SİZE ULAŞMANIN YOLUNU BULAMAYINCA KONU AÇTIM BENDE SAYIN YÖNETİCİLER SİZDEN ÜYELER OLARAK TEKNOSA CASPER GİBİ REZİL KURULUŞLAR İÇİN SİLİNİP KAYBOLMAYAN SABİT BAŞLIK İSTİYORUZ İNSANLAR BİLİNÇLENSİN KAZIK YEMESİN ZAVALLI YURDUM İNSANI ZOR ŞARTLAR ALTINDA 1 YIL PARA BİRİKTİRİYOR GİDİYOR KAZIKLANOIYOR İKİNCİ EL YADA BOZUK MAL SATIYORLAR CASPER İSE HER NE OLURSA OLSUN HERŞEYE KULLANICI HATASI DİYOR VERDİĞİ GARANTİ SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMİYOR PEKİ YA SİZ NEDEN ELİ KOLU BAĞLI OTURUYORSUNUZ DÜNYAYA HİTAP EDEMEDİKTEN SONRA SESİNİ DUYURAMADIKTAN SONRA İNSANLARI BİLİNÇLENDİREMEDİKTEN SONRA SİTE DEDİĞİN NE İŞE YARARKİ DUYARSIZMI KALACAKSINIZ LÜTFEN GEREKENİ YAPINIZ TEŞEKKÜR EDERİM
+1 UP
+1 up da benden
Kardeş haklısın güzel bir konuya değinmişsin amma velakin fakat konu başlığını ve tüm konu içeriğin kocaman kocaman büyük harflerle yazmandan açıkcası rahatsız oldum. İnternet aleminde büyük harf kullanımı karşındakine hakaret ve/veya bağırmak anlamına gelmektedir. İnternet denen şu alemi kullanıyorsak düzgün kullanmasını bilelim.Teknolojiyi düzgün kullanamayan, vatandaşı dolandıran,aldatan firmalardan ne farkımız kalır dimi o zaman? haksız mıyım?
Forum yönetimi bu konulara izin verdi diyelim. Herhangi bir müşteri yazdı. Karşılıksız salladı. Firmayı kötüledi de kötüledi. Desteksiz haksız yazdı da yazdı.
Buna kim dur diyecek? Firma gelip burda savunma yapmayacağına göre adil bir platform olmayacak.
Bir ara bu konuyu gören firma yetkilisi donanım haberi mahkemeye verse, tazminat istese burada yazan kullanıcılar mı ödeyecek tazminatı? Herkes işine bakar olan donanım habere ya da buna izin veren site sahiplerine olur. herşey o kadar basit değil arkadaşlar.
Bence bu forumun amacı bilgi paylaşımı olmalı.Şikayetvar.com com tamamen sizin ihtiyacınıza yönelik bir site.Ayrıca memnun kalmadığınız bir ürün için burada yazmaktan daha etkili olan Tüketici heyetlerine başvurmaktır.