Bildirim
DH XBOX 360 Topluluğu/ XBOX 360'a Dair Herşey (20. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ekelyebilirsiniz.
gamertag: hknrgn
xbox 360 elite 120 gb PAL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi force be with you -- 16 Mart 2010; 13:48:00 >_____________________________ -

Benide ekleyin. Elite pal._____________________________ -
Selamlar,
Eski xbox oyunlarını xbox 360 ta oynayabiliyormuyuz?
teşekkürler.
hakan_____________________________ -
Benide Ekleyinn...
TIRIKNINJA1905 .. .... ... Xbox 360 Arcade 120 GB PAL_____________________________ -
Kardeşim. Benide eklermisin Xbox360 Arcade Jasper 250GB Hdd - GT: AaXRoN

_____________________________ Cooler Master HAF RC-912 Plus Performans Kasası |Foxconn A7DA-S AMD 790GX|AMD Phenom II X4 955 Black Ed. |MSI R6950 Twin Frozr II/OC|Team Xtreem Dark 8GB DDR3 1600MHz CL9|OCZ Agility 2 90GB 2.5 SSD|High Power Absolute 850W|ACER 21.5" Full HD|Altec Lansing FX5051 5.1| -
Ben de buradayım... 250 gb arcade pal! :)

Get your own Gamercard Sig.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keep clubbin -- 22 Mart 2010; 1:33:36 >_____________________________
-
Gamertag:A T A K A N 5 3
120 gb elite pal saygılar_____________________________ -
-
benide eklersin
120 gb elite jasper pal_____________________________ -
En geç pzt xbox geliyor Arcade pal _____________________________ -
Beni de ekleyin,Xbox 360 Elite 120 gb
Gamertag:MarlendoTR_____________________________ Xbox Live Gamertag:Burak89 TR 2 -
benide ekleyin
xbox360 arcade. 60gb hdd, jasper
gamertag: xgzbrl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clexitt -- 12 Mayıs 2010; 19:34:25 >_____________________________ -
benide ekleyin.
GT: PoZiGaMeR
Xbox 360 Arcade Jasper_____________________________ -
-
selamlar bende xbox360 aldım elite jasper 120gb cihazım. ekleyin benide arkadaşlar
Gamertag : Xevren3
eklerseniz sevinirim esen kalın._____________________________ EvrenA Film / oyuncu / yönetmen / tasarımcı
TR PSN : turkoevo54
UK PSN : Uk_evren3
US PSN : evren3 -
xbox 360 jasper arcade gamertag : bahe 42
_____________________________ -
Kısa zaman içinde ps3ü satip 360 almayı planlıyorum acaba oyunları nerden bulabilirim orjinal alsam ? ARALda yeni oyunların hiç biri yok nepçez ? kredi kartım yok alamam shop to mhop to ! _____________________________ Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak. -
Gamertag: Strcinar
Beni de ekleyin..
Xbox Elite 120Gb Jasper._____________________________ -
Benide ekleyin arkadaşlar
Gamertag:ahmet
xbox arcade jasper PAL_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki