Şimdi Ara

[DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    alakasız, 3 kere aynen denedim. daha verdiği 4.4.4 kurulurken 3 yerde hata veriyor. dolayısı ile 5.0 güncellemelerini yaptırmıyor. telefonun rootlu mu peki?
  • ztalan kullanıcısına yanıt
    o hataları bende aldım verdiği 4.4.4 brezilya nın olduğu için belli yerlerde hata gözükmesi normal. sen hatalara bakıpda olmuyor deme verdiği 4.4.4 açılsın ardından sırasıyla update yap
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    hatalara rağmen yüklemiyor işte güncellemeleri atıp update yaparken aborted diyor ve yüklemiyor.
    Hatalarını paylaş lütfen, ona göre sizi bilgilendireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 10 Ocak 2015; 1:01:32 >
  • verdiğin 4.4.4 ü indirip kurulum bat ile kuruyorum, 3 yerde hata çıkıyor sonra telefonu normal açıp ayarları yapmadan verdiğin 5.0 ve 5.0.1 dosyalarını ellemeden telefon hafızasına atıyorum, recovery den update from sd karttan ilk olarak 210.12.40 dosyasını seçiyorum verifying update package den sonra installation aborted hatası veriyor ve yüklemiyor. senin 4.4.4 dosyanı yükledikten sonra ayarlardan kontrol ettim asiaretail sürüm yüklü görünüyor sistem sürümü değişmiyor.
    O zaman sizde system....0-1-2 flashlanırken hata vermiş. O şekilde cihazın hiç açılmaması gerek aslında. İndirdiğiniz dosyada sıkıntı olabilir. Normalde hatalar logo, modem vs yüklerken çıkar oda uyarı şeklinde aslında hata değil, bilgilendirme amaçlı. Eğer sorun varsa fastboot da pembe ve ardına kırmızı yazılar çıkar ama uyarı ise pembe yazılar. Görmeden hiçbir şey söyleyemiyorum malesef, sorun benden kaynaklı değil en azından onu anladım, sistem sürümünüz değişmemiş.
  • aynı dosyayı 3 kere yükledim. 4 kere kurmayı denedim hiçbirinde sistem sürümü değişmedi, olmadı mı olmuyor demek ki. zaten bunu ilk denedikten sonra telefon kilitlenip resetlemeye başladı kendini. 3 kere de stok rom flashladım. bir de şimdi flashladım artık ota ne zaman gelirse o zaman yüklerim yapacak birşey yok.
    İndirdiğini updatelerde sıkıntı var demekki onu tekrar indir ve boyutlarını bir kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    updateleri de 3 kere tekrar yükledim, hatta sonuncuyu dün gece bilgisayara format attıktan sonra denedim yine aborted hatası verdi. artık uğraşmıyorum ota çıktığında yüklerim çokta elzem bişey değil.
  • Hocam bl kilidini kırdığından emin misin Ben de bu akşam deneyeceğim sonucu yazarım. Rehberlik için teşekkürler
  • zaten yukarıda yazdım büyük ihtimal bl kilidi açık olmadığı için yüklemiyor, arkadaş başında bl kilidi açık olmalı diye belirtmediği için açmadım. servislik bir işim olduğu için açmakta istemiyorum. edge bağlı iken arayanlar ulaşamıyor, hemen sonra mesaj geliyor şu aradı diye.
  • Daha öncesinde bootloader unlock yapmıştınız sanırm, eğer sorunsuz yüklerseniz onunla alakalıdır o zman. Fakat ikiside stock olduğu için ihtimal vermemiştim, yinede farklı sürümü engelliyor olabilir.
  • Yaptım hocam bir sorun yok, GPE den bir farkını göremedim ama bazen çift sim kullandığım için iyi oldu.
  • Güle güle kullan, bence bu sürüm olmuş. Bir eksiği gediği yok. Asia sürüme gelecek L nin bir artısı olacağını düşünmüyorum.
  • Bende sorunsuz bir sekilde 5.0.1 yukledim. Bootloader kodunuz aciksa yukleyebilirsiniz. Telefonunuza once bir format atin. Sonra 4.4.4 brezilya surumunu yukleyin. Bazi hatalar gorebilirsiniz sorun etmeyin islemin bitmesini bekleyin. Sonra telefonu 4.4.4 olaram acildiktan sonra 5.0 ve 5.0.1 dosyalarini zip olarak tel atin. Sonra tekrar recovery girip sirayla guncellemeleri yukleyin. Bukadar. Hatta rot yaptim ustune custom cwm de yukledim. Lollipop bekledigimden daha iyi.

• Güle güle kullanın. CWM kullanmanızı şuan için tavsiye etmem. Uyumlu dürüm çıkmadı henüz partition boyutları ve sistem bölümleri farklı bölümlendirildiği için sorun çıkarabilir. Eğer recovery.img yedeği aldıysanız mfastboot ile tekrar flashlayabilirsiniz. Sorun yaşatmazsa kullanın tabiki benimki sadece bir öneri.
  • Evet aslında keşke yazının başında belirtilse bootloader kilidinin açılması gerekir diye. Ben de yükledim oldukça stabil ve guzel çalışıyor. 5.0.1 çok kaliteli olmuş.

• Bootloader açmaya ihtiyac duymamış insan ne root yapmıştır ne custom recovery nede custom rom kullanmıştır, stock rom onlar için yeterde artar bile. Yani bu konuya giripde bunu yapacaklarını hiç düşünmemiştim doğrusu :)
  • Ss
     [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR] [DH YÖNETİMİ BİTMİŞTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker80 -- 11 Ocak 2015; 20:46:00 >

Biraz fazlaca telefon görüşmesi ve internette gezinme yapmışsınız sanırım. Değerler çok iyi, bende coc oynuyorum uzun süreler gayet iyi dayanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.