Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21672168216921702171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biraz sabretseydin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4
    Hocam 1.7650'den 20.000 dolar aldım iyi mi yaptım kötümü

Hayırlı olsun hocam.Geçen gün 1.75'ten almadığın zaman iyiki almamışsın demiştik, şimdi 1.765'den alım yapmışsın Ben hala bütçemin çoğunu kullanacağım zamanı sabırla bekliyorum...
  • sayfa hareketlenmiş tekrardan.. :)
    güzel oldu bu.
  • Dün 20:00 den sonra ons bir anda fırladı...bugunde ABD avrupa kapanana kadar bir şey yapmayacak gibi..Peki yine alacak mı ? Yoksa satacak mı? Satması için neden var mı?? İşsizlik verileri her geçen zaman Q3 ü desteklemiyor mu? YTD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A4

quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Bu konudaki kullanıcılar: By_XenoN, yigit_1991, koktay, Karizmatik Hoca, tncyoo, mayl, idemo, M1A4, burakoral, ouz77, ogunmas, MavericKFive, fatih212006, mcakir37, kofmaniac, rapidturkey, VectrAirliness, LorD_KeNNy, canmalkan, tarikosman7, gorefest_nl, msmmsm, helluri, mondschein66, geniusatplay
    32 kayıtlı üye, 14 misafir

Hocam 1.7650'den 20.000 dolar aldım iyi mi yaptım kötümü

dostum ben elimdeki dolarları 1,7610 dan cıkardım :)
    onsun gerileyecegine tüm kalbimle inanıyorum

• bunlar güzel günler
    çin hindistan ve rusya abd bonolarından çıkıp altına geçiyor. dünyada dolardan kaçış var çaktırmadan. abd merkez bankası daha 5-6 trilyon dolar basmak zorunda 1-2 yıl içinde. bunlar hep karşılıksız para ve artık çin doydu buna. 3-4 yıl içinde büyük bir dolar çöküşü ve altın yükselişi görücez. o kaos da faizler artırılmak zorunda kalacağı için sürekli cari açık ve dış finansman ile yaşayan bizde o arada eziliriz büyük ihtimalle.
    YTD....
  • Bu akşam dolarmı onsda mı kalalım ?
  • Altında Yarını bekleyeceğim büyük ihtimalle biraz yarın biraz da pazartesi satış olabilir kendimce....Riski alan martın ilk haftasına kadar bekler...YTD.
    189 dan aldığım gümüşü 196 dan çıkarrtım Allah berekt versin.1 ay beklediğimide oluyor ama kısa vadede gümüş iyi getiriyor...YTD.
    Edit:197 oldu.Sağlık olsun...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilto -- 23 Şubat 2012; 17:27:10 >
  • >openClose
    Döviz / Altın
    Alış Satış
    USD 1,7600 1,7700
    EUR 2,3403 2,3536
    GBP 2,7628 2,7785
    ALT 100,6360 101,4100

Son güncelleme: 23/02/2012 17:53:28

Bu rakamları epey özlemiştik forum olarak. Yalnız her zamanki gibi bekleyen taraftayım.. Ulan dolar bağladın elimizi ayağımızı..
  • Aradığım konu burdaymış arkadaşlar :)

Elimde 23-24 bin liralık altın var
    eylülde düğündeki ganimetim...

Önümüzdeki hafta başında araba alacaktım
    Bozduracağım mecbur
    Geçen hafta üzülmüştüm düşük diye

Şimdi nerdeyse ilk değerine geri geldi.

Ne zaman bozdurayım yarın (cuma) mı yoksa önümüzdeki hafta başını bekleyeyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 23 Şubat 2012; 18:03:12 >
  • Deflasyon riski ile altın arasında nasıl bir bağ var dır? Yarınki önemli veriler nelerdir?
  • Makas açıldı.Artık yarına bakacağız...İyi akşamalr herkese..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

Aradığım konu burdaymış arkadaşlar :)

Elimde 23-24 bin liralık altın var
    eylülde düğündeki ganimetim...

Önümüzdeki hafta başında araba alacaktım
    Bozduracağım mecbur
    Geçen hafta üzülmüştüm düşük diye

Şimdi nerdeyse ilk değerine geri geldi.

Ne zaman bozdurayım yarın (cuma) mı yoksa önümüzdeki hafta başını bekleyeyim mi ?

Benim fikrim altın bir müddet yatay gider. Ondan sonra düşmeye başlar. Cuma ile P.tesi arasında çok fark olacağını sanmıyorum.
  • Altın satılıp araba alınmaaaaaaaaaaaaz!

Gayrimenkul desen neyse.Akıllı olun.
  • Yoğun iş olaylarından sonra , beyler bayanlar sizinleyim , bugün büyük artıştan sonra , garantideki sarı kızla vedalaştım , 97,86'den aldığım sarı kızla 100,37'den vedalaştım . Şuan başka bankada yüzde 10 Sarı kız , yüzde 90 TL 'deyim .
  • Çıktı...Çıktı...Çıktı...Yakında geri gelecektir ons ama çokda değil...hedef yine yükseklerde...yarın kapanış 1790 ın üzerinde olur vede pazarteside bunun üstünde açılırsa 1800-1850 aralığı görülebilir......YTD....
    Sonra Geri dönüş başlar.Zaten aşamassa 1800 leri kar satışları gelecektir....YTD ....101-103 aralığından satmayı düşünüyorum.....Riski seven marta kadar bekler.......YTD.....Kar cebe yakışır.
  • Bir kaç ay önce 102'den 5000 TL ile girmiştim.
    Başbaşa gelmek üzereyim, kaçta vakti yaklaştı gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

Altın satılıp araba alınmaaaaaaaaaaaaz!

Gayrimenkul desen neyse.Akıllı olun.

Gayrimenkul de alınmaz aslında..

Ben ev alırken bozdurmuştum. Şu an pişmanım çünkü altın yükseldi. O zaman 35 değil de bi 40-50 tl kredi çekse idim, o zaman konut oranı 0,85 idi, çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

Çıktı...Çıktı...Çıktı...Yakında geri gelecektir ons ama çokda değil...hedef yine yükseklerde...yarın kapanış 1790 ın üzerinde olur vede pazarteside bunun üstünde açılırsa 1800-1850 aralığı görülebilir......YTD....
    Sonra Geri dönüş başlar.Zaten aşamassa 1800 leri kar satışları gelecektir....YTD ....101-103 aralığından satmayı düşünüyorum.....Riski seven marta kadar bekler.......YTD.....Kar cebe yakışır.

geri dönmeden elden çıkarmam lazım, 98,8140 tan alım yapmıştım garantiden 101-102 den bozdurursak azda olsa kar bırakıcak inşaallah ..
  • ya garanti 99 küsürden alıyor 103,2'den satıyor doları da 1.80 yapmışlar neden alış 1.75.
  • 
Sayfa: önceki 21672168216921702171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.