Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21652166216721682169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dovizdestek.com/DovizDestek.aspx

buradaki linke üye olan var ı?
    By_Xenon nun belirttiği twitter da vardı, sinyaller falan var sanki iyi gibi, benzer bir sinyalleri nerde bulabiliriz?

ayrıca, buradaki Forex zerinden alım-satım farkı olmadan yapıyor sanırım.

sizce nasıldır?
  • Bence dolar şu an için altından daha cazip gözüküyor altın bi türlü 1780 direncini kıramadı aşağı yönlü bir hareket olabilir aman dikkat arkadaşlar
  • 95 gram var elimde satacak gibiyim ben ama tedirginim.İşlerde çok yoğun bi patlarsa tam patlar.
  • Evet bu kadar hareketli ortamda daha fazla dışarıda bekleyemedim 1.7650'den 20.000 dolar aldım vatana millete ve cebime hayırlı uğurlu olsun amin amin amin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

Evet bu kadar hareketli ortamda daha fazla dışarıda bekleyemedim 1.7650'den 20.000 dolar aldım vatana millete ve cebime hayırlı uğurlu olsun amin amin amin

http://www.dovizdestek.com/Message.aspx?ID=5052
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForZ4

quote:

Evet bu kadar hareketli ortamda daha fazla dışarıda bekleyemedim 1.7650'den 20.000 dolar aldım vatana millete ve cebime hayırlı uğurlu olsun amin amin amin

Hocam verdiğin link benim işyerinde açılmıyor ne yazıyor bi söylermisin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForZ4

quote:

Hocam verdiğin link benim işyerinde açılmıyor ne yazıyor bi söylermisin

quote:

Bugünün en önemli verisi ABD haftalık istihdam başvuru rakamları. Saat 15.30'da yayımlanacak bu verinin beklenenden farklı gelme derecesine göre piyasada dalganlamalar olacaktır. Çeşitli senaryolara göre EURUSD paritesi için bazı yatırım stratejilerini sizler için hazırladık.

Geçen hafta gelen başvuru rakamları 348 bin olarak 2008 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyede gelmişti. Bu hafta ise bu rakamın bir miktar artarak 352 bin olarak gelmesi bekleniyor. İşte çeşitli senaryolar;

i) 345 bin - 360 bin arasında gelirse; beklentiler çerçevesinde diyebiliriz. Risk iştahı bir miktar artarak o sıradaki teknik direnç seviyesini kırmayacak şekilde alımlar getirebilir EURUSD paritesinde.

ii) 335 bin - 345 bin arasında gelirse; beklentiden iyi bir senaryo. USD'de değerlenme getirebilir ve EURUSD paritesinde satışlar en yakın teknik destek seviyesinin kırılmasına neden olabilir.

iii) 360 bin - 370 bin arası; beklentiden kötü bir senaryo ve EURUSD gelen alımlarla en yakın direnç seviyesini kırabilir.

İkinci senaryodan da daha iyi veri gelmesi gelen satışların bir kaç destek seviyesini kırmasına neden olabilir. Aynı şekilde üçüncü senaryodan da daha kötü veri gelmesi gelen alımların bir kaç direnci birden kırmasına yol açabilir. Bu bağlamda şunu hatırlatalım ki platformumuzda verdiğimiz teknik destek ve direnç seviyeleri önemli.

• dolarda beklediğimden altın hareketini kacırdım ama en azından elimdeki dolar an itibariyle kara gecti cok şükür. onsa hala güvenmiyorum :)
  • Off altın altı başı gidiyor arkadaş

Alış Satış
    USD 1.7590 1.7660
    EURO 2.3408 2.3492
    ALTIN 99.9937 100.6932
  • dolarları elden cıkardım küçük bir karla. gecen haftadan beri bekliyordum sessiz sessiz :)
    gelecek haberler kotu olabilir dolar için daha sagıdan alma sansı olabilir düşüncesi ile. TL deyim kafam rahat :)
    şimdi uygun yerden dolara girmeyi planlıyorum altın onsu cok yuksek aslında yuksekten ziyade tehlikeli. dikkat edelim degerler iyi gelir 1780 kıramazsa 1760 seviyelerine geri dönme ihtimali yüksek. bu nedenle altına arbitraj yapmadım.

takipte olalım
    YTD.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 23 Şubat 2012; 15:29:05 >
  • Baylar

"100.50 önemli direnç grafikte. kırarsa 105 deneyebilir.http://pic.twitter.com/8FKMwfbx
    pic.twitter.com/8FKMwfbx "

Diyor Umut Gümilcineli.

100.50 kırıldı satış ta.

Napçez şimdi
  • quote:

ABD'DE HAFTALIK İŞSİZLİK BAŞVURULARI 351 BİNLE DEĞİŞMEDİ, BEKLENTİ 355 BİN
    ABD'DE DEVAM EDEN İŞSİZLİK MAAŞI BAŞVURULARI 3 MİLYON 392 BİN OLDU, BEKLENTİ 3.4 MİLYON-BN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_XenoN -- 23 Şubat 2012; 15:32:18 >
  • acaba arbitraj yapsak mı...Çıktıkça çıkıyor ons...1750 iken bu seviyelerden girilmez dedik 1780 oldu. 1800'e yolu var gibi sanki siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

dolarları elden cıkardım küçük bir karla. gecen haftadan beri bekliyordum sessiz sessiz :)
    gelecek haberler kotu olabilir dolar için daha sagıdan alma sansı olabilir düşüncesi ile. TL deyim kafam rahat :)
    şimdi uygun yerden dolara girmeyi planlıyorum altın onsu cok yuksek aslında yuksekten ziyade tehlikeli. dikkat edelim degerler iyi gelir 1780 kıramazsa 1760 seviyelerine geri dönme ihtimali yüksek. bu nedenle altına arbitraj yapmadım.

takipte olalım
    YTD.

1780 kırıldı...1800...sonrada 1820 yi bekelsek mi acep??
    105 tl olacak diyenler var eğer onsla birlikte dolarda bugunkü gibi destek verirse...YTD.Hayırlısı bakalım.Uzun süredir 100tl özleminide giderdik böylece ...belki yarın ...Pazarteside önemli ama biraz satılabilir mi??(Cepteki kar durumları)

• quote:

MOTORİN FİYATINA LİTREDE 7 KURUŞ ZAM GELDİ, ZAMLI TARİFE 24:00'TEN SONRA GEÇERLİ
  • arkadaslar degerler pozitif geldi euro ve ons ta biraz düşme görüldü.
    fakat partie korundugu için dolarda da gerileme var. paritede degişme olsaydı doların yukarı yonlu ahareketi beklenirdi ama tüm piyasalarda paritenin artması beklendiginden dolar tam tersi olarak TL bazında gerileyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

MOTORİN FİYATINA LİTREDE 7 KURUŞ ZAM GELDİ, ZAMLI TARİFE 24:00'TEN SONRA GEÇERLİ

Para kazandık ya.

Çıkarılacak acısı illaki..
  • Altın daha yukselir mi???

1800 test edilecek gibi…

ASYA almadı ama SATMADI DA..
    AB de almadı ama SATMADI DA..

ABD de dun aldığını bugun satar mı?????
  • 15,30 kur fiyatları

Alış Satış
    USD 1.7590 1.7660
    EURO 2.3398 2.3485
    ALTIN 99.9570 100.6407
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

kanka depom dolu :)
  • 
Sayfa: önceki 21652166216721682169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.