Şimdi Ara

DH YENİ İPAD KLÜBÜ ( 213 ÜYE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
508
Cevap
10
Favori
14.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Bende Bosh marka matkap var katılabilir miyim

sesli guldum. (ama iyi cevap)

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Arkadaşlar konu dışı yorumlarıyla bizi güldürüyor
    konu yeni olduğundan doğal karşılıyorum

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

quote:

Ya problemleri çözmek İcin yardimlasmak güzel program paylaşmak yorumlamak güzel fakat benim iPad im var falan yazmak kibirlenmek gibi bir şey gibi geliyo bana benim şuyum var bunum var cok komik değil mı ben mı hataliyim

Bu takvimde 18 wednesday yaziyor.genelde hersey turkce ama neden carsamba yazmiyor orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 18 Nisan 2012; 20:26:02 >

Orijinalden alıntı: speedman

Ekle
    4G + wifi 16 gb (siyah)

Bu takvimde 18 wednesday yaziyor.genelde hersey turkce ama neden carsamba yazmiyor orada

Edit:yapamadim takvim ingilizce nedense ... Aylar ve gunler ingilizce sadece
    Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hurriyetlerini ve daha sonra istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar.

• Benide ekleyebilir misiniz? 64gb 4g white

Orijinalden alıntı: turuncum

Ben şu eski iPad2 kulübüne de bir anlam verememiştim, buna da veremiyorum. O konuyu aklı havada bir arkadaş açmış, güncellemeleri de havadan sudan nedenlerle yapmayınca başka bir arkadaşın kucağında patlamıştı konu. Konu sahibine zul olmaktan başka bir işe yaramıyor diye düşünüyorum bu konuları.

Başka bir açıdan da işinize karışmadan edemeyeceğim: Konu başlığı, NEW İPAD KLUBÜ yerine Yeni iPad Kulübü olmalıydı diye de düşünmeden edemiyorum.

Karışmadan da edemiyorum, düşünmeden de..
    Tabi ki bunlardan bana ne ama... Şeytan dürtüyor işte bazen insanı.

İyi de bu cihazın adı "The New iPad". Siz PlayStation'a Oyun İstasyonu diyor musunuz ? Veya PSP'ye Seyyar Oyun İstasyonu diyor musunuz ? Cihazın adı ne ise o şekilde kullanılır. Yoksa sizin kullanımınız da yanlış. Yeni Ped, Yeni Bloknot, Yeni Istampa gibi bir ad kullanmamız gerekir eğer anti- yabancı dil kompleksine gireceksek.

Kaldı ki güzel dilimiz onbinlerce Arapça - Farsça sözcüğün esareti altındayken, dilimiz yüzyıllardır bu dillerin kölesi olmuşken kullanılan iki - üç İngilizce sözcüğe bu kadar yüksek hassasiyet göstermek de bana ilginç geliyor. Temizlenecek o kadar sözcük ve etki varken bence New sözcüğünün sırası çok gerilerde olmalı.

• quote:

quote:

Ekle
    4G + wifi 16 gb (siyah)

Ayarlar - Genel - Uluslararası - Bölge Biçimini Türkiye yaparsanız düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunn -- 18 Nisan 2012; 23:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunn

quote:

quote:

Ekle
    4G + wifi 16 gb (siyah)

Ayarlar - Genel - Uluslararası - Bölge Biçimini Türkiye yaparsanız düzelir

teşekkürler...oldu

• Benide yazın bir android kullanıcı olarak tercihimi ipaddan yana kulladım xperia arc bana yetiyor android olarak new ipad 16 gb wifi beyaz evo garantili cihaz şarj cihazı phlips ama yavaş dolduruyor
  • Eklenebilirim, 64gb WiFi Beyaz

Orijinalden alıntı: La Liberté

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Ben şu eski iPad2 kulübüne de bir anlam verememiştim, buna da veremiyorum. O konuyu aklı havada bir arkadaş açmış, güncellemeleri de havadan sudan nedenlerle yapmayınca başka bir arkadaşın kucağında patlamıştı konu. Konu sahibine zul olmaktan başka bir işe yaramıyor diye düşünüyorum bu konuları.

Başka bir açıdan da işinize karışmadan edemeyeceğim: Konu başlığı, NEW İPAD KLUBÜ yerine Yeni iPad Kulübü olmalıydı diye de düşünmeden edemiyorum.

Karışmadan da edemiyorum, düşünmeden de..
    Tabi ki bunlardan bana ne ama... Şeytan dürtüyor işte bazen insanı.

İyi de bu cihazın adı "The New iPad". Siz PlayStation'a Oyun İstasyonu diyor musunuz ? Veya PSP'ye Seyyar Oyun İstasyonu diyor musunuz ? Cihazın adı ne ise o şekilde kullanılır. Yoksa sizin kullanımınız da yanlış. Yeni Ped, Yeni Bloknot, Yeni Istampa gibi bir ad kullanmamız gerekir eğer anti- yabancı dil kompleksine gireceksek.

Kaldı ki güzel dilimiz onbinlerce Arapça - Farsça sözcüğün esareti altındayken, dilimiz yüzyıllardır bu dillerin kölesi olmuşken kullanılan iki - üç İngilizce sözcüğe bu kadar yüksek hassasiyet göstermek de bana ilginç geliyor. Temizlenecek o kadar sözcük ve etki varken bence New sözcüğünün sırası çok gerilerde olmalı.

Bayağı bir demagoji yapmışsınız, oturgaçlı götürgeçe vardırmışsınız konuyu.

Aletin adı iPad. 'The new' onun sadece modelini şu an için vurgulayan bir sıfat. Seneye yeni iPad modeli çıktığında, elinizdeki alete new iPad demeye devam mı edeceksiniz? Çok büyük ihtimalle iPad 3 olarak anılacak artık alet.

Şu an için, yeni iPad derseniz de iPad 3 derseniz de hiç de yanlış bir tanımlama yapmış olmazsınız, sadece dilinize biraz özen göstermiş olursunuz. Bu özeni göstermediğiniz zaman, iPad yerine İpad deme hatasını yaparak başka dillere de tecavüz etmeye başlarsınız. NEW iPAD CLUB derseniz çok daha anlaşılır bir iş yaparsınız. Yoksa, kendi dilinizdeki kulüp kelimesini de klup diye yazmaya başlarsınız ki, temizlenmesine kıyamadığınız new kelimesi yüzünden o dikkat bile çekmez olur.

edit: klüp - klup düzeltmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 19 Nisan 2012; 4:27:59 >

• Bendede ipad 16 gb wifi varr
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.