Şimdi Ara

DH Yöneticisi ücret alıyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
5
Favori
7.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

1.500 + Sigorta + Yemek Fişi alıyorum

Ben de yönetici olmak istiyorum gerekirse ben bile para veririm

DH Yöneticisi ücret alıyor mu?

/>

/>

• Nasıl admin olunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

quote:

Hayır almıyoruz. Çünkü biz bu görevi gönüllü olarak yapıyoruz.

Uyu sen uyu RDS çatır çatır alıyor parasını

Hayır Uyumuyoruz. Çünkü biz bu görevi gönüllü olarak yapıyoruz.

peki günde kaç saat çalışıyorsunuz

Şakağına bir tornavidayla halledilemeyecek hiç kimse yoktur.. - T-bag

Yaktın beni Konfeksiyon güzeli

• SAyın yöneticiler siz yönetici olmak için ne yaptınız nasıl oldunuz
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacabey

Yönetim kadrosu tamamen gönüllülük esası üzerine kurulmuştur. Sadece tek bir admin (powerstorm) ofis elemanıdır. Diğer yöneticiler gönüllüdür, herhangi bir ücret almıyoruz.

ofis derken yani kaç kişi varki ofiste bide başka sitede var mı donanım haber dışında ?

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bizzat gün açıklamada bulunmuştu dh yöneticilerinden sadece 1 kişi o da powerstorm adlı yönetici maaş alıyormuş.

Powerstorm bot değilmiydi ne zaman bir şikayetim veya sorum olsa o cevaplıyor sabahın körü veya gecenin yarısı farketmiyor kendisinin bot olmasa bile cyborg olduğunu ciddi şekilde düşünüyorum öyleyse bot ve cyborgların paraya ihtiyacı olmaz bu şu demek olabilir gun powerstorma verdiği ( aslında vermediği ) parayı masraf gösterip vergi kaçırıyor

Orijinalden alıntı: febelsa

quote:

Yönetim kadrosu tamamen gönüllülük esası üzerine kurulmuştur. Sadece tek bir admin (powerstorm) ofis elemanıdır. Diğer yöneticiler gönüllüdür, herhangi bir ücret almıyoruz.

ofis derken yani kaç kişi varki ofiste bide başka sitede var mı donanım haber dışında ?

Shiftdelete.net'in de ofisleri var. Sadece Donanımhaber değil. Şirket ünvanına sahip bilinen bir kaç siteden birisi zaten.
    Video incelemelerdeki tüm ekip ofis kadrosunda mesela.

Edit: Yanlış anlaşılmasın. Aynı ofiste 2 farklı site var demiyorum. Tüm siteler ofis sistemiyle idare edilmiyor, örnek verdim. Donanımhaber ile sadece BölümSonuçCanavarı aynı ofiste sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 30 Ekim 2012; 18:45:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Bizzat gün açıklamada bulunmuştu dh yöneticilerinden sadece 1 kişi o da powerstorm adlı yönetici maaş alıyormuş.

bot değilmiydi ne zaman bir şikayetim veya sorum olsa o cevaplıyor sabahın körü veya gecenin yarısı farketmiyor kendisinin bot olmasa bile cyborg olduğunu ciddi şekilde düşünüyorum öyleyse bot ve cyborgların paraya ihtiyacı olmaz bu şu demek olabilir gun powerstorma verdiği ( aslında vermediği ) parayı masraf gösterip vergi kaçırıyor

Yok kardeş Powerstorm bot değil, asıl bot olan bir üye var daha doğrusu geliştirilmiş bir sistem, üye adı black smoke geceleri şikayet sistemini kullandığımda mesajı onay bekleniyora alıp geri dönüş olarak şikayetiniz çözümlendi mesajını atıyor.

• Mesut Çevik Kesin almıyordur

Orijinalden alıntı: Hardning

Nasıl admin olunur

admin yaz 2222 ye gönder.Adminlik ayağınıza gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerikan mandası

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

quote:

Hayır almıyoruz. Çünkü biz bu görevi gönüllü olarak yapıyoruz.

Uyu sen uyu RDS çatır çatır alıyor parasını

Hayır Uyumuyoruz. Çünkü biz bu görevi gönüllü olarak yapıyoruz.

peki günde kaç saat çalışıyorsunuz

hayır çalışmıyorlar.Çünkü bu işi gönüllü olarak yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

Nasıl admin olunur

admin yaz 2222 ye gönder.Adminlik ayağınıza gelsin.

psikolog masraflari benden pmye gel

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

Shiftdelete.net'in de ofisleri var. Sadece Donanımhaber değil. Şirket ünvanına sahip bilinen bir kaç siteden birisi zaten.

Edit: Yanlış anlaşılmasın. Aynı ofiste 2 farklı site var demiyorum. Tüm siteler ofis sistemiyle idare edilmiyor, örnek verdim. Donanımhaber ile sadece BölümSonuçCanavarı aynı ofiste sanırım.

BölümSonuçCanavarı ne?

• Forum yoneticileri haric haber editorleri ve adminler aliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 30 Ekim 2012; 19:47:08 >
  • Ben gizli adminim görevim geceleri üyeleri gözetleme. Gün beyden şikayetciyim. Asgari ücretle sigortamı bile yatırmadan çalıştırıyor. Full akbilimiz yemek fişimiz bile yok. 4 kişilik aileyi 800 tl ile açlık sınırında geçindiriyorum. Üstelik durumlar çok kötü. Aylardır tuvaletler temizlenmediği için kokudan çalışamıyoruz. Sağolsun geçen gün Mesut abi belediyeye şikayet ettide onlar temizledi. On iki saat mesai yapıyoruz.

Geçen gün bizim çocuk flüt istedi. Cuma günleri müzik dersi varmış flütü olmadığı için hoca sopalıyormuş Bende halimizi bilmiyor musun ulaaaan diye iki tokat attım. Cuma günü öğle arası çocuğun okulun yanındaki kaveye gittim. Mesut abide ordaydı. Neyse bizim çocuk okuldan çıkarken iki tana zibidi bunla alay ediyor flüdü bile yok falan filan diye. Ben masayı aldım fırlattım sinirden. Çıktım dışarı iki tane çocuğu dövdüm. Velileri geldi onları da Mesut abiyle hallettik. Bu duruma çok üzülünce gittim en iyisinden flüt aldım oğlana tam 15 tl tuttu. Bu durumdan dolayı o gün aç kaldık. Depresyona girdim çocuğa flüt alamıyorum diye. Arkadaşlar bu durumu anladı rakı-balığa çağırdılar beni. Ben sefilim tabi ödeyemedim parayı. Erdinç ödedi benimkisini. Ben gene deprosyona girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fura -- 30 Ekim 2012; 21:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

quote:

BölümSonuçCanavarı ne?

www.bolumsonucanavari.com

• Citizen dünya zenginlerinden

https://forum.donanimhaber.com/s40-2-0t-volvo-alindi-uygun-fiyatli-c-ve-d-segmenti-araclar-deneyimler--117259880
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.