Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda kimse kalmadı
  • bugun ne var ne yok elden çıkarmak lazımmış meğer
  • sürekli yükselse de zevkli olmaz ki arada bir böyle düşündürsün bizi :))))
  • yarın 100 tl.nin altına düşşünde bizde alım yapalım beyler..kaç gündür bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatum -- 11 Ağustos 2011; 20:48:13 >
  • arkadaş ne nankörsünuz mevduatta 2 yılda kazanacağım parayı bana 3 günde verdi altın yinede bozmadım sakin olun biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 11 Ağustos 2011; 20:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81

arkadaş ne nankörsünuz mevduatta 2 yılda kazanacağım parayı bana 3 günde verdi altın yinede bozmadım sakin olun biraz

dostum senin için durum öyle de bugün ilk kez alım yapanlar benım gıbıler için durum kötü.
    1730ları gördü ons.
  • gram 100 lira
  • dolar da inmeye başlarsa kötü durum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

quote:

arkadaş ne nankörsünuz mevduatta 2 yılda kazanacağım parayı bana 3 günde verdi altın yinede bozmadım sakin olun biraz

dostum senin için durum öyle de bugün ilk kez alım yapanlar benım gıbıler için durum kötü.
    1730ları gördü ons.

ons 1730 ları görse de doların yüksek olmasıyla altının gramı şu an 100 lira moral bozmayı arkadaşlar daha asya piyasası açılmadı hep yükselecek değil ya bu meret

• quote:

Orijinalden alıntı: holydreamer

acayip dalgalanmalar başladı. bir şeyler olacak ama du bakalım.

dalgalanma mı ?

resmen hızla çakılıyor ne dalgalanması :)
  • Mantiken bu dusus gece yarisi acilacak olan uzak dogu piyasalarina yuklu alis olarak yansiyacaktir.Bu alis sonucunda da altinda yukselisi kacinilmaz olarak dusunuyorum.Siz ne diyorsunuz arkadaslar.
  • katılıyorum bu düşüş bir ayndan ii asyalılar için direk altına hücum edecekler ve altının onsu 1800 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

quote:

1730ları gördü ons.

Özellikle bugün alım yapanlara iyi bir deneyim yaşatacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Mantiken bu dusus gece yarisi acilacak olan uzak dogu piyasalarina yuklu alis olarak yansiyacaktir.Bu alis sonucunda da altinda yukselisi kacinilmaz olarak dusunuyorum.Siz ne diyorsunuz arkadaslar.

seni öpebilirmiyim
  • arkadaşlar bence sabah dolar 1,80 ve ons 1790 olacak artık gram fiyatını da siz hesaplayın
  • Çekik gözlülerin takıldığı forumları bulsak çok iyi olur.Eğer onlar için de durum kötüyse şimdiden hareket ederiz.
  • 1733 alım zilleri çalıyor.
  • Bende dustugu yerde kalacagini dusunuyorum, belki biraz yukselerek.
    Bu islerden hic anlamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

Orijinalden alıntı: ogunmas

quote:

Orijinalden alıntı: sezerakin34

quote:

Orijinalden alıntı: owin

sabaha duser mi clkar ml simdi

? (:

nedir tahminler

102 civarına bozdurmadım şuan ib 99.40 bozdurmayıp devam etmeyi düşünüyorum hayırlısı..

YTD

Aynen seyredebilir yada çıkabilir.
    Düşme şansı yok.

Akşam 23 teki kapanışa doğru bir kez daha aşağı gönderebilirler. 1740lara doğru.

BloombergHT
    Vadeli kontratların marjları yükseldi altın düşüşe geçti
    http://www.bloomberght.com/kuresel-piyasalar/haber/943975-vadeli-kontratlarin-marjlari-yukseldi-altin-dususe-gecti

Vadeli kontratların marjları yükseldi altın düşüşe geçti

Bu gün de paylaştım..

FED açıklamaları ve kararlar etkilemezjen bu ne kadar etkiler şaşırdım açıkçası.

Diğer taraftan İtalya ve FRANSA Potaya girdikten sonra bu düşüşün snal olduğu kakaatindeyim.

Bu akşam 18:00 e yakın zamanda alış zamanıdır demiştim. Güçlenerek çıkacağını düşünüyorum.

İnşallah ben yanlış yorumlamışımdır.

Şu anda %100 malda ve bende zarardayım.

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.