Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88.161
Cevap
903
Favori
3.574.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben çıkıyorum %40 ile.allah bereket versin...pazartesi-salı gibi düşerse tekrar alış yaparım.84TL yeterli alış için bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

buradan bile almadığınıza pişman olacaksınız :)

Tek pişmanlığım 1470 den aldıktan sonra 1540 da satmak ki 160 dolar kar ile sattım en büyük hatam o oldu
    yonsa 1560 seviyelerinden buraya kadar geleceğini kimse net tahmin edemezdi.

neyse ben düşmesini bekliyorum. isteyen alır istemeyen almaz
  • atalay kardeş çıkma pişman olursun bu ateş 100 kadar durmaz
  • dolar bilinçli olarak artırılıyor 2 liraya dayanacak bu kime yarıcak tabiki türkiyeye neden ithalat azalıcak ürünlerin fiyatları artıcak cari acık düşecek bence böle olucak
  • merhaba 100 adet çeyrek altın bozduracam en pahalıya nerden bozdurabilirim ? birde şöyle sorum olucak 20 tanede cumhuriyet altını var kulpsuz hangisini bozdurayım ? çeyrekmi bozdurayım cumhuriyetlerimi ? hangisini elimde tutayım 12000 tl falan para lazım ??? Paylaş:
  • henüz çıkmadım ama çıkacağım.saat 6 olmadan çıkışı göreceğim.Pazartesi-salı ilk alış yaptığım fiyatlara bile düşse alışı gerçekleştirim tekrar...düşmezsede canı sağ olsun:)
  • pazertesi çinden altın alımı bekliyorum fiyat dahada tırmanacak
  • tez_tex kardeş sabah satsa idi sattığı fiyata alamayacaktı .Kardan zarar edecekti.
    Şimdi satsa tahminim 900 tl kardadır. Herkese hayırlı işler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyrun2005

merhaba 100 adet çeyrek altın bozduracam en pahalıya nerden bozdurabilirim ? birde şöyle sorum olucak 20 tanede cumhuriyet altını var kulpsuz hangisini bozdurayım ? çeyrekmi bozdurayım cumhuriyetlerimi ? hangisini elimde tutayım 12000 tl falan para lazım ??? Paylaş:

kuyumculara git gez hangisi işine gelirse bozdur 3 ve 4 tl aşağısına alıyorlar. ben sana bişi söyleyimmi altını bozdurma kıyamıyorum :) farketmez hepsi altın hangisini bozduracağın

bu cuma 88 yakalayamadı birdahaki hafta hedef 90 -92 :) arası :) şakaya pek dalgalı napıca belli diil arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gprsnedir -- 21 Temmuz 2011; 17:56:01 >
  • Pazartesi bir düzeltme hareketi bekliyorum. İnşallah yemlenmeyiz. Biz alırız o düşer :)
  • quote:

pazertesi çinden altın alımı bekliyorum fiyat dahada tırmanacak

kesin bir bilgimi yoksa sadece kendi fikrin mi ?
  • TEZ_TEX köşelik oldu. Buralara uğradığıda yok :)
    Dolar çıkıyor ons bari düşsede alım yapabilsek. Altını bozdum altın fırladı. Dün doları bozdum bugün o fırladı. Çok güzel fırsatlar kaçtı.
  • an itibari ile çıktım arkadaşlar.allah bereket versin tavandan almış olsamda ikinci tavadan satarak kara geçtim dolarında yardımını unutmamak gerekir tabi:) pazartesi-salı küçükte olsa bi düşüşün ardından bi %40 alım daha yaparım...herkese bol kazançlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

TL ile alanlar için kaç gündür aynı. Dolar düştü çıktı, ons düştü çıktı ama TL hep aynı seviyede. 1-2 lira düşse alacağım.

O yüzden dolarla alıp satıyoruz ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sear

quote:

TL ile alanlar için kaç gündür aynı. Dolar düştü çıktı, ons düştü çıktı ama TL hep aynı seviyede. 1-2 lira düşse alacağım.

Sear usta hoşgeldin görüyormusun ekranlar hep kırmızı yanıyor bize dün 5000 dolar bozdum TL'ye geçtim hayırlı iş için bugünde 5000 bozacaktım sonra vaz geçtim
    Dur bakam vardır bir hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalay3650

arkadaşlar sabah zarardaydım şimdi bi girdim nolmuş altına böyle:) 85.792tl gibi tavan bi fiyattan aldığımı düşünürken şimdi kardayım...çıksam mı acaba:) çıkarsam buradan tekrar giremem diye korkuyorum.%40lık alım yapmıştım %60 hala beklemede...

Aynı paradan almışız, ben %100 girdim çıkmayıda düşünmüyorum
  • quote:

merhaba 100 adet çeyrek altın bozduracam en pahalıya nerden bozdurabilirim ? birde şöyle sorum olucak 20 tanede cumhuriyet altını var kulpsuz hangisini bozdurayım ? çeyrekmi bozdurayım cumhuriyetlerimi ? hangisini elimde tutayım 12000 tl falan para lazım ??? Paylaş:

Ne farkeder ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

quote:

quote:

Sear usta hoşgeldin görüyormusun ekranlar hep kırmızı yanıyor bize dün 5000 dolar bozdum TL'ye geçtim hayırlı iş için bugünde 5000 bozacaktım sonra vaz geçtim
    Dur bakam vardır bir hayır

Dostum hatırlarsan bi ara dolar 1,6570 ın üzerinde tutunursa 1,73 e gider demiştim. Şu an onu yaşıyoruz. Satmasının keşke. Ben %20 tl de biraktim gerisi hep döviz. Ve şu an altından daha çok kazandiriyor. 1550 lerde sattığımız altından kazanacağımı diğer dövizlerden telafi ettim sayılır.
    TL ye dönmek için önce merkez bankasının faiz arttırması lazım. O da yıl sonuna kadar mümkün gözükmüyor.
    Isviçre frangı, japon yeni, dolar, ruble, zloti yükseliyor. Bunlarda «al unut düşünce yine al» politikasını benimsedim.
    Altın için tl ile almak çok mantıksız görünüyor. Ama uzun vade için mantıklı. Dolar ile 1580 i aşağı kıramadı. Ama 1610 u da yukarı kiramıyor. Düştüğü an alacam. Düşmezse de alabilirim. 2 Ağustosu bekliyorum. 2 ağustosa kadar da çok sert bir yükseliş beklemiyorum.

Edit: hayırlı iş içinse yapacak bişey yok. :-))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 22 Temmuz 2011; 18:42:56 >

• quote:

dolar bilinçli olarak artırılıyor 2 liraya dayanacak bu kime yarıcak tabiki türkiyeye neden ithalat azalıcak ürünlerin fiyatları artıcak cari acık düşecek bence böle olucak

Doğru.
    Yüksek kur politikası uygulanıyor. Bunu sağlamak için TL'de düşük faiz uygulanıyor.
    Ama 2 tl çok o kadarını ekonomimiz kaldıramaz.
    Şu anda veriler 1.73 sonra da 1.80 i görebileceği yönünde. Ama daha fazlası için bekleyip görmek lazım. Şu anda bişey söylemek için erken.
  • quote:

quote:

Ne farkeder ki...

100 çeyrek 14.000 tl civarında bir para eder. Bunu 1 kuyumcuda cıkarıp kolay kolay vermez işine gelmez.
    kuyumcuların pek sevmediği bir olaydır bu .
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.