Şimdi Ara

🤩💥KASKO-SİGORTA ÇOK MU PAHALI?🤩💥LTD-AŞ ÇALIŞANI-MEMUR-MÜH.-ÖĞRETMEN-EMEKLİ KASKO ÖZEL İNDİRİMLER (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ugursimsek_03 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.048
Cevap
137
Favori
72.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Poliçeniz hayırlı olsun. Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • Ben de Erol beyden kasko yaptırdım. Kendisine teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whatsappdan yazdım Kasko için teklif almak istiyordum.

• Whatsapp üzerinden size yazdım teklif için

• Uygun fiyatlı trafik ve ek İMM için teşekkürler

• harbidenmi H kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • wp üzerinden yazdım hocam kasko için teklif bekliyorum 2014 model toledo

• Sigorta ve sinirsiz imm için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neova sınırsız İMM yapıyormusunuz? Teklif almak istiyordum.

• Tayano T kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Evet yapmaktayız.
    0505 684 07 05 nolu whatsapp hattımız üzerinden anında fiyat alabilirsiniz.
  • Vakıf Katılım ile olan maceram ve Erol bey ile tanışma serüvenim:

Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 28 Kasım tarihinde ilk aracımı almam ile başlayan maceramı ve Erol hocam ile nasıl tanıştığımı anlatmak istiyorum. Her şeyi olabildiğince detaylı aktarmak istediğim için bu mesaj biraz uzun olabilir :)

28 Kasım tarihinde ilk aracımın sahibi olmak için 10 yıllık araçlara kredi(finansman) veren tek banka olan Vakıf Katılım bankasının yolunu tuttum. Daha önce aradığımda, kasko ve sigortayı onlardan yapmamın zorunlu olduğunu ve ortalama 12-13 bin lira gibi bir rakam çıkacağını söylediler. 2012 model olan aracım için kendileriyle finansman evraklarını imzaladım fakat Vakıf Katılım, önce imzayı attırıyor, araba yeni sahibine geçtikten sonra kasko ve sigorta masrafını çıkarıyor. Bende imzamı attım, notere gittim ve aracı üzerime aldım. Ardından bankaya gidip gelen teklifleri beklemeye başladık. 3 tane farklı firmadan gelen tekliflerin 2 tanesi 40 bin küsür, diğeri de 23 bin lira idi. Bankodaki görevli kişi bana, "zaten böyle bir rakam bekliyordum abi, araba eski parçası pahalı bundan daha azı olmazdı. " şeklinde bir yorum yaptı(arabam 2012 seat ibiza). Bende daha önce hiç kredi çekmemiş, kasko yaptırmamış, araba alıp satmamış ve süreçleri bilmeyen biri olarak başka çarem olmadığını arabayı hali hazırda üstüme aldığımı düşünerek imzaları attım ve 23 bin lira kaskomu yaptırdım. Erol hocamın konusunu zaten araba almadan önce de görmüştüm. Arabayı aldıktan sonra ise bu kasko parası gözüme çok geldiği için kendisine bir mesaj atıp durumu izah ettim. Acaba bankadan yaptırmamış olsaydım kasko kaç para piyasada bunu öğrenmek istedim çünkü konunun yorumlarında hep uygun fiyatlardan bahsedilmişti. Erol hocam, bankaların kasko yaptırdığım firmayı seçmede beni kısıtlayamayacağını ve böyle bir zorunluluk olmadığını söyleyerek bana biraz süreci anlattı ve ruhsat bilgilerim üzerinden bir kasko sorgusu yaptık ve bankanın "normal" gördüğü 23 bin liralık kasko teklifinin daha kapsamlısını tam 7 bin liraya bulduk. Yani 3 katından daha da ucuz bir fiyata. Tabi böyle olunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tahmin edersiniz ve aynı gün tekrardan bankayı arayarak durumu izah ettim. Bankodaki personele kesinlikle ulaşamadım ve o haftaki iş yoğunluğum sebebiyle şubeye de gidemedim. Karşılıklı birkaç mailleşme sonrası banka açıkça bu kasko iptal etmeyeceklerini, finansmanın ön koşulunun kaskonun onların firmalarıyla yaptırılmak olduğunu söylediler.(Ön koşul olduğu hakkında ne bir evrak imzaladım, ne de sözlü bilgi verildi. Sadece kaskoyu bizden yaptırıyorsunuz dendi.) Bu senelik iptal etmeyeceklerini ama önümüzdeki senelerde kaskoyu dışarıdan yaptırabileceğimi söylediler. Ardından asla bankadan yanıt alamadım. Ayrıca farklı şubelerde çalışan vakıf katılım personelleri ile konuştuğumda, bu bankanın bu gibi durumlarda, müşteriye verdiği teklifin piyasadaki tekliften %30'dan fazla olması durumunda müşterinin dışarıdan kasko yaptırmasına izin verme politikası da varmış onu öğrendim fakat şubedeki personelin bu durum için yardımcı olması gerekiyordu ki hiç oralı olmadı. Genel müdürlüğe şikayetler, tekrar mailleşmeler, Erol hocam sağolsun çevresindeki tanıdık bankacılardan bilgi almalar derken vakıf katılım bir adım oynamadı. Bu sırada Erol hocamdan da poliçeyi kestik ve e-devlette 2 tane kasko poliçesi görünüyordu. Biz de vakıf katılıma, onlardan yapılan poliçe mükerrer olduğu için iptal etmelerini istedik. Zaman geçti ve benim askerlik görevim için gitme vaktim geldi. Ne telefon ne internet ne bilgisayarın olduğu askerliğe gitmeden önce Erol hocamı arayıp, vakıf katılım iptal etmiyor bari seninkini iptal edelim hocam dedim. O da bana, istersen gitmeden bddk ve tkbbye başvur, benim kasko iptal dilekçeni de yaz öyle git dedi. Ben sistemden kontrol ederim, eğer hala zaman aşımı dolmadan iptal etmezlerse ben senin buradaki kaskonu iptal ederim hiç problem olmaz dedi. 

Askerliğimin yarısındayken aldığım bir SMS ile şikayetimin sonuçlandığını, Vakıf Katılım'ın 23 bin liraya kestiği kaskoyu iptal ettiğini ve paramın iade edildiğini öğrendim.

Erol hocam olmasaydı aracımın kaskosunu tam %300 daha fazlasına yaptırmış olacak ve bindiğim arabadan soğuyacaktım.

Kendisine çok çok teşekkür ediyorum, tüm arabalarımda da sigortacım olarak kendisi ile çalışmak istediğimi söylemek istiyorum. İyi forumlar :)

• 2 arac icin kasko icin bilgileri whatsapp dan yolladim yardimci olur musunuz tesekkurler erol bey

• zaomss kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederiz hocam.

Banka kredisi ile satılan kaskoların iptal edilme süreçleri uğraştırıcı olabiliyor, çoğu zaman bir ay dahi sürebiliyor ama buna değer, çünkü para kolay kazanılmıyor.
    Sizin işlemleriniz ile ilgili müşterek gayretlerimizle Allah muvaffakiyet nasip etti, şükürler olsun.
    Kasko fiyatları konusunda bayiler ve bankalarla sıkça karşı karşıya gelmekteyiz, bugüne kadar bizim verdiğimiz fiyatın altında fiyat veren banka ve bayi olmadı diyebiliriz, ya aynı fiyatı veriyoruz yahut altında fiyat veriyoruz.
    Hasılı hayırlı olsun yeni kaskonuz. Kazasız belasız sürüşler dileriz.
  • akspace A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Yetkili servis orjinal parça olarak kasko çalışması yapılmış ve bir aracınıza 3055TL, diğer aracınıza 4252TL fiyat sunulmuş ek %3-10 arası indirim alabileceğimiz bilgisi whatsapp üzerinden verilmiştir.
  • Konut sigortası, trafik sigortası, çeki hizmeti, neova sınırsız imm yaptırdım. Teşekkürler Erol bey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsbnd -- 30 Ocak 2023; 16:46:5 >
  • Kendileriyle dün gece whatsapp üzerinden iletişime geçtim sağolsunlar bu sabah çok hızlı bir şekilde geri dönüş yaptılar. Aracımızın trafik sigortasını yaptırdık. Teşekkürler

• Erol beyden 2senedir kasko , sigortamı yeniliyorum. En son babamın kasko ve sigortasını da kendisinden yapmak istedim . Yeni bir araç aldık. Teklifleri aldım , babamda kendi sigortacısından teklifleri aldı. Ve Erol beyin özellikle kasko için aldığı teklif , diğer teklifden 1500 tl ye yakın daha uygundu . Kendisine çok teşekkür ederiz . Çok yardımcı oldu . Sizlere de tavsiye ediyorum , elinden geleni fazlasıyla yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba önümüzdeki ay trafik sigortası bitiyor kaç gün kala teklif isteyeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    15 gün kala isteniyor

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.