Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (2166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.577.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21642165216621672168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    subat 2012de 97,5ten

alımlarım
    altın az daha yukselse artıya geçecek
    hadı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatik Hoca

quote:

Günaydın arkadaşlar, ons'un dolar fiyatı yükseliyor ama bir de euro ve sterlin fiyatlarına bakmakta fayda var:)

Euro > Ons: 1920$ iken, Euro fiyatı : 1320€
    Sterlin > Ons: 1920$ iken, Sterlin fiyatı: 1152 Gbp

Şuan ise;

Euro > Ons: 1775$, Euro fiyatı : 1340€
    Sterlin > Ons: 1775$, Sterlin fiyatı : 1130 Gbp

Ne demek yani bu? euro mu alalım?

Demek istediğim dolar bazında geçtiğimiz yaz 1920 seviyesinde yaşanan zirve, diğer ülke para birimlerinde yeniden yaşanıyor. Mesela bizdeki zirve nasıl 110tl ise, eurodaki zirve 1.320 euro idi.Şuan o zirve geçilmiş durumda. Alınıp satılmaya birşey diyemem ama bu noktalarada dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum...

SAnki "gel gel " stratejisi oluyor ..

Ama o kadar korkarak bakıyorum ki. Anlatamamm. 2000 Tl nin acısı daha geçmedi :)

• Altın geçtiğimiz kurban bayramında 1804$ seviyesine geçemeyerek geri düşmüştü.O seviyeden sonraki tepe seviyesi ise geçtiğimiz haftaya kadar 1764$'dı. Aralık ayının başında gördüğü 1764$'ı şuan geçmiş durumda.Hedef doğal olarak 1804$ görünüyor, ama o seviyeye gelir mi, gelirse de hemen sert bir satışa geçer mi? Şuan ons yatay seyrediyor bir haber gelmediği sürecede satışa geçmez gibi.Öğleden sonra gelecek verilere bakmakta fayda var:)

Birde twitter'da bazı uzmanları takip etmekte fayda var.Özellikle atılımmurat ve uluç şıkyıldız'ı.Bizim gibi insanları(küçük yatırımcı:) aşan durumlarda bilgilendirici oluyorlar...

quote:

https://twitter.com/#!/ulucsi
    https://twitter.com/#!/atilimmurat
    https://twitter.com/#!/danlevent1970
    https://twitter.com/#!/UmutGumulcineli
    https://twitter.com/#!/DovizDestek

• Eur/usd paritesi 1.33'ü geçti şuanda. 1.3307'ye kadar yükseldi devamı gelebilir gibi duruyor.Yalnız borsamız 2 gündür çok düştü, aslında bu altında ve dolarda olanlar için iyi bir şey ama bizim gibi tl'de bekleyeneler için ise biraz kötü bir durum:)
  • 1781.05
  • quote:

11:00 ALMANYA'DA IFO GÜVEN ENDEKSİ ŞUBAT'TA 109.6'YA ÇIKTI (BEK: 108.8)

Eur/usd 1.3330'a kadar çıktı.Doğal olarak altında da hafif yükselme var...
  • Gümüş fırladı.Onsta eşlik ediyor 1800*1820 aralığını görecek gibi yarına kadar? NE dersiniz? Hala satış için bekliyorum...YTD.
  • 1800ü zorlanarak da olsa test edecek gibi
    YTD
  • bir kaç gün önce 97 den 3000 liralık almıştım şu an 3000 liralık tapu masrafım yüzünden çıkmak zorunda kaldım 100 liradan.
  • quote:

Pivot: 1.3200.

Most Likely Scenario: LONG positions above 1.32 with 1.329 & 1.332 in sight.

Alternative scenario: The downside breakout of 1.32 will open the way to 1.3175 & 1.3135.

Comment: the RSI is supported by a rising trend line.
    />

Grafik gerçekleşmiş durumda Birazdan yeni grafiği verdikleri zaman bende siteye eklerim...
  • Yabancı yatırımcılar borsamız üzerinde spekülatif hareketlerde bulunmaya başladılar yine. Mesela Avrupa borsaları %1'e yakın yükseliş içerisinde, bazı adiler yüzünden bizim borsamız %0.30'a yakın ekside seyrediyor...
  • satsam mı ya
  • Dolar için bir grefikleri varmıdır acaba
  • Ay sonu sanırım 29 undaki tahvil alımıyla dolarda da artış olabilir mi? Hem bu onsa yarar mı zarar mı? Öyle görünüyor ki martın ilk haftasına kadar onsu veya altını tl olarak yukarıda tutacak sebepler var.... Bakalım 15:30 verileri 1800 yaptıracak mı?yoksa geri mi alacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

Dolar için bir grefikleri varmıdır acaba

Hocam site ingiliz sitesi olduğu için türk lirası ile ilgili herhangi bir yorum bulunmuyor.Ama eur/usd grafiğinden yön tahmininde bulunabilinir.Yalnız şöyle bir şey var sitenin verdiği gbp ve jpy tahminlerini forex'te uyguladım, şuan 32.00 pips eksideyim:) Grafiklere fazla güvenmemek lazım sadece fikir almak açısından değerlendirilmeli bence...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: y@s@r

Dolar için bir grefikleri varmıdır acaba

Hocam site ingiliz sitesi olduğu için türk lirası ile ilgili herhangi bir yorum bulunmuyor.Ama eur/usd grafiğinden yön tahmininde bulunabilinir.Yalnız şöyle bir şey var sitenin verdiği gbp ve jpy tahminlerini forex'te uyguladım, şuan 32.00 pips eksideyim:) Grafiklere fazla güvenmemek lazım sadece fikir almak açısından değerlendirilmeli bence...

Teşekkür ederim bende zaten fikir edeinme acısından bakayım dedim. eur/usd yi takip edsek zaten dolarında az cok ne olacağını anlarız.
  • 1780i kıramıyor.Kaçtır deniyor ama kendini üste atamıyor. 177*de yataya geçti Ons.
  • kuveyttürkten takip ediyorum altın bir ileri bir geri yapıyor 96.98den aldıgım altını 99.48den sattım beklemeye gectim var mı tavsiyeniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

1780i kıramıyor.Kaçtır deniyor ama kendini üste atamıyor. 177*de yataya geçti Ons.

15:30 u bekliyordur....Nazlanıyor yaniii.Dün alan ABD bugun satar mı???
  • quote:

EUR/USD intraday: supported by a rising trend line.
    Pivot: 1.324

Most Likely Scenario: Long positions above 1.324 with targets @ 1.334 & 1.3375 in extension.

Alternative scenario: Below 1.324 look for further downside with 1.32 & 1.3175 as targets.

Comment: the RSI is supported by a bullish trend line.

/>

quote:

GOLD (Spot) intraday: the bias remains bullish.
    Pivot: 1768.00

Most Likely Scenario: LONG positions above 1768 with targets @ 1781 & 1790.

Alternative scenario: The downside breakout of 1768 will open the way to 1760 & 1750.

Comment: the price remains on the upside and is challenging a resistance.
    />

Artık kritik noktalardayız, grafiği fikir vermesi açısından verdim.Gönlünüzden geçene göre hareket edin, grafik yukarı gösteriyor diye alım yapmaya çalışmayın:)

• 
Sayfa: önceki 21642165216621672168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.