Şimdi Ara

DH YENİ İPAD KLÜBÜ ( 213 ÜYE) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
10
Favori
14.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein
    XOOMdan uzak durun.
    Dergi ve gazete okumak, internette gezmek, skypelaşmak gibi işlemler için iPad öneririm. Android iyi güzel ama Tabletler konusunda yol katletmesi lazım ama en iyi android tabletin Asus Transformers İnfinity Ve Samsung Galaxy Tab 10.1 olduğunu söyleyebilirim. Asus transformers infinity adeta bir laptopa dönüşebiliyor alt için özel Dock u var bulabilirsiniz. Samsung Galaxy tabe göre tasarımı çok daha iyi ama arayüz olarak Samsung fena değil.Ama ben bu mesajı iPad den yazıyorum mesela. :)) Android alacak olsaydım asus transformers infinity tercih ederdim vatanbilgisayar da satılıyor.

Samsung Galaxy tab 10.1http://www.samsung.com/tr/galaxytab/101/
    Asus transformers infinityhttp://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-infinity/features/
    Ama asus transformers infinity mı new iPad mi derseniz baya arada kalırım sanırm

Transformer can ama çok pahalı, en iyi tercih yine yeni ipad olacak sanırım, yurtdışı tavsiye eder misiniz? 16 gb wi-fi alsam

Hocam yurtdışı imkanınız varsa tabii olur. Hangi ülke ?
    Asus transformers infinity olmuyorsa prime ye bakın bir de.

Hayır ben TR' deyim de, yurtdışı satanlar oluyor ya ordan alınabilir diye söyledim.

Burdan fiyatlara bakınhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/products.aspx?L2=PC_POR&k3=Tablet

New iPad ve transformers prime aynı fiyatlarda. İnfinity değil tabii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 64 GB 4G beyaz new ipad kullaniyorum.

Switcheasy canvas smart case ariyorum. Ona benzeyen baska marka da olabillir, satmak isteyen varsa ozel mesaj atabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: muskop1919

Arkadaşlar kontratla ipad almak niyetindeyim. Turkcell ve ttnet arasında kaldım. Lüleburgaz ve Bursa arasında gidip gelen birisiyim. Çekim vs. de hesaplanınca sizler ne önerirsiniz

Kesinlikle Turkcell derim,
    Yolculukta çekim sorunu yaşamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isınma sorunum azaldı,
    Havalar mı serinlemeye başladı yoksa şarj döngüsünü mü tamamladı ayıramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar yeni ipad ile ilgili olarak forumda başka bir başlık daha mevcut. Bu mevcut başlığın ilk mesajını geçtiğimiz günlerde revize ederek sizlere faydalı bir hale getirdik. İlerleyen günlerde de yeni eklemeler olabilir. Hem forumda iki ayrı yeni ipad konusu olmaması bakımından hem de diğer konunun ilk mesaj içeriği bakımından oradan devam etmek daha doğru olacaktır.

İlgili konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_60645323/mpage_1/f_/key_//tm.htm#60645323

Hepinize iyi forumlar dilerim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.