Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzeltme geliyor gibime geldi bana. Ne dersiniz?
  • Bu konudaki kullanıcılar: atalay3650, cchacalls, MÜŞAVİR, farukdanis, ssd23062306, korsansss, daol, gigarange, ahezlada, octavarium, Evolution, Palacio, geoxid, metumekanik, bubua, tembelreis, sp@wn, geberit, informatiker, Shadow_catcher, ikara1981, ogunmas, phuth, M e t i n, ayaz22, msmmsm, sub0, montana_35, alcatraz07, duyguemre, HHHMMM, _trapzone_, dr.mhs07, ekremucanok, hserdark, zaom, edost588, ramazanyurt, CmrHun, LifesGood®, yanikkoza, serpond, VVVertigo, blackeagle34, BaRoN.
    47 kayıtlı üye, 11 misafir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay3650 -- 11 Ağustos 2011; 16:24:07 >
  • 101 tl oldu yapıkredi de almak isteyenlere duyurulur
  • DAha değil. Düzeltme yok.

Dolar yükselince Ons düştü,

Tlde 200 çıktı ve indi
  • Bir şey soracağım. Ons değeri düşünce neden halen altının TL bazında gram değeri artıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: informatiker

Düzeltme geliyor gibime geldi bana. Ne dersiniz?

sanmıyorum bunun için ortada bir sebep yok geriye yaslanarak zirveye tırmanıyo
  • İşlem yapana kadar artıyor ya şu altın sabahtan beri deli olucam ama
  • 320tl kardan 200 tl zarara geldim :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Kendi kendime kaşındım ve 1 saatlik küçük bir al-sat heyecanı yaşadım.

Sonuç 2.8 TL zarar

TL yi boşver, kaç gr bozdurdun, kaç gr alabildin geri?

Öyle çok değil 35 gram bozdurdum, tamamını geri aldım.

Ama 10 dakka bekleseydim 13 tl kar.

Gerçi değmez verdiği heyecan daha fazla zarar verdi herhalde

• Düzeltmenin geldiğine nasıl kanaat getiriyorsunuz? Her ikiside düştüğünde mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _trapzone_

320tl kardan 200 tl zarara geldim :(((

Keşke benimle beraber bozdursaydınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous

Bir şey soracağım. Ons değeri düşünce neden halen altının TL bazında gram değeri artıyor?

dolar yükselişte olduğu için. dolar fiyatı*altının ons fiyatı / 31.103=altının gram fiyatını verirr
  • ahh bee 102.6 dayken satsaydım keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsansss

quote:

Bir şey soracağım. Ons değeri düşünce neden halen altının TL bazında gram değeri artıyor?

dolar yükselişte olduğu için. dolar fiyatı*altının ons fiyatı / 31.103=altının gram fiyatını verirr

Bilgi için teşekkürler. Peki bu 31.103 değeri hep sabit midir? Değişkense neye göre ya da ne zaman değişir?
  • quote:

quote:

quote:

Bilgi için teşekkürler. Peki bu 31.103 değeri hep sabit midir? Değişkense neye göre ya da ne zaman değişir?

sabittir
  • quote:

quote:

quote:

O Dğer hep sabit 1 ONS altın= 31.106 gram altına eşittir

• Arkadaşlar bence bu tarz günlük değişimlerde kaşınmamak lazım.

Fazla da üzülmeyin. Önemli olan mutlaka büyük bir düşüş yaşanacak ons fiyatında. İşte bunu kaçırmamak lazım
  • Bir kısım malı kar elde edip çıkmıstım, 101 den alınırmı trekrar kararsız kaldım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar bence bu tarz günlük değişimlerde kaşınmamak lazım.

Fazla da üzülmeyin. Önemli olan mutlaka büyük bir düşüş yaşanacak ons fiyatında. İşte bunu kaçırmamak lazım

çok doğru büyük oyuncuların bence kat satışları arddından alışların geleceğini düşünüyorum
  • 1758 olduk hayırdır panpalar ne oluyoz :D
  • 
Sayfa: önceki 304305306307308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.