayirlisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanERYVZ

OTA ile 5.0.2 geldiği için 4.4.4 KK sürüme dönmek isteyenler STOCK konumdaki orjinal rom dosyaları ile aşağıdaki kodları uygulayın.

Sorunsuz downgrade yapacaksınız.

mfastboot flash boot boot.img
    mfastboot flash recovery recovery.img
    mfastboot flash system system.img_sparsechunk.0
    mfastboot flash system system.img_sparsechunk.1
    mfastboot flash system system.img_sparsechunk.2
    mfastboot flash modem NON-HLOS.bin
    mfastboot erase modemst1
    mfastboot erase modemst2
    mfastboot flash fsg fsg.mbn
    mfastboot erase cache
    mfastboot erase userdata
    mfastboot reboot-bootloader

// Recovery'e girip wipe data/cache ardından wipe cache yapın.

SS Galerisi İçin Buraya Tıklayınız :http://imgur.com/a/cX66F/embed

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

İndirilmesi Gereken Dosyalar

Motorola Driver :https://www.motorola.com/getmdmwin (en güncel sürümü indirin ve kurun)

Android 4.4.4 :https://mega.co.nz/#!kQo1UAQY!nJA7Vc94DBfGFWGk1krcI5I2cKrJNGHnr_YekCBscwQ

Android 5.0.0 :https://drive.google.com/file/d/0Bwray3U603G8QlNKT2gwUVIxYm8/

Android 5.0.1 :https://drive.google.com/file/d/0BxK4VsUwefKzV0tTdDQ5NFZFbjg/

motog :https://drive.google.com/file/d/0BxK4VsUwefKzUW0tRExyU0VxVDA/

root :https://drive.google.com/file/d/0BxK4VsUwefKzVjdDQ3ROODIzSWc/

Kurulum (Tüm Adımları Eksiksiz Yapın)

1-) motog.zip arşivinin içindeki klasörü C:\ içerisine atın.

2-) 210.12.40 ve 220.21.25 sürüm numaralı 2 adet zip dosyasını telefonunuza atın.

3-) Yönetici olarak Komut Satırını (CMD) açın.

4-) Telefonunuzu fastboot moduna alın.

5-) "cd C:\motog" yazın ve onaylayın.

6-) Android 4.4.4 arşivindeki tüm dosyaları motog klasörüne atın, "Kurulum.bat" yazın ve onaylayın.

7-) Android 4.4.4 kurulumu tamamlandıktan sonra cihazınız otomatik olarak fastboot modunda tekrar açılacaktır.

*Cihazı açıp, USB data kablosu ile 5.0.0 ve 5.0.1 dosyalarını telefona atın.

8-) Recovery'e girin ve GÜÇ + SES AÇMA butonlarına birlikte 10-15 kez basın.

9-) Ekrandaki kırmızı ünlem içeren android simgesi yok olduktan ve menü geldikten sonra bırakın.

10-) "apply update from sdcard" menüsüne giriş yapın.

11-) 210.12.40 sürüm numaralı Android 5.0.0 güncellemesini seçin ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

12-) Kurulum tamamlanınca "reboot system now" menüsüne giriş yapın ve cihaz tamamen açılana kadar bekleyin.

13-) Cihaz güncellemesi tamamlanınca cihazı kapatın ve Recovery'e tekrar giriş yapın.

14-) Recovery'e girin ve GÜÇ + SES AÇMA butonlarına birlikte 10-15 kez basın.

15-) Ekrandaki kırmızı ünlem içeren android simgesi yok olduktan ve menü geldikten sonra bırakın.

16-) "apply update from sdcard" menüsüne giriş yapın.

17-) 210.21.25 sürüm numaralı Android 5.0.1 güncellemesini seçin ve kurulumun tamamlanmasını bekleyin.

18-) Kurulum tamamlanınca "reboot system now" menüsüne giriş yapın ve cihaz tamamen açılana kadar bekleyin.

ROOT

1-) root.zip arşivinin içindeki root.img dosyasını C:\motog içerisine atın.

2-) Telefonunuzu kapatın ve fastboot moduna alın.

3-) Yönetici olarak Komut Satırını (CMD) açın.

4-) "cd C:\motog" yazın ve onaylayın.

5-) "mfastboot.exe boot root.img" yazın ve onaylayın, cihaz 2-3 kez reset atacaktır ELLEMEYİN!

6-) Telefon açılınca SuperSU kurulmuşsa root işlemi tamamlanmıştır.

Motorola Moto G Android 5.0.1 Kurulumu Başarıyla Tamamlandı, 1 Teşekkür Etmeyi Unutmayın

hocam 5.0.2 yüklü bende soak için dağıtılan sürüm. şimdi bu sürüm varken ben 4.4.4 e dönüş yapabilirmiyim?

yazdıklarınızı harfiyen uyguladım ama sonuç yine aynı 5.0.2

• akgolo kullanıcısına yanıt
    Bootloader Unlocked olması gerek cihazınızın versiyon düşürme yapmak için. Bu gece bende 4.4.4 e geçiş yapacağım Lollipop can sıkıntısı olmaya başladı benim için. 2 kez önemli dersime geç kaldım bu sessiz mod yüzünden..
  • quote:

Bootloader Unlocked olması gerek cihazınızın versiyon düşürme yapmak için. Bu gece bende 4.4.4 e geçiş yapacağım Lollipop can sıkıntısı olmaya başladı benim için. 2 kez önemli dersime geç kaldım bu sessiz mod yüzünden..

Acar kapatirim artik sorun degil napalim tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Şuan 4.4.4 e geçiş yaptım, düzgün çalışıyor. Tek sorun cihaz ilk açılışta ve her ilk açılışında ekranda dalgalanmalar oluyor. Cihaz açılıp kilit ekranı geldiğinde power tuşu ile ekranı 1 kez kapayıp açtıktan sonra birdaha olmuyor. Telefonu sürekli açıp kapamadığımızı düşünürsek çok önemli değil..

** Eğer bootloader unlock yaparsanız, orjinal lollipop imaj dosyaları çıkana kadar bootloaderı kapatamazsanız. Kapatmak için orjinal imaj dosyasının tümünü sırayla flashlamanız gerek fakat downgrade sırasında gpt ve mfastboot flashlanmadığı için lock yapmanız mümkün değil stok lollipop imajları çıkana kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 21 Ocak 2015; 21:59:01 >
  • quote:

Şuan 4.4.4 e geçiş yaptım, düzgün çalışıyor. Tek sorun cihaz ilk açılışta ve her ilk açılışında ekranda dalgalanmalar oluyor. Cihaz açılıp kilit ekranı geldiğinde power tuşu ile ekranı 1 kez kapayıp açtıktan sonra birdaha olmuyor. Telefonu sürekli açıp kapamadığımızı düşünürsek çok önemli değil..

** Eğer bootloader unlock yaparsanız, orjinal lollipop imaj dosyaları çıkana kadar bootloaderı kapatamazsanız. Kapatmak için orjinal imaj dosyasının tümünü sırayla flashlamanız gerek fakat downgrade sırasında gpt ve mfastboot flashlanmadığı için lock yapmanız mümkün değil stok lollipop imajları çıkana kadar.

Uyarin icin tesekkurler hocam zaten servislik durum var en iyisi ugrasmamak tekrar cok sagol

• quote:

Hocam simdi ben telefonun kilidini acip 4.4.4 e donsem sonra tekrar kapatabilirmiyim kilidi. Stok 5.0.2 cikti img dosyalari falan cikmistir dimi pek anlamam da:)

5.0.2 imaj dosyaları çıkmadı uzun sürer çıkması. Şuan için kapatamazsınız..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.