Şimdi Ara

DH'YE TARİFE SEÇİMİNDE RAKİP GELDİ:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uçak bileti ararken aşağıdaki siteye rastladım. Gsm için uygun tarifeleri sunan bir bölümünü paylaşıyorum.
    Ne kadar doğru bilmem ama bakalım bu site doğru mu yanlış mı? sizin düşünceleriniz nelerdir?

http://www.enuygun.com/gsm

• bendemi sorun var sitemi taraflı?

DH'YE TARİFE SEÇİMİNDE RAKİP GELDİ:)
  • ben de vodafone de çıktı
  • Çok saçma :)
  • bana turkcell avea karışık geldi sonuçlar taraflı olduğunu sanmam ama bence çok yetersiz bana en uygun tarifeyi yanlış bildi :)
  • Bu tip tercihler programla yazılımla olmaz bence çünkü okadar detay okadar kampanya varki özellikle cep telefonu kullanımı için, hem güncel tutulması hem de hepsinin farklı varyasyonlarda kullanılma imkanı tanıması imkansız gibi birşey.
  • vodafone tarifelerinden birini seçeceksin+cep aile paketi ve sms paketi alacaksın keyfine bakacaksın yok kamulu kamuluyla yok öteki öteki ile cartla curtla uğraşmayacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz
  • Zamanında mobil operatörleri kopyalayıp site yapan bile olmuştu. Hatta nicklerimiz bile kopyalamıştı vatandaş
  • www.huriyetkiyasla.com
    arkadaşlar isterseniz bu siteyide bir inceleyin burdada gsm operatörleri ile ilgili kıyaslamalar ve uzman görüşü yazıları var...
    ayrıca bu sitede gsm'i pek kullanmadım ama kredi kıyaslamalarında sonuna kadar referans olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvangu
    www.huriyetkiyasla.com
    arkadaşlar isterseniz bu siteyide bir inceleyin burdada gsm operatörleri ile ilgili kıyaslamalar ve uzman görüşü yazıları var...
    ayrıca bu sitede gsm'i pek kullanmadım ama kredi kıyaslamalarında sonuna kadar referans olabilirim.

Siteye bakmadan çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim.

GSM operatörlerinin kampanyalarını bilen takip eden, tarifleri, fırsatları yakından inceleyen, servislerinin en ince detaylarını bilen ..vb aklınıza ne geliyorsa Türkiye'deki en iyi uzmanları DonanımHaber Mobil Operatörler bölümdedir. Geri kalan hepsi tırttt :)

EDİT: Kalın yazı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 22 Eylül 2010; 10:50:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Orijinalden alıntı: ridvangu
    www.huriyetkiyasla.com

Siteye bakmadan çok rahatlıkla şunu söyleyebilirim.

GSM operatörlerinin kampanyalarını bilen takip eden, tarifleri, fırsatları yakından inceleyen, servislerinin en ince detaylarını bilen ..vb aklınıza ne geliyorsa Türkiye'deki en iyi uzmanları DonanımHaber Mobil Operatörler bölümdedir. Geri kalan hepsi tırttt :)

EDİT: Kalın yazı

Çok iyi söylemişsin...

• biraz saçma bir site
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.