Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (707. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de 107'den aldım . şu an düşükten bzdurup al sat yapıp gram arttırmayı denemeyi düşünüyorum. (işbankasında bozarsam şekere geçecem . iş bankası şu an çalışmıyor yarım saattir internet şubesi kapalı , fiyatlarda güncellenmiyor .)
  • geliyor bakalım tekrar 1800 e
  • 1799 ne saglam destekmiş
  • an itibari ile 1803 usd anlaşılan 20 eylüle kadar 1800-1855 arası gidip gelecek
    sonra yukarıya doğru çıkacak 20 eylülü bekliyor sarı kızım benim
  • 15:30 daki açıklamalardan sonra biraz artar mı acaba?
  • arkadaşlar şuan itibari ile diyebilirimki 1800 desteği kırılmıştır bence 4 kere denedi birinde 1797 kadar geriledi 1800lere elveda
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

3 hafta önce 108.40'dan 645 gramı bir çırpıda almıştım.Şimdi 102.73'den 40 gramı korkarak alar oldum

Allah hepimize kar etmeyi nasip etsin...zararlardan uzak duralım
  • quote:

15:30 daki açıklamalardan sonra biraz artar mı acaba?

tüm beklentimiz bu yönde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahÇoraplı -- 15 Eylül 2011; 14:36:06 >
  • Ben 40 TL kardan sonra 248 gramla 102.79 dan tekrar girdim 3 gram arttırmış oldum arkadaşlar sızlanana kadar böyle benim gibi fırsatlardan yararlanın
  • Saat 4'e kadar pusudayım. Bir miktar mal boşalttım. Duruma göre tamamen girebilirim ya da çıkabilirim.

Bu arada dolar sabitlendi. Altın da sabitlendi sayılır. Sanki herkes bir şey bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06mk2045 -- 15 Eylül 2011; 14:52:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Ben 40 TL kardan sonra 248 gramla 102.79 dan tekrar girdim 3 gram arttırmış oldum arkadaşlar sızlanana kadar böyle benim gibi fırsatlardan yararlanın

Bencede :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

quote:

tüm beklentimiz bu yönde

Açıklamalar olumlu olursa tefetüfe altın çıkar mı? Birde bu açıklamaları en hızlı ve doğru hangi sitelerden takip etmeliyiz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytn

merhabalar, uzun süredir bişeyler yazmadan takip etmekteyim. Yorumlarınız gerçekten birikimlerime yön vermemde yardımcı oluyor. Altın hesabımı garantiden açtım ve TL ile alıp satım yapıyordum.
    Şimdi bir de döviz hesabı açıp onunla da al sat yapmak istiyorum fakat hesap işletim ücretleri hakkında bir bilgim yok. Şubeyi aradım altı ayda bir 5 dolar dediler, internette 7 euro yazıyor. Garantideki dolar hesabının hesap işletim ücretini bilenler bana yardımcı olabilirler mi acaba?

Garantiden dolar hesabıyla alıp satan yok mu aramızda?
    İşlemleri bu şekilde yapmak istiyorum, hesap işletim ücretini merak ediyorum ama bilgi alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

Orijinalden alıntı: hanogluserkan

quote:

tüm beklentimiz bu yönde

Açıklamalar olumlu olursa tefetüfe altın çıkar mı? Birde bu açıklamaları en hızlı ve doğru hangi sitelerden takip etmeliyiz? Teşekkürler.

Açıklamalar olumlu olursa altın çıkmaz ama amerika icin olumsuz olursa 1800 üzerinde tutunmasını saglar kanımca doalrın acil olarak diger parabirimleri kaşısında deger yitirmesi lazım.

• ben korkuyorum ya çok aşırı bir artış olacak ya da tam bir dip benim istegim bir dip yapması .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbsc

@xFeel
    nikinden de belli :)
    -------
    bu arada Low 1798.75... 1800ün altına 2. deneme, dönerse
    />

Hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapidturkey

ben korkuyorum ya çok aşırı bir artış olacak ya da tam bir dip benim istegim bir dip yapması .

böle konuşma işallah dip yapmaz malda olanlarvar hele hele birde 108ciler var :)
  • new york'un açılmasına son 15 dakika
    çoş sarıkızım çoş
  • bence londra bugun malı amerikalıların kucagına bırakacak
  • Buralardan daha aşağı kayarya 20.000 var bi 10.000 daha ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 705706707708709
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.