Şimdi Ara

DH TRADER KULÜP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
15.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siteci ben imzama nuker clubunu ekledim ok ama ben yinede trader kulübüdeyim ok?
    Nick : Eskiceri
    Lvl : 30
    Guild : Yeniceriler
    full str-blade...ayrıca 15000 sp var....
  • yardımcı olarak birisini seçtim o kabul ederse size o yardımcı olacaktır ben sürekli giremediğim için zor oluyor dev kervan olayı için bana pm atın ya 50 kişiye gönderdim 1 i cevap yazıp katılacağını söylemiş ne anlamı kaldı şimdi bu kulübün
  • siteci bnı eklememıssın server eldorado nıckım Big_Shot trader nıckım NukerKitty
  • lvl im 73 ayrıca yardımcı arıyorum ve yalan söylemicem bushidoo yu düşünüyorum yakında sana pm ile accountumun şifresini vercem dicem sanıyorsan yanılıyorsundur sen yeni msj la göstericen eklenenleri
    ...
  • siteci benim başka bi adam var bak server:aege name:testerenuker sen bunuda ekle ok??????
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • evet arkadaşlar yeniden burada online olacam trader takılıcam yani lütfen pm ile ekleme atmayınız pmden karışıyor buraya yazarsanız sevinirim arkadaşlar şimdi oyun dolu olduğu için ekliyorum ekleyemediklerimi

NOT:arkadaşlar bazı arkadaşlar eldorado athens sparta gibi serverlarda hunterlik veya traderlik yapıyor ama o serverlarda yalan söylemicem tiflerin borusu ötüyor sizi başta hunter krallığı tibet olmak üzere diğer serverlara gitmenizi istiyorum ayrıca imzayı imza paneline yapıştırsanız güzel olur bazı arkadaşlar yapmamış white__wolf ülen sen önce trader sonra nuker en sonda tif olmuşsun atarım bak kulüpten bu arada beyoğlunda nerede oturuyodun sen yaşadığımız ve tatil yaptığımız ilçeler aynıydı dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 3 Ekim 2007; 15:39:01 >

server: babel
    nick:aspartam
    trader nick: *_aspartam_
    lvl :32 full str armor glaiver ( aynı anda npc thief öldürme rekoru 5)

çay ve sigara (ALLAH belasını versin bu ikilinin)
  • ewet len
    ben şimdi thiefim ama atma size ara sıra yardıma gelirim bayramın kutuolsun

İsteyene Banner Yapılır

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

Trader Klübümüzün banneri
    />

İsteyene Banner Yapılır

nasıl yapacağını anlamadım ama yapmasan daha iyi olur pek anlamadım nasıl olacak ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagatay_xx

Bana bir resim göndercen bende yapcam bukadar basit

pardon ben banner i banned olarak görmüşüm banlayabiliyon sandım ama bir gif yapsan güzel olur resimle olmuyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.