Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88.161
Cevap
905
Favori
3.573.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış bu sefer boş değil gümüş ile beraber çıkıyor.Maalesef gözümüzün önünde çıktı trene binemedik:)

Edit: Gram/tl'de hala dünkü seviyeye gelmiş değil.Dün 96tl'den bozum yapılabiliniyordu. Eğer çıkış devam ederse 1672>1683>1697 ilk direç seviyeleri. Dünden beri 1662'yi geçmeye çalışıyordu biraz önce geçti bakalım 1672'de ne kadar oyalanacak.Aldatmaca bir çıkışta olabilir temkinli olmakta fayda var.Ben izlemedeyim şuan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 12 Nisan 2012; 17:02:38 >
  • Ya arkadaş bende daha düşecek diye bekliyordum bir anda ne oldu öyle ya
  • Dananın kuyruğu bu gece Çin'den gelen verilerle ve yarın akşam Bernanke'den sonra kopacak asıl. Ben yükselişin devam edeceğini düşünüyorum. Düşünüyorum değil de umuyorum diyeyim YTD.
  • 96 TL den bozdurmuştum evvelki gün:) düşsün yeniden alayım diyordum birden çıktı:) sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurumnazimim

quote:

Orijinalden alıntı: vagojeo

Forumun önceki sayfalarını okumaya çalışıyorum ama çok fazla yorucu oluyor. Biri ban lütfen anlayacağım dilde bir açıklama yapabilir mi? Bazıları dolar ile altın almayı daha karlı olarak görüyor. Fakat ufak karlar için bu durum geçerli veya anlık karlar için anladığım kadarıyla. Ben TL ile alma niyetindeyim açıkçası, ne önerirsiniz? Birde Kuveyt Türk hesap işletim ücreti almıyormuş. Sizce bu bankayla çalışmalı mıyım? Birde altının ONS fiyatını mı yoksa gr fiyatını mı takip etmeliyim. Anladığım kadarıyla dolar ile alırsam ONS TL ile alırsam gr fiyatını takip edecem. Ayrıca anlık takip edebileceğim bi site önerir misiniz.

http://goldprice.org/ sol üstten sırasıyla GOLD TR g seçersen online güncelleniyor

Teşekkürler. Peki dolar ile alalım altını TL ile mi? Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

Çıkış bu sefer boş değil gümüş ile beraber çıkıyor.Maalesef gözümüzün önünde çıktı trene binemedik:)

Edit: Gram/tl'de hala dünkü seviyeye gelmiş değil.Dün 96tl'den bozum yapılabiliniyordu. Eğer çıkış devam ederse 1672>1683>1697 ilk direç seviyeleri. Dünden beri 1662'yi geçmeye çalışıyordu biraz önce geçti bakalım 1672'de ne kadar oyalanacak.Aldatmaca bir çıkışta olabilir temkinli olmakta fayda var.Ben izlemedeyim şuan...

doların gerilemesi onsun artması tl de dünkü seviyeyi dengeledi.
    umarım tren bizi almadan gitmez:)
  • Dolar Geri çekiliyor !
  • Arkadaş hep böyle kritik son dakika anlarında oluyor bankalar kapanmadan satsakmı beklesekmi karar veremeden seans bitiyor resmen işkence :) Satmıyorum bugün de kalsın
  • ne oldu öyle 60 derken 70 i görmüş
  • 1675.25 +14.95 (+0.90%)

Ne olduğu hakkında bilgisi olan varmı? Geceyi sarıkızla geçirmelimi yoksa kaçış vaktimi?
  • 1674...hala yükseliyor...
  • quote:

Atılım Murat ‏ @atilimmurat

Bu gece aciklanacak Cin buyume verisinin %9 oldugu soylentisi. Beklenti %8.4. AUD'daki patlamanin bir nedeni de bu.

Galiba çıkışın nedeni bu söylenti.Takip edenler hatırlayacaktır, çin büyüme tahminini düşürdüğü zaman altında satış gelmişti.Şimdi bu söylenti eğer gerçekse ödünç verdiği fiyatları geri alması gayet doğaldır
  • altın bankalarda döviz gibi işlem görmeye başayınca al-sat yapa yapa altının da altınlığı kalmadı galiba. yükselmesi lazım yaz sezonu falan deniyor ama hiç hareket yok. artık ne olacak bu altının hali demeye başladık. dur bir de bi fiyakalı tahminde bulunayım.

dolardaki anlık yükselişlerin baz alındığı dow jones ve bruce wills borsalarındaki ara makas fiyatlarının parite miktarlarının, direncin yukarı ibre göstermesiyle aşağı yansımalarının tümevarımsal hezeyanları sonucu altın bu halde. başlangıç için fena değil he.
  • Bu Akbank cep şubesinden gecen ay altın alım satımı yapmıştım ancak simdi giriyorum altın yok kaldırdılar mı acaba bendemi bir problem var Su an Akbankta altın ne kadar acaba
  • arkadaşlar yeridir umarım size bişey sorucam..

elimde 80binlira faizde olan para var. faizi dolunca altın hesabına yatırmayı planlıyorum.. arkadaşlardan ilen duyduğum en kazançlı hesap kuveyt türkün altın hesabı varmış.. bilgisi olan varmıdır acaba bu hesapla ilgili.. birde bana 3-6 aylık vadelerde ne kadar bir getiri sağlar bu hesaplar..?
  • Riski göze alamadım, hazır kara geçmişken 95,74 ten kaçtım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Atılım Murat ‏ @atilimmurat

Bu gece aciklanacak Cin buyume verisinin %9 oldugu soylentisi. Beklenti %8.4. AUD'daki patlamanin bir nedeni de bu.

Galiba çıkışın nedeni bu söylenti.Takip edenler hatırlayacaktır, çin büyüme tahminini düşürdüğü zaman altında satış gelmişti.Şimdi bu söylenti eğer gerçekse ödünç verdiği fiyatları geri alması gayet doğaldır

Bu konun etkisi ile Çin'de yeni bir parasal genişlemeden söz ediliyor tabi bununda altına pozitif etkisi yansıyacaktır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForZ4 -- 12 Nisan 2012; 18:13:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Riski göze alamadım, hazır kara geçmişken 95,74 ten kaçtım.

En iyi kar cepteki kardır..
  • altın toplama günlerinde işçilik düşülüyor mu arkadaşlar o konuda tam açıklama gelmedi?
  • 96.17 den kactim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23122313231423152316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.