Şimdi Ara

-DH-Yeni i20/i20 Coupe/i20 Active-ANA KONU-GÜNCEL- (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.776
Cevap
68
Favori
212.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 2015 1.2 ile 2016 1.2 arasında niye tüketim farkı gözüküyor 100 km için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    araç ağırlığı

75kg den bir şoför+ motor yağı ve soğutma suyu tam olmak üzere diğer tüm sıvılar (yakıt+cam suyu)%75 dolu iken oluşan ağırlıktır boş hali 1050/1100kg civarı yinede ağır.
  • arkadaşlar 2 sorum olacak
    Birincisi (hac) yokuş kalkış donanımında rampada kırmızı ışıkta durduğumuz an donanım yokuşu algılıyor mu ayağimizi frenden çeksek bile araç sabit kalıyor mu.*?
    İkinci sorum ise almayı düşündüğüm i20 1.2 MPI ELITE (BENZİNLİ) internette Önerilen Satış Fiyatı 54.350 TL opsiyonlarıda ekleyince 60 bin tl oluyor, fiyat bu araç için çok fazla olduğunu düşünüyorum 2017 modelleri çıkınca 2016 model belirttiğim araç ne kadara düşer sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 30 Temmuz 2016; 19:12:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

arkadaşlar 2 sorum olacak
    Birincisi (hac) yokuş kalkış donanımında rampada kırmızı ışıkta durduğumuz an donanım yokuşu algılıyor mu ayağimizi frenden çeksek bile araç sabit kalıyor mu.*?
    İkinci sorum ise almayı düşündüğüm i20 1.2 MPI ELITE (BENZİNLİ) internette Önerilen Satış Fiyatı 54.350 TL opsiyonlarıda ekleyince 60 bin tl oluyor, fiyat bu araç için çok fazla olduğunu düşünüyorum 2017 modelleri çıkınca 2016 model belirttiğim araç ne kadara düşer sizce?

yokuş kalkış destek sistemi her eğimde devreye girmez. Girdiğinde ise siz aracı frenden ayağınizi çekip hareket ettirene kadar yaklaşık birkaç saniye aracı tutar. Şu anda bayide pazarlıkla aracı ne kadara alıyorsanız yıl sonunda da aynı paraya alırsınız. Belki 1-2 bin aşağısi olabilir onda da istediğiniz donanım ve opsiyon da araç bulmanız zor olabilir.

• Bugün 1.4 dizel style + aracı 58850 ye aldık.memnun kalırız inşallah.fiyat nasıl sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Bugün 1.4 dizel style + aracı 58850 ye aldık.memnun kalırız inşallah.fiyat nasıl sizce

hayırlı olsun
    internette 61.350 TL göküyor indirm mi yaptılar
    HYUNDAI MOTORS
    Hyundai Araç Fiyat Listesi, Hyundai Araba Fiyatları | Hyundai Türkiye
    http://www.hyundai.com/tr/tr/Shopping/Pricelist/index.html

bütün araçlara 5 yıl garantisi veriyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 30 Temmuz 2016; 19:48:53 >

• tacimmüdür kullanıcısına yanıt
    5 yıl zaten veriyorlar o soru neden soruldu

Elentra ve tucsonda 7 yıl

Cam tavanla 60.000 düzleseydiz

Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın

Normalde 61350 dedi bugün son hyundai 2 bin liralık indirim verdi dedi satış temsilcisi.pazartesi geçerli değil fiyatlar da artabilir dedi.acele gibi oldu ama inşallah memnun kalırız.aracın 1. Ve 2. Vitesi bana biraz zayıf geldi.yakıt tüketiminde üzmez umarım

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun.hepimize kazasız belasız sürüşler

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

5 yıl zaten veriyorlar o soru neden soruldu

Elentra ve tucsonda 7 yıl

5 yıl garanti neleri kapsiyor
    Ben baskı balata ve şanzıman değiştirdim 😀
    İşlerine gelirse herşeyi kapsıyor

• 2017 modele ne kadar zam yaparlar 2016 model almak daha mı mantıklı olur
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam test sürüşü sırasında klimayı açtım ama nerdeyse serinlik vermiyor gibiydi.klima performansı nasıl önceki kullandığım araçta 1 dk içerisinde buz gibi üflerdi.klima önemli benim için adana sıcağında

Araci almadiginiz her gecen gun dahada zam gelecek ve ayirdiginiz parayada alamayacaksiniz.sonra keske alsaydim 3-5 ay once diyeceksin.

bende eski kasa var hemen soğutmuyor ama sonrası için gayet iyi 2 dak içinde hemen soğukluk vermesini bekleme :)
  • JETDEVRİYE J kullanıcısına yanıt
    burada 2 bayi :)

artık kalanlarla idare edeceğiz sene sonunda i20 alırsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETDEVRİYE

Araci almadiginiz her gecen gun dahada zam gelecek ve ayirdiginiz parayada alamayacaksiniz.sonra keske alsaydim 3-5 ay once diyeceksin.

2017 modeline yeni özellikler eklenir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tacimmüdür

quote:

Orijinalden alıntı: JETDEVRİYE

2017 modeline yeni özellikler eklenir mi

Hiç bir şey eklenmez araç zaten dolu her sene 10 bin fiyat yükseliyor neredeyse 51400 e aldığım elin smart pan şimdi 60 bin 2017 olsa ne olur 2016 olsa ne olur paranız varken alın düşen fiyat görmedim daha.
  • Kapılar otomatik kitlenmiyor,herkeste mi aynı bu durum

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.