Şimdi Ara

...::: DH XBOX 360 LIVE SF IV TURNUVASI [2.TuR Birincisi Signore] :::... (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
215
Cevap
1
Favori
4.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki gün size PM göndermiştim, ulaştı herhalde. Size uygun olan saatler konusunda haber bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

@cobainn

Önceki gün size PM göndermiştim, ulaştı herhalde. Size uygun olan saatler konusunda haber bekliyorum.

turnuvaya benide alacaksınız demi bak bu sefer darılırım akşamları güzel kapısıyoruz
  • protherm arkadaşımızla maçımızı bugun yaptık, çok keyifli geçti gerçekten, ama sanş benden yanaydı

Arkadaşımızı da tebrik ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oytun666

protherm arkadaşımızla maçımızı bugun yaptık, çok keyifli geçti gerçekten, ama sanş benden yanaydı

ne şansı hocam dövdün resmen tebrik ediyorum
  • Duzenliyorum birazdan tabloyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: protherm

quote:

protherm arkadaşımızla maçımızı bugun yaptık, çok keyifli geçti gerçekten, ama sanş benden yanaydı

est. teşekkür ederim, arada oyanayalm yine

• düzenledim tabloyu..
  • quote:

quote:

Rezil ben sana böyle mi öğrettim

• fred78 arkadaşımızla maçımızı yaptık, kendisi beni dövmüştür anneme sölicem

Kendisini tebrik ediyorum, gerçekten iyi bir oyuncu kendisi
  • cobainn, Xbox360'ını PS3 ile takas ettiği için ve yeniden Xbox alması biraz sürebileceği için şimdilik turnuvadan çekiliyor.

Bu durumda benim 1.yedek olan MARODANA ile oynamam gerekiyor. Final maçı gibi olacak, çünkü BP'si 5000 üzerine olan 2 kişi çeyrek finalde karşılamış olacak. Onun BP'si benden 500-600 daha fazla, şimdilik tabi :)

Dolayısıyla ben Blanka ile biraz daha pratik yapıp, komboları geliştirmeye çalışacağım. İyi oynayan kazansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Nisan 2009; 10:58:58 >
  • Önemli Not : Arkadaşlar Lütfen Gerçekten Bu Turnuvada "Samimi Ve Dürüst" Olacak Kullanıcılar Turnuvaya Başvurursa Herkes İçin En İyisi Olur.

bunu bu gibi durumların önüne geçmek için yazmıştım ama sallayan yokmuş demekki. allahtan yedeğimiz var değiştirip tabloyu güncelliyorum akşama doğru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.
    Önemli Not : Arkadaşlar Lütfen Gerçekten Bu Turnuvada "Samimi Ve Dürüst" Olacak Kullanıcılar Turnuvaya Başvurursa Herkes İçin En İyisi Olur.

Ben cobainn'in bilerek böyle bir duruma sebebiyet vereceğini sanmıyorum. Muhtemelen işler düşündüğü gibi gitmemiştir. Büyük sorun değil bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Rezil ben sana böyle mi öğrettim

özür diliyorum sensei bundan sonra daha iyi çalışıcam

• kardeş turnuvaya benide ekle gamertag leonheart1980
  • cobainn turnuvadan çekildiği için 1.yedek olan MARODANA ile bu akşam maçımızı yaptık. Çekişmeli geçti, benim şansım biraz daha yaver gitti.

atakanfzl ve sehavent'in maçını kazanan benimle irtibata geçsin lütfen, bayağı geç kaldık, bir an önce bitirelim turnuvayı. Ama bundan sonra hızlı ilerleriz, çünkü zaten sürekli aramızda oynuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Nisan 2009; 23:48:32 >
  • Bence maçlar için belirli bir süre sınırı konsun yoksa çok uzuyor turnuva. Mesela 2 gün içinde yapılsın, öyle daha düzenli olur ve maçlarını yapmış olanlar fazla beklemek zorunda kalmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Bence maçlar için belirli bir süre sınırı konsun yoksa çok uzuyor turnuva. Mesela 2 gün içinde yapılsın, öyle daha düzenli olur ve maçlarını yapmış olanlar fazla beklemek zorunda kalmaz.

oyle zaten ama bazi kullanicilar kurallari okumadan yaz benide yaz benide diyorlar.

demekki turnuvaya katilimci alirken daha secicu olmak lazim.

bu aksamda maclarini yapmayan arkadaslardan ses cikmazsa signore otomatikman finale cikicak.
  • merhaba arkadaşlar bende BALDROG ile katılmak istiyorum. Hangi saatte oynanılacak
  • gamertag: FiftyMahmut
  • Benim rakibimi belirleyecek maçtan haber olmadığı için kendimi finalist ilan ediyorum.

fred78 ile her zaman oynuyoruz zaten. Bir tanesini final maçı diye oynar sonucu yazarız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.