Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
133
Favori
71.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyat teklifleri sunulmuştur.
  • sarıbaykuş S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Hasarsızlık basamağı, satış, trafikten çekme, hurdaya ayırma veya çalınma sebebiyle iptal seçenekleri ile boşa düşmektedir.
  • Erol bey ile iletişime geçerek kasko ve sigorta işlemlerini buradan hallettim , kendisine ilgi alakası ve en uygun fiyatı vermesi sebebiyle çok teşekkür ediyorum..
  • Aracımın trafik sigortası ve kaskosunu yatırmak için Erol Bey ile iletişime geçtim. Beni doğru yönlendirerek çok uygun teklifler sundu ve sigortalarımı yaptırdım. Kendisine çok teşekkür ederim.

• merhaba hem motoruma ait trafik hem de aracıma ait kasko ve trafik dönemim geliyor, uygun teklifler için yardımcı olabilir misiniz @SigortaTower ?

• Erol Bey, oldukça yardımsever ve ilgiliydi. Sorularımıza sabırla cevap verip bize en uygun seçenekleri sundu. Teşekkürler

• üçboyutsuz kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Merhaba. Kasko için fiyat alabilir miyim ben de? Hangi telefon numarası ile görüşmeliyiz?
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tabiki, 05056840705 nolu hattımıza üzerinden gerek arayarak ve gerekse whatsapp üzerinden destek alabilirsiniz.
  • Dayıoğlu_1200 D kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • atahanasya kullanıcısına yanıt
    Poliçeleriniz hayırlı olsun, kazasız belasız günler dileriz.
  • benim sigorta 27 aralıkta bitiyor 14 gün var ne zaman yenilememi tavsiye edersiniz son günlere kadar beklemem gerekir mi fiyat değişir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 13 Aralık 2024; 19:56:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SigortaTower

Poliçeleriniz hayırlı olsun, kazasız belasız günler dileriz.

SBM üzerinden alınan HDİ Sigorta teklifini (teklif numarası ile) yapabilir misiniz?

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Uygun fiyat bulmanız halinde yaptırmanızı önermekteyiz, fiyatlar anlık olarak revize olabilmektedir.
  • ysuleymany kullanıcısına yanıt
    Şirketlerin sunduğu sbm fiyatları ile acente ekran fiyatları değişkenlik gösterebilmektedir.
    05056840705 nolu whatsapp hattımıza iletmeniz halinde kontrol sağlayabiliriz.
  • Geçen yıl yaptırdığım kasko ve trafik sigortasıni 2.yil hasarsızlık indirimi olmasına rağmen %40 zamlı yaptırdım
  • kimlanbunlar kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Trafik sigortası fiyatları her ay rutin olarak zamlanmaktadır, örneğin bu yılın ilk 4 ayında aylık %5 sabit zam gelmekteydi.
    Kasko poliçesinde ise serbest piyasa koşulları gereği rekabet söz konusudur, kaskoda fiyata etki eden ana hususlar ise aracınızın kasko değer liste fiyatı, geçmiş hasarınızın olup olmadığı gibi konulardır.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.