Şimdi Ara

DH'ye Bedava ALTIN - DÖVİZ Danışmanlığı (1064. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
88.166
Cevap
903
Favori
3.688.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By_XenoN

quote:

Orijinalden alıntı: sear

David Passig (İsrailli Profesör, Fütürist) an itibariyle şöyle diyor:

2012'de daha derin bir ekonomik kriz çıkacak. Bu kriz 2020 ye kadar sürecek. Krizden çıkış Ortadağu'daki bir savaş ile olacak.

Programı bende izledim yiğit bulut bile bu adamın söylediklerini rüyasında görmemiştir o derece ileri şeyler söyledi

bu da 5000 yıllık ortadoğu haritası:

paddedshellyoutube
    Imperial History of the Middle East - 5,000 years in 90 seconds
    http://www.youtube.com/watch?v=2iVXPqnoC_A
    Banka: Garanti Bankası ve Finansbank. || Şu anki portföy: %80 BORSA,  %14 TL, %4 DOLAR, %2 ALTIN ||Bir önceki portföy: %77 BORSA, %8 PETROL, %11 TL %4 ALTIN || Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir. || Twitter DH Altın || ACER ASPIRE TIMELINE 1810T Core 2 Duo SU7300 ULV - 11.1" - 128 GB OCZ Vertex 4 SSD 320 GB HDD - 4 GB RAM || GOOGLE Nexus 7 16 GB || SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9500 || AMD Athlon 64 3000 - DFI LanParty Ultra nF4 - 1GB Kingston Ram (2x512 DDR400) - SATA RAID 80 X 2 - GIGABYTE GeForce 6600 128MB - NEC 3540A DVD WRITER - FEEL HURRICANE 400W- LG T730H FLAT

• beyler anlamadıgım birşey var o ki gece biz şekerden altın alamıyoruz peki neden makas farkını açıyorlar ? kim alabilip satabiliyor ki ??
  • hala maldaymı yüzüm gülecek midir nedir :) sabaha bakalım nasıl bir acılıs yapacagız zararımı cıkardıgım an satarım bu sıralar gördüğüme göre sanki destekli yüsekliş değil gibi. ayrıca bütcesi sizinkilere nazaran daha düşük biri olarak gümüş&bakır bugday soya fasulyesi yer elması, kuş üzümü gibi şeylerde alım satım yapmayı dusunmeye basladım :)

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

hala maldaymı yüzüm gülecek midir nedir :) sabaha bakalım nasıl bir acılıs yapacagız zararımı cıkardıgım an satarım bu sıralar gördüğüme göre sanki destekli yüsekliş değil gibi. ayrıca bütcesi sizinkilere nazaran daha düşük biri olarak gümüş&bakır bugday soya fasulyesi yer elması, kuş üzümü gibi şeylerde alım satım yapmayı dusunmeye basladım :)

Hocam bende maldayım ama tetikteyim,kar satışları gelebilir uyanık olmak lazım derim..zarar etmeyecek şekilde satılıp düşünce güzel yerlerden alınabilir tekrar..

Orijinalden alıntı: KMLSNY

quote:

hala maldaymı yüzüm gülecek midir nedir :) sabaha bakalım nasıl bir acılıs yapacagız zararımı cıkardıgım an satarım bu sıralar gördüğüme göre sanki destekli yüsekliş değil gibi. ayrıca bütcesi sizinkilere nazaran daha düşük biri olarak gümüş&bakır bugday soya fasulyesi yer elması, kuş üzümü gibi şeylerde alım satım yapmayı dusunmeye basladım :)

Hocam bende maldayım ama tetikteyim,kar satışları gelebilir uyanık olmak lazım derim..zarar etmeyecek şekilde satılıp düşünce güzel yerlerden alınabilir tekrar..

biz şekerbankta oldğumuz için yatıştayız

• dolar böle olduktan sonra yüzümüz tam gülemeyeckkk dolar 1,82912 altın ons 1676,1
    100.998 den aldıgım zarar ettirmişti

100 TL olursa zararımı cıkarıyorum aksi taktirde tırt :)
    100.998 den aldıgım zarar ettirmişti

Dolar düşük hocam 98.5..99 dan dönebilir altın satılıp uygun pozisyonda tekrar alınabilir...ve emin ol kar satışları gelecektir 1670 bilemedim 1.680 lerde..
    AMD Ryzen 9 9950x3D @Asus ROG Ryujin III Exteme Asus Crosshair X670E Extreme | MSI RTX 5070 ti Vanguard G.skill Tridentz RGB 2x16GB DDR5 6000CL3038 SAMSUNG 980 Pro M2 SSD Asus ROG Helios 1TB QNAP TS 464 @ 16 TB ASUS ROG Thor 1200w Platinium Corsair K95 Logitech G502 // Lightspeed @Steelseries mass
  • keşke geceleri de alım satım yapılsa.1683ü gördü ons.
  • Ons yükselirken dolar düşüyor.

Hadi iyi geceler...
    Banka: Garanti Bankası ve Finansbank. || Şu anki portföy: %80 BORSA,  %14 TL, %4 DOLAR, %2 ALTIN ||Bir önceki portföy: %77 BORSA, %8 PETROL, %11 TL %4 ALTIN || Yoğun istek üzerine "DH ye özel DÖVİZ danışmanlığı" başlığı hizmete girmiştir. || Twitter DH Altın || ACER ASPIRE TIMELINE 1810T Core 2 Duo SU7300 ULV - 11.1" - 128 GB OCZ Vertex 4 SSD 320 GB HDD - 4 GB RAM || GOOGLE Nexus 7 16 GB || SAMSUNG GALAXY S4 GT-I9500 || AMD Athlon 64 3000 - DFI LanParty Ultra nF4 - 1GB Kingston Ram (2x512 DDR400) - SATA RAID 80 X 2 - GIGABYTE GeForce 6600 128MB - NEC 3540A DVD WRITER - FEEL HURRICANE 400W- LG T730H FLAT
  • altının fiyatı değerlere göre 98.84 civar ıoluck bırakın bırı benı duldursunnnnn atlıycm camdan dolar 1.82981 e gerılıoooo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gülşenn -- 11 Ekim 2011; 8:23:26 >

Orijinalden alıntı: gülşenn

Az önce okuduğum bir cümle, "boğa merdivenlerden yukarı çıkar, ayı pencereden aşağı atlar."

günaydın herkese...
  • 
Sayfa: önceki 10621063106410651066
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.