bu garanti çok adi ya çıkınca hemen yansıyo inince pek o kadar hızlı olmuyo niyeyse
Teşekkürler. Bir şey daha soracağım. 24 Ayar altın gramı ile 22 Ayar bilezik gramı satış fiyatları arasındaki durum her zaman aynı mıdır? Mesela şuan; .....................................ALIŞ..........Satış 24 Ayar Altın TL / Gr.......101,60.......102,00 22 Ayar Bilezik TL / Gr.....92,16........100,19
Satışta 1,81 liralık bir fark var aralırında. İlerleyen zamanlarda bu fark azalabilir yada artabilir mi? Ya da 22 Ayar Bilezik satış gram fiyatı 24 Ayar Altın satış gram fiyatından fazla olabilir mi?
abd ve avrupayla ilgili olumlu bir haber yok herhalde bilgisi olan var mı?
101.6 dan aldım çok şükür
işbankasını bekliyorum 101 den verirse alacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: cosef
1758 olduk hayırdır panpalar ne oluyoz :D
1755 iyi zamanda çıktım galiba? :)
quote:
Orijinalden alıntı: CmrHun
vermesi lazım ben acele ettim 101.6 dan aldım yapıkredi de hala düşüyor
Arkadaşlar altının düşüşü neye işaret?
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
Teşekkürler. Bir şey daha soracağım. 24 Ayar altın gramı ile 22 Ayar bilezik gramı satış fiyatları arasındaki durum her zaman aynı mıdır? Mesela şuan; .....................................ALIŞ..........Satış 24 Ayar Altın TL / Gr.......101,60.......102,00 22 Ayar Bilezik TL / Gr.....92,16........100,19
Satışta 1,81 liralık bir fark var aralırında. İlerleyen zamanlarda bu fark azalabilir yada artabilir mi? Ya da 22 Ayar Bilezik satış gram fiyatı 24 Ayar Altın satış gram fiyatından fazla olabilir mi?
22 ayar % 91.6 altın içerir 24 ayar % 99.5 altın içerir
bu oran sabittir değişmez fiyatlar hepsinde orantılı uygulanır
quote:
Orijinalden alıntı: Deniz
quote:
1758 olduk hayırdır panpalar ne oluyoz :D
1755 iyi zamanda çıktım galiba? :)
heralde bu büyük düzeltme değildir demi
pis düşüyor yaa. arkadaşlaar aralık ayında kesin bozdurmak kaydıyla 30bin liralk alış yaptım 101 den. çok mu üzülürüm.var mı YTD si olan ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dangerous
22 ayar % 91.6 altın içerir 24 ayar % 99.5 altın içerir
bu oran sabittir değişmez fiyatlar hepsinde orantılı uygulanır
Abi sizler altını yalamış yutmuşsunuz yaa. :) Ne sorsam pat diye sayısal cevap veriyonuz. Çok hoşuma gitti. :P Altın alasım geldi. :) Elime nakit geçse de düğün için bir iki bilezik daha yapıp kenarı koysam.
quote:
Orijinalden alıntı: msmmsm
quote:
Orijinalden alıntı: prenskaan
quote:
Orijinalden alıntı: Evolution
Şu an düşmesi için bi sebep yok gibi görünüyor.
%100 katılıyorum. (tabiki yanılabilirzde ama düşük ihtimal gibi duruyor)
Böyle söylediniz diye kesin düşer şimdi :)
Dedim ben :)
quote:
Orijinalden alıntı: HHHMMM
quote:
Pazarlığa yanaşmadı. 101.3'ü gördüm, 101.41 den sağlam bi miktar aldım bende.
heyecan başlıyor
pis düşüyor yaa. arkadaşlaar aralık ayında kesin bozdurmak kaydıyla 30bin liralk alış yaptım 101 den. çok mu üzülürüm.var mı YTD si olan ?
@dangerous 2 sene kuyumculuk meslek yüksek okulu 4 sene değerli taş bilimi (gemoloji) okumanın faydaları :D
Pis düşmüyor diz çöküyor
S.a. arkadaşlar, çok yoğun bir gündemden yeni çıktım ve pc yi açtım ki ne göreyim? Altın maltın nolmuş bir miktar para var sabah geçti hesaba keşke altın yapıvereymişim ama cebin interneti açık değil hala. Nasip değilmiş demekki. Şimdi alım için 50 tl civarını bekliyciim :D
quote:
@dangerous 2 sene kuyumculuk meslek yüksek okulu 4 sene değerli taş bilimi (gemoloji) okumanın faydaları :D
E o zaman normal. :) Her gün en az 40-50 kere açıyorum bu sayfayı haberiniz olsun. Sürekli takibimdesiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HHHMMM
quote:
Pazarlığa yanaşmadı. 101.3'ü gördüm, 101.41 den sağlam bi miktar aldım bende.